Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8893233 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8893233

Odpowiedzi 37317

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@gibonex16 czyli byłeś tam w tej bibliotece z filarami ale nie mogłeś ubić tego maga? Dośc prosto unika się jego ataków jak masz akrobatykę. Gorzej z atakiem na niego trzeba korzystać z filarów. Do zabicia jest. Przywołuj co się da.

Tego ducha musisz zabić jak to mówił Jao w odpowiednim czasie, jak dla mnie mniej niż 10min albo i krócej. Także nie masz żadnych szans. Bez sihila ani rusz. Podobno nordmarskim srebrnym mieczem też się da, ale ja nie mogłem. A ten nordmar jest w starej wieży xardasa w GD w jednej ze skrzyń na górze.

Marvina możesz ewentualnie użyć do przywołania sihilla ale nie znam na niego kodu.

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie o tego maga mi chodzi
o tego widmo co respi te ogniki

Post połączony: 2018-09-22, 14:43
podaj pełną nazwe tego miecza

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gazkul (jakis goblini boss pustynia adanosa) 15k hp do czegos potrzebny jest? w solucji COS slyszalem, ze jakis goblini boss byl do czegos potrzebny, jestem po zrobieniu questu na innego goblina z GD. tak łukiem gładko go sie zabiło, bo po strzale za kazdym razem sie cofal ze zrobilem sobie save przed walka i po ;d

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wszystko stracone nawet marvin mi nie wejdzie bo wywala do menu głownego za kazdym razem
97h poszło w p**** kolejny raz nie bede zaczynał gry
poszukam na necie jakiegos save zprzed walki z krukiem moze jakims programem by sie dało nie wiece jakim? a jak nie bedzie zadnego programu do saveów to niestety uinstall game

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@gibonex16 konsola sluzy ci jedynie do przywolania kodem jakis rzeczy, postaci itd, f8 zostalo usuniete, cheat god nic nie daje, po oberwaniu postac wstaje podczas wlaczonego marvina i wywala do menu

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja jak daje
pause break wpisuje marvin pause break to mnie wywala do menu
i tak jest za kazdym razem

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
teraz sie chyba inaczej tego uzywa z tego co slyszalem, a save da sie normalnie podmieniac w folderze

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ooo znalazłem save zprzed pustyni adanosa jak na nią wchodziłem więc strace tylko 5h a nie 97h więc odrazu zrobie misje z tym mieczem

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wystarczy pause->marvin->esc i masz konsole aktywną ale gościu siedzi.
Jak naprawdę masz save to się ciesz. Ewentualnie masz kod: itmw_2h_sigil
Wykończysz go szybko ale nadrób tamte zadanie...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W lokacji za Krukiem oraz w lesie asasynów Marvin jest całkowicie zabroniony, gra wywala automatycznie do menu.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao wiesz może jak w postaci Salentina na wyspie Etlu ukraść tę szkatułkę?
Nawet jak udało mi się tam wbić i ją wykraść to ten paladyn przy stole mnie gonił, ale tylko on. No ale później nie można używać broni ani nic to jak niby mam się przebić dalej? Jak zdejmę amulet nic się nie dzieje.
Dobra już wiem, że mam to zrobić w nocy. Ale jak się później odmienić...
Poryte to znowu jakieś. Jak podbiegam pod świątynie to mi się postać blokuję i mówi: niemożliwe, no wow szkoda że mnie biją paladyni we dwóch a mi się postać buguje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Żeby się odmienić, musisz wyjąć broń i kogoś zaatakować xD

You didn't grow.
You didn't improve.

Zezzol

Zezzol

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego po w czytaniu gry mój bezi tak jakby się wszystkiego odluczyl i niby jest wpisane że jestem nauczony akrobatyki ale nie mogę nic robić mam 80% dwureki a bije jak na początku

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podałby mi ktoś lokalizacje skór lub samych czarnych trolli?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao no własnie NIE. Jak próbuję nawet wilka uderzyć to się odmieniam, ale postać się buguje i się blokuje nie można nic zrobić i napieprza mi tekstem non stop: niemożliwe, no normalnie niemożliwe, robię te cholerne questy logicznie a ta gra mi takie nielogiczne gówno zapodaje już nie mam siły...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 To "niemożliwe" bierze się stąd, że Bezimienny próbuje założyć każdą najlepszą broń z ekwipunku, jaką ma, ale nie spełnia wymagań - możesz np. wyrzucić z ekwipunku wszystkie poza tymi, których używasz. Poza tym każdy z tych tekstów powinien być spokojnie do pominięcia PPM-em.
@Qasto Jeden wiadomo gdzie, drugi w Jarkendarze nieopodal domu Strażników Umarłych, trzeci w Dolinie Cieni za areną. Innych na szybko nie pamiętam.

You didn't grow.
You didn't improve.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao masz rację. Bo mi wywaliło tyle powiadomień, że brakuję mi zręczności, że to masakra. Reasumując jakoś to ogarnąłem wciskając okno ekwipunku. I jakoś wróciłem do postaci normalnej ale mnie jakieś pioruny powaliły, na szczęście nie zabiły. A amulet zigosa nadal mam. Ciekawe czy da się go jeszcze użyć.
Po za tym zdobyłem tę cholerną more ulartu i nauczyłem się "łowcy dusz" tylko gdzie ja tyle ludzi zabiję (400) to mnie zastanawia....
No ale cały 5 rozdział przede mną jak i dalsze może będzie fajnie, może szkoda było zachodu, zobaczę
Mam pomysł, żeby wrócić na to Etlu i wybić tych wszystkich rycerzyków, tam jest sporo dusz.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomasz13 Wyspa Etlu tam masz od chu i troche paladynow do wybicia ale nie mozesz ich zabic przed questem zwiazanym z Gomezem(prosba o przebaczenie u Innosa) bo nie bedziesz mial karmy wystarczajacej, chyba ze bedziesz mial kase podbic minusowa karme u innosa. mozesz wybic przed 4 rozdzialem nieimiennych bandytow z jarka bo i tak upadna, aa no i Gravo bedziesz musial zaplacic 3k, no bo sie Vatras obrazi i wywali z wodnego kregu

cos takiego z R1 pamietam taka kolejnosc byla watpie zeby sie cos zmienilo, procz tego ze karme* moezsz za kase kupic

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja już dawno jestem po misji z Gomezem. Teraz zostały mi tylko 2 smoki do ubicia i wchodzę w 5 rozdział, ale sobie jeszcze zrobię w r4 opiekuna Wakana z duchem wody. Ci paladyni to mi mogą naskoczyć, z okiem innosa i obroną przed ogniem i Ar'uratem z pancerzem krwii to wbijam tam na pełnej ;)
Aktualnie próbuje zabić te 3 imienne trolle za słonecznym kręgiem ale męczę się już z 10 min i coraz bardziej mi się odechciewa. Nie ma na nie sposobu, wywalają mnie tak wysoko że znalazłem się na wielkiej górze nad nimi huehue

Może wiecie jak je ubić w jakiej kolejności bo nie dam rady.

I co zrobić z ostrzem masjafu? Xardasowi przyniosłem to powiedział że mu się nie przyda ale ktoś inny to zbiera?
Ok już wiem, że Kreol.

Adell

Adell

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z 2 zadaniem od opiekunów. W klasztorze powinna byc wiadoma ksiega, ale w pomieszczeniu za magiem w podziemiach (talmonem?) jej nie ma, w sarbcu jej nie znalazlem rowniez w kufrach arcymagow brak. Gdzie mam jej szukac?

0 użytkowników
Do góry