Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8390979 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8390979

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
To Vatras o tym mówi, 4 rozdział zaczyna się od razu po rozmowie z Pyrokarem, z kolei zadanie w Jarkendarze jest nowym zadaniem pobocznym.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Adell

Adell

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam szybkie pytanie-zbieram ludzi do obozu. Odprowadzilem Grimesa do przejscia do kopalni, odpalam dialog, ze jestesmy na miejscu, NPC stoja i nigdy nie docieraja do kopalni. Mam ich przeprowadzic droga obok placu wymiany czy jak?

Podbijam. Ktos cos?

burzaa

burzaa

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przepraszam zły post zacytowałem. Chodzi mi o uzyskanie odpowiedzi na temat:
Z tego co wyczytałem to można przynależeć do wszystkich dodatkowych gildii, aby wypełniać wszystkie misje. Pytanie tylko czy przed rozmową u xardasa idąc drogą nekranty mam je wykonać czy mogę już po ? Nie poblokuje mi to dostępu do np. gildzi magów wody ? Pytam bo pierwszy raz przechodzę returninga, a nie chce popelnic błędu żeby nie wczytywać nie wiadomo z jakiego miejsca, a chciałbym jak najwięcej wypełnić nowych nieznanych mi misji.

Nie wydaję mi się, że można być nekromantą i magiem wody równocześnie.
A jeżeli chodzi o dołączenie do innych gildii czyli
złodziei
zabójców
kupców
To zrób to zanim zostaniesz nekromantą bo potem sobie zablokujesz.
Edit. Zapisałem i sprawdziłem. Po rozmowie z xardasem np w gildii złodziei zadania mi zniknęły, a do kupców mogłem dołączyć więc sam już nie wiem.

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, zna ktoś kod na runę teleportacyjną z questa dark web? Zgubiłem ją gdzieś ;/

Edit: Albo jak inaczej dostać się do tej komnaty z bossem?
pomoże ktoś? zapis z runą mam sprzed 2 dni ;/

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@hoze już dawno machinimowałem, ale było to chyba tak :

Wpisz marvina na tym zapisie, na którym masz runę teleportacji do fagasa, który stuknął tego nadętego głupca Lothara. Tylko przedtem wyrzuć te runę przed siebie.

Teraz jak Betzy siedzi to powinieneś mieć ją na celowaną. Wpisz w konsoli "set fb" powinien ci się cały kod dalej dopisać. Teraz naciśnij enter i powinien wyświetlić się kod.

Przywołaj go na nowym zapisie.

Druga opcja jest taka żeby na necie poszukać kodu na ten przedmiot.

@burzaa

Na gildie złodziei to każdy musi uważać bo autor mada poleciał tutaj równo po bandzie prosto do krainy wiecznego kretynizmu, bez kitu.

Dialogów Cassi nie czytał o zasadach w gildii. "Nie ważne kim jesteś, tutaj jesteśmy złodziejami..."

A jak się okazuje strażnik nie może dołączyć do gildii złodziei. Dystans zalecany.

burzaa

burzaa

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Haha okej okej czyli rozumiem że skoro do gildii kupców nie było problemu to mogę śmiało próbować do reszty po rozmowie z nekromantą. Dzieki za odpowiedzi

cynekpll

cynekpll

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam !
Mam problem z Przekuciem Zbroi Paladyna, oczywiście nauczyłem się tej um u kowala harada, 100 kowalstwa mam, przedmioty potrzebne do ulepszenia x1 też mam, dokładnie to
- 63 bryłki rudy
- 9 Szt magicznej rudy
- 12 Stalowy pręt
- 58 rozgrzany stalowy pręt
- 32 smoły
Podchodząc do kowadła, wybierając " Przekuj zbroje ", mam tylko "Koniec" i "Wstecz"
Szukałem już kilkakrotnie w google, ale nie mogę nigdzie znaleźć problemu, który mnie dotyczy, więc zgłaszam się do was z prośbą o udzielenie mi odpowiedzi xD
Po modlitwie o błogosławienie zbroi, jest dalej to samo

