O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8840673
Odpowiedzi 37317
Latwopalny
Cruc
Komachi
zeddicus94
tomu1
5 rozdział. Nie mam opcji zaproszenia Alrika do obozu, przez co kirwa blokuje sie cala misja i zadanie ze zbroja.Pieprzy mi typ tylko o ruchaniu sie z edda. Coś trzeba jesCze zrobić by go zaprosić?
Flintstone
pokomoko39
Witam, chce dołączyć do gildii zabójców, ale za chatą paladynów nie ma ani nieznajomego typka, ani Wambo. Dodam, że minęło już trochę czasu od zadania, które zlecił mi Gerbrandt i czy to może mieć wpływ na całą tą sytuację?
Jao
MonCalamari
dede
Kurde trochę zdupiłem, tak czy srak dzięki na info. I jeszcze jedno, czy kiedy ten poszukiwacz na początku (chyba Mistrz herold czy jakoś tak) składa propozycję przyłączenia się do Beliara, to można ją zaakceptować, czy tylko dać mu w papę?
Witam, mam problem z preferowana statystyka. Gram nekromanta, mam 144 many i jest to moj Prf atrybut. Mam tez 51 zrecznosci. Problem polega na tym ze w miare rozwoju gry, dostaje bonusy do zrecznosci co powoduje zmiane Prfereowanej statystyki na zrecznosc! Wczytalem wczesniejszego save'a (10h w plecy) i niestety kazda zmiana zrecznosci (np nauka u nauczyciela) powoduje ze zrecznosc staje sie preferowanym atrybutem... Ma ktos jakis pomysl?
Cytat: Flintstone w 2018-12-02, 11:36Kurde trochę zdupiłem, tak czy srak dzięki na info. I jeszcze jedno, czy kiedy ten poszukiwacz na początku (chyba Mistrz herold czy jakoś tak) składa propozycję przyłączenia się do Beliara, to można ją zaakceptować, czy tylko dać mu w papę?Ten wątek jest jeszcze nie skończony w returningu, nic z tym się zrobić nie da. tylko walka Post połączony: 2018-12-02, 12:34Cytat: MonCalamari w 2018-12-02, 12:07Witam, mam problem z preferowana statystyka. Gram nekromanta, mam 144 many i jest to moj Prf atrybut. Mam tez 51 zrecznosci. Problem polega na tym ze w miare rozwoju gry, dostaje bonusy do zrecznosci co powoduje zmiane Prfereowanej statystyki na zrecznosc! Wczytalem wczesniejszego save'a (10h w plecy) i niestety kazda zmiana zrecznosci (np nauka u nauczyciela) powoduje ze zrecznosc staje sie preferowanym atrybutem... Ma ktos jakis pomysl?A ile PN kosztuje Cię mana? bo jak 1PN-1pkt, to mozliwe, że gdy zręczność wskakuje na 2PN-zręczności. to gra zmienia pref. spróbuj dobić tyle many, żeby zwiększył sie jej próg.
Ezry
Hatton
Panowie jest cos ciekawszego do zrobienia w 3 rozdziale? poszedlbym klepac sie z orkami w jarku i smokami, moze cos mi omknelo (nieimienni bandyci zabici w jarku) powrocilbym do grania, no ale ni chu chu nie chce mi sie chodzic i expic, a jeszcze troche zreki brakuje do zaginionego brata
Czy w GD jest więcej niż 1 czarny troll bo chciałem zrobić zbroję i ich skór i mi 1 brakuje?