Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824179 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824179

Odpowiedzi 37317

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Kiedy opłaca się iść do 3R grając strażnikiem miejskim ? Mam 28lvl, STR:180, 2H-60% wcześniej pakowałem w 1h do 75%. Posiadam nadal 70 pkt nauki więc mógłbym wbić 2h na 75% xD.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde jakis amulet do zrecznosci i pierscien przynajmniej +5 do zreki? Ten jeden co 6 daje od gildii zlodziei no to mam

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Gdzie znajde jakis amulet do zrecznosci i pierscien przynajmniej +5 do zreki? Ten jeden co 6 daje od gildii zlodziei no to mam
Najlepiej sobie wykuj :D

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wytłumaczy mi ktoś co zrobić żeby wrócił mi styl walki Mistrza? mam 93% 2h z Ciężką bronią 2h z rudy (+4% daje)
Gdy wyciągam miecz walczę stylem wojownika, a jak zmienię miecz np na 2h Srebrny to wtedy styl zmienia się na eksperta i normalnie biję ekspertem.

Dobra naprawiłem

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wytłumaczy mi ktoś co zrobić żeby wrócił mi styl walki Mistrza? mam 93% 2h z Ciężką bronią 2h z rudy (+4% daje)
Gdy wyciągam miecz walczę stylem wojownika, a jak zmienię miecz np na 2h Srebrny to wtedy styl zmienia się na eksperta i normalnie biję ekspertem.
Zapisz grę i wczytaj albo po prostu wywal tę broń z ekwipunku i podnieś. U mnie to działało.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Letho a dam rade to zrobic? Swiezo do jarkendaru wbilem bo zmarnowalem troche PN i troszke zreki brakuje do nocnego straznika? Chyba tak ten luk sie zwal 160 zreki i 50luki

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Skąd wziąć rum do zupy dla Farima? Edda nie chce przyjąć białego rumu ani grogu, mimo że mam reszte składników
2.Da się zdobyć klucz do skarