Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8358705 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8358705

Odpowiedzi 37317

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Próbowałem kosturem, zwojami magii wody, demonami i nic nawet punkcika obrażeń.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić Magolemusa jako mag? Nic mu nie zadaje.

Bić go w nocy. Najlepiej magią wody.

Skąd wziąć kwiat kaktusa?

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skończyłem właśnie przechodzić Świątynię Śniącego i od tego momentu prześladuje mnie jedna myśl. Chciałbym poznać developera odpowiedzialnego za ową lokację, gdyż musi on być jedną z najbardziej spierdolonych osób chodzących po tym świecie. Mechaniki bossów na jej terenie są wprost przecudowne. Szamani orków odrzucający mnie BEZ ANIMACJI CZARU powtarzając go kilkukrotnie co sprawia że spadam sobie z kilkunastu metrów, a następnie trafiają mnie swoim ognistym wybuchem przez ściany - sam miód. Niesamowicie innowacyjny design walki z Nekromantą, podczas której musiałem idealnie wyliczyć kiedy skończyć go bić aby dobić go z daleka, bo inaczej jego szkieleciki zabijały mnie gdy leżałem na ziemi w trakcie jego teleportacji a ja nie mogłem zareagować xD!

Wybaczcie, że wylewam swoje żale w tym temacie ale z tego co widzę jest on jedynym któremu poświęca się uwagę. Jeśli ktoś byłby na tyle miły aby odpowiedzieć mi, czy każdy boss w dalszej części gry ma równie spierdolone mechaniki, bądź też podchodzi pod przewspaniały design ukochany przez twórców Returninga czyli "a dajmy demonowi w chuj HP i obrażeń + odbijanie obrażeń które mu zadajemy i będzie że mod jest trudny" to bardzo prosiłbym o wypowiedź, bo chciałbym wiedzieć czy opłaca mi się męczyć czy już lepiej rzucić tego "najlepszego moda do G2" jak najprędzej. Nie ukrywam nowe elementy fabuły mnie ciekawią, ale to że autor za utrudnienie uznaje przedłużanie walki do 20 minut i powtarzanie ciągle tej samej sekwencji ruchów jest niedorzeczne.

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hejka po pogadance i walce z paladynem Melchiorem (tym od wątku z wyspą Etlu) nie mam z nim żadnej opcji dialogowej przez co blokuje mi się wątek. Jakiś pomysł?

You are gonna carry that weight

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skończyłem właśnie przechodzić Świątynię Śniącego i od tego momentu prześladuje mnie jedna myśl. Chciałbym poznać developera odpowiedzialnego za ową lokację, gdyż musi on być jedną z najbardziej spierdolonych osób chodzących po tym świecie. Mechaniki bossów na jej terenie są wprost przecudowne. Szamani orków odrzucający mnie BEZ ANIMACJI CZARU powtarzając go kilkukrotnie co sprawia że spadam sobie z kilkunastu metrów, a następnie trafiają mnie swoim ognistym wybuchem przez ściany - sam miód. Niesamowicie innowacyjny design walki z Nekromantą, podczas której musiałem idealnie wyliczyć kiedy skończyć go bić aby dobić go z daleka, bo inaczej jego szkieleciki zabijały mnie gdy leżałem na ziemi w trakcie jego teleportacji a ja nie mogłem zareagować xD!

Wybaczcie, że wylewam swoje żale w tym temacie ale z tego co widzę jest on jedynym któremu poświęca się uwagę. Jeśli ktoś byłby na tyle miły aby odpowiedzieć mi, czy każdy boss w dalszej części gry ma równie spierdolone mechaniki, bądź też podchodzi pod przewspaniały design ukochany przez twórców Returninga czyli "a dajmy demonowi w chuj HP i obrażeń + odbijanie obrażeń które mu zadajemy i będzie że mod jest trudny" to bardzo prosiłbym o wypowiedź, bo chciałbym wiedzieć czy opłaca mi się męczyć czy już lepiej rzucić tego "najlepszego moda do G2" jak najprędzej. Nie ukrywam nowe elementy fabuły mnie ciekawią, ale to że autor za utrudnienie uznaje przedłużanie walki do 20 minut i powtarzanie ciągle tej samej sekwencji ruchów jest niedorzeczne.

Hehe, widze, ze nie tylko mnie to wkurwia :D
Jestem na etapie Kruka v2, typ ma wpizdu hp, w pizdu obrażeń+ pioruny i weź go ujeb na 2 rozdziale :D
Coraz bardziej do mnie dochodzi myśl, ze żeby przejść tego moda, trzeba niestety bossów bugowac, bo nie wyobrażam sobie tłuc sie z takim Krukiem 2h, wyjebac 100 potek by potem, gdy zostanie mu 3k hp, nagle paść, bo sie Bezi zbuguje xD

Edit: wygadalem, ubilem mu 20k hp, po czym bezi postanowil, ze sie zbuguje na murku xDDDD

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Oczekujecie wyjebistej fabuły na poziomie  książkowego arcydzieła i szukacie go w Returningu? ja pierdole co z wami jest nie tak?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oczekujecie wyjebistej fabuły na poziomie  książkowego arcydzieła i szukacie go w Returningu? ja pierdole co z wami jest nie tak?

Jak sie nauczysz czytać, to dojdziesz do wniosku, ze narzekamy na gameplay, a nie na fabułę, ale no coz, czytanie ze zrozumieniem to widocznie ciężka rzecz.

Doradzcie mi przyjaciele, co robic z Senyakiem i Szponem?

Jestem najemnikiem, 2 rozdzial, mam uriziel.
Męczyć sie ze szponem, ulepszaniem, duszami itd?
Senyaka ubić normalnie czy Krzyżem Żywiołów?

American Dream

American Dream

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poziom trudności jest zbyt wysoki. Dostaję od najsłabszych mobów, 2 ścierwojady nawet mnie ubiją. Nie wiem ile potrwa, zanim postac stanie sie silniejsza. Czy powinienem zacząć od nowa na latwiejszym poziomie? NPC maja po 300-400 hp i mega duzo sily, nie udaje mi się ich pokonywac w walce...

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poziom trudności jest zbyt wysoki. Dostaję od najsłabszych mobów, 2 ścierwojady nawet mnie ubiją. Nie wiem ile potrwa, zanim postac stanie sie silniejsza. Czy powinienem zacząć od nowa na latwiejszym poziomie? NPC maja po 300-400 hp i mega duzo sily, nie udaje mi się ich pokonywac w walce...

Korzystaj z pochodni. Nawet na normalnym poziomie zalecane jest, na samyn starcie , walczyć z pochodnia w drugiej rece. Na teudnym i legendzie nawet MUSISZ tak robić.

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar Ty chyba nawet nie przeczytałeś mojego posta, ale jest tak zaślepiony faktem, że przeszedłeś tego moda na 100%(co wnioskuję z postów, w których wyzywasz każdego kto go krytykuje), że każda negatywna opinia sprowadza się do słabej fabuły, o której nawet nie wspomniałem. Wspominałem o designie bossów, który jest żałosny, a ta "ogromna trudność moda" polega na zjebanych mechanikach i dodaniu bossom kilkanaście tysięcy HP aby byli "wymagający".

@Komachi I to jest właśnie najgorsze - lubię grać uczciwie, ale jak widzę że jakiemuś losowemu dajmy na to trollowi biję po 200 obrażeń na jego 30k HP to wolę już go zbugować na drzewie, niż biegać wokół niego 30 minut.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Jeżeli to Twoje pierwsze podejście do moda to inny poziom trudności niż "Łatwy" nie powinien Ci w ogóle przyjśc do głowy. 300-400 hp to nic poczekaj na NPC którzy będą mieć po 2,5 k i na hita Ci zabiorą po 200-400 hp  :lol2:

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra w 3 rozdziale mam juz swietna postac, ktora mozna napierdalac i lukiem i dualmai. W dolinie cieni wypadl mi z 1 z bossow łuk chyba swiety poslaniec - skuteczny przeciwko ozywiencom. swietny luk, ale ma wpisane obrazenia od magii, inteligencja ma jakis wplyw na dmg? xD i co gra rozumie poprzez ozywiencow - szkielety, widma i smoka ozywienca tez?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulpolska 400 hp to mają npc w NK, jak nie w podstawce.

American Dream

American Dream

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jeżeli to Twoje pierwsze podejście do moda to inny poziom trudności niż "Łatwy" nie powinien Ci w ogóle przyjśc do głowy. 300-400 hp to nic poczekaj na NPC którzy będą mieć po 2,5 k i na hita Ci zabiorą po 200-400 hp  :lol2:

Świetna rada! zabieram się za grę od nowa  :D Postanowiłem grać na trudnym, bo stwierdziłem, że kiedyś coś tam grałem oraz, że lubię wyzwania. Ale skoro mod jest na tyle trudny to z chęcią obniżam poziom, dzięki.

Korzystaj z pochodni. Nawet na normalnym poziomie zalecane jest, na samyn starcie , walczyć z pochodnia w drugiej rece. Na teudnym i legendzie nawet MUSISZ tak robić.

Co masz na myśli mówiąc o walce z pochodnią? Właściwie to nawet nie mogę się w nią zaopatrzyć, gdy próbuję to zrobić z poziomu ekwipunku...

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Nie, oczekiwałem 5% rozsądku w zadaniach i ze 25% w walkach a dostałem jakieś 49% dziwactw w fabule i 45% w walkach z czego 39% udało mi się uniknąć bo grałem z tarczą i nie robiłem wszystkich zadań.

Moim zdaniem to ty sobie ubzdurałeś, że każdy kto skrytykuje cokolwiek w tej grze zaraz wymaga "boskiego" scenariusza, elo.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam.

Zadanie z Amuletem dla Beliara (Mora Ulartu za niego) mogę wykonać w 2r? Bo bodajże on sie znajduje na wyspie Paladynow...
Co zrobić ze Szponem? Załatwić Senyaka dla kryształu, ulepszyć go duszami czy może oddać Smokowi?

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy kiedy rozpoczniemy zadanie "Fałszywy posłaniec" to warto go wydać do Andre? Czy kiedy zadanie skończy się aresztowaniem Nagura to czy nie możemy być już w gildii złodziei?

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy kiedy rozpoczniemy zadanie "Fałszywy posłaniec" to warto go wydać do Andre? Czy kiedy zadanie skończy się aresztowaniem Nagura to czy nie możemy być już w gildii złodziei?

Można ale nie warto, lepiej pomoc Nagurowi, Rengaru i Halvorowi i wejsc do złodziei na pokojowo.

Moje pytanie natomiast,
CZEMU NIE MOGĘ ZAPROSIĆ WĘŻA DO MOJEGO OBOZU?
Zrobiłem niby dla niego wcześniej już quest z Torba rudy no ale to niemozliwe by to uniemozliwialo go zabranie do obozu, brak ocpji dialogowych o tym

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam takie małe szybkie pytanko, jest już jakaś nowsza wersja która poprawia jakiejś drobne bugi, jak np: możliwość stworzenia więcej jak jeden eliksir ze słonecznego aloesu, albo coś, czy od wydania wersji 2.0 PL nie ma nic nowego oczywiście PL? :P

0 użytkowników
Do góry