Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824476 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824476

Odpowiedzi 37317

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Darant po pierwsze trzeba mu było oddać jego część rudy, po drugie odpowiedni poziom retoryki

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy kiedy rozpoczniemy zadanie "Fałszywy posłaniec" to warto go wydać do Andre? Czy kiedy zadanie skończy się aresztowaniem Nagura to czy nie możemy być już w gildii złodziei?

Można ale nie warto, lepiej pomoc Nagurowi, Rengaru i Halvorowi i wejsc do złodziei na pokojowo.

Moje pytanie natomiast,
CZEMU NIE MOGĘ ZAPROSIĆ WĘŻA DO MOJEGO OBOZU?
Zrobiłem niby dla niego wcześniej już quest z Torba rudy no ale to niemozliwe by to uniemozliwialo go zabranie do obozu, brak ocpji dialogowych o tym
tak właśnie to uniemożliwia zabranie go do obozu

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co tu za brednie są wypisane? Żeby Wąż się dołączył do obozu to TRZEBA zrobić quest z torbą rudy oraz trzeba mieć 45 retoryki i dobrze poprowadzić dialog oczywiście.
Jak już odmówił zostaje tylko wczytanie save i wrócić przygotowany do niego

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Witam, ile trzeba mieć karmy żeby móc założyć szpon beliara? Mam ponad 300 karmy.
2.Jak modle się do beliara to mam opcje 'ulepsz szpon', tylko nie mam dusz, ktoś wie jak się je zbiera?
3.Co najlepiej zrobić ze szponem beliara? wyczytałem gdzieś że można ulepszyć go duszą senyaka albo zwykłymi duszami, czymś to się różni?

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co tu za brednie są wypisane? Żeby Wąż się dołączył do obozu to TRZEBA zrobić quest z torbą rudy oraz trzeba mieć 45 retoryki i dobrze poprowadzić dialog oczywiście.
Jak już odmówił zostaje tylko wczytanie save i wrócić przygotowany do niego
no właśnie nie można mu oddać rudy przed zabraniem go do obozu bo on wtedy mówi że nie ma po co robić bo ma dużo rudy

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Bartczenkooo Co ty pierdzielisz. Cały dialog z retoryką sprowadza się do przekonywania go, że ruda się skończy, a w kopalni płaca spora.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@hoze
1. Dokładnie nie wiem i podobno różne gildie mają różne wymogi, ale 300 starczy ci na pewno (chyba, że jesteś magiem ognia)

2. Trochę opowiadania. Potrzeba Mora Ulartu, jak ją zdobyć to wpisz sobie w google - artefakty starożytności Returning, bo nawet w jedynce ta misja jest prawie taka sama.
Jak użyjesz tej runy to będziesz z ciał zbierać duszę. Polecam wyspę etlu przejść na czarnej mgle i wrócić po zdobyciu tej runy, żeby móc zebrać duszę z paladynów i potworów na te wyspie.

3. Najlepiej ulepszyć 400 zwykłymi duszami. Dostaniesz bardzo mocną broń. Można ulepszyć duszą senyaka ale efekt będzie dużo gorszy.

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo Co ty pierdzielisz. Cały dialog z retoryką sprowadza się do przekonywania go, że ruda się skończy, a w kopalni płaca spora.
to ja słyszałem, że on się nie zgadza później no to sory że kogoś wprowadziłem w błąd, ale jakby ktoś zrobił tak jak ja to też nie ma z tym problemu, mi piszę tutaj w poradniku że "- Wąż (50 retoryki) zgodzi się tylko jak jeszcze nie oddaliśmy mu rudy w zadaniu Torba pełna rudy."

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@R.Loos
Dzięki :)
Mam 301 karmy u beliara i grając łowcą smoków nie moge założyć szponu, przy kapliczce beliara mam tylko opcje:
Dary Beliara, ulepsz szpon, modlitwa i złóż ofiarę.
Spróbuje w takim razie wbić 400-500 karmy.

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
Zna ktoś jakąś taktyka na demona na bagnach, w starym obozie bractwa Sniacego?
Ewentualnie czy da radę go gdzieś może zbugowac, ale tak żeby nie zregenerował sobie nagle całego HP.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dameczek Jest filmik tu:
https://www.youtube.com/watch?v=zl41rraZ9P8

Generalnie sprowadza się do cios->cofnięcie itd. Chodzisz w kółko tyłem wokół pulpitów. Można podobno zbugować na ołtarzu (stole) i bić z kuszy/łuku. HP regeneruje jeśli odejdziesz dalej od pulpitów, musisz tego unikać

gorek

gorek

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę w 5 rozdziale powybijać paladynów w forcie Azgan? Czy będą potrzebni do misji w późniejszych etapach? Gram Nekro i mam -200 karmy u Beliara xD i nie mam pojęcia jak to naprawić inaczej.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@gorek wybij paladynów na Etlu. Z fortu Azgan będą brali udział w wielkiej bitwie

gorek

gorek

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darek0100 tam już powybijałem ale fakt, chyba troche ich zostawiłem na czarną godzinę, dzięki za przypomnienie!

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@gorek możesz także wybić tych co stoją na wejściu do fortu po stronie Khorinis - oni nie biorą udziału w bitwie/ Poza tym wybij także tych co stoją na obu bramach w mieście (R5) - oni i tak zginą, a sporo doświadczenia z nich jest

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mi nadal nikt nie odpowiedział co do Szponu.
Ehh, wy nicponie.
Da sie na Etlu w 2 rozdziale dostać? Jak tak, to jak?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Komachi Musisz ulepszyć Szpon duszami zwykłymi lub S'enyaka, inaczej nie możesz go używać. Mając Szpon pogadaj z Ashtarem i postępuj dalej zgodnie ze wskazówkami.
@gorek A wybij ich. Kogo obchodzi bitwa, można ją spokojnie samemu wygrać :F

You didn't grow.
You didn't improve.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao ja wiem co i jak, ale głowie sie pytałem, czy zbieranie dusz na Szpon jest warte zachodu. Mam 400 sily, moge orkowa broń zrobić,a nie wiem ile daje Szponik na ulepszeniu. No i nie pamiętam juz jak sie na Etlu dostać xd

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Komachi No piszę przecież - postępuj zgodnie ze wskazówkami. Mogę tylko podpowiedzieć, że po rozmowie z Xardasem musisz poszukać Melchiora pomiędzy koszarami a portem, a sam portal jest za obozem Balama. Z kolei dobra orkowa broń może być nieco lepsza, tylko że zdecydowanie wolniejsza. Koniec końców z lokacji za Krukiem zdobędziesz jeszcze lepszą broń.

You didn't grow.
You didn't improve.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi No piszę przecież - postępuj zgodnie ze wskazówkami. Mogę tylko podpowiedzieć, że po rozmowie z Xardasem musisz poszukać Melchiora pomiędzy koszarami a portem, a sam portal jest za obozem Balama. Z kolei dobra orkowa broń może być nieco lepsza, tylko że zdecydowanie wolniejsza. Koniec końców z lokacji za Krukiem zdobędziesz jeszcze lepszą broń.
Dobra, myślałem, ze chodzi Ci o same pogadanki ze smokiem. W lokacji za krukiem nie dam rady w 2 rozdziale, z tego co czytałem, jest tam KOMPLETNY rozpierdol xd

0 użytkowników
Do góry