xardars

xardars

Użytkownicy
posty48
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
UP
Proszę pomóżcie z tymi dwoma pytaniami bo nie wiem co robić :)
Właśnie zacząłem 3 rozdział i mam pytanie co do eliksiru z polnych i leśnych jagód. Ktoś gdzieś pisał, że można poczekać i NIE ROBIĆ KOMPOTÓW po to żeby mieć potem jagody na eliksiry. Rzecz w tym, że nigdzie nie mogę znaleźć recepty szukałem już wszędzie. Czy one wgl istnieją? Może jednak robić te kompoty babuni ;p

Pytanie drugie. Dlaczego Matteo nie uczy mnie wyrobu nowych pierścieni od rozdziału trzeciego? ukończyłem z nim misję w rozdziale drugim i mam opcję robienia pierścieni z żelaza. Ale co z nowymi? będzie dopiero od 4 rozdziału czy jak?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@xardars 1. Nie ma żadnych eliksirów z jagód, ktoś cię wprowadził w błąd.
2. Będą w 4 i 5 rozdziale.

You didn't grow.
You didn't improve.

Adell

Adell

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ogarnalem Grimesa, czekal obok bramy do przeleczy niedaleko farmy Bengara. Troche dziwnie to rozwiazali ^^
Probowalem zrekrutowac Snipesa do obozu, ale po oddaniu rudy mi odmowil. Wyczytalem, ze ptrzebuje 60 retoryki. Wbilem tyle ale nie mam opcji dialogowej. Nie ukoncze przez to zadania zwiazanego z obozem? Moze jak go zabije i wskrzesze zwojem dialog sie pojawi?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zadanie związane z obozem zawsze kończy się w 7 rozdziale, dasz radę bez Snipesa.

You didn't grow.
You didn't improve.

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@cynekpll, spolszczenie zawiera mnóstwo błędów. Najwięcej błędów jest z nazwami. Zbroje Paladyna też są skopane. Początkowo dostajesz zbroję Rycerza, a pisze, że to zbroja Paladyna. Zbroję Paladyna możesz kupić u Lorda Hagena. Obie te zbroje możesz ulepszyć określoną ilość razy. Opisami się nie sugeruj, bo też są błędne. Idź do wieży (tam gdzie był Dexter). Nakop sobie rudy, wytop sztabki i ulepszaj do skutku. Na koniec pobłogosław zbroję i tyle.

Adell

Adell

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zadanie związane z obozem zawsze kończy się w 7 rozdziale, dasz radę bez Snipesa.
Dzieki!

cynekpll

cynekpll

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jeszcze jedno pytanie, skąd w 3 rozdziale znajde zbrojne dla cliffa, bo te które miałem sprzedałem Darrianowi, nie mogę ich odzyskać :/

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Kup pancerz od Arlika i mu daj.

gorek

gorek

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W 5 rozdziale po zabiciu smoków słyszałem, że można iść do opiekunów i zostać Asgardem albo Opiekunem czy jakoś tak, dlaczego nie mam żadnej opcji dialogowej z tym związanej? Gadam ze wszystkimi i nic nie mówią, prócz tego jednego związanego z moim żywiołem ale on chce mnie tylko uczyć magii.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
(Nieważne xD)

Woda adanosa daje max hp?

gorek

gorek

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
JESTEM na pustyni adanosa. Mam berlo, aktywowalem je, jestem koło dwóch piramid, obok leżącego kamiennego strażnika, zakładam berlo i... nic sie nie dzieje. Ktoś cos?

a masz tylko berło czy łze adanosa też? bo musisz mieć oba i je połączyć

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić Magolemusa jako mag? Nic mu nie zadaje.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@gorek Asgardem może zostać tylko wojownik. Mag dostanie runę wezwania demona i mały dodatek przed wypłynięciem na Irdorath.
@Dudeus Kosturem od 4 rozdziału? xD

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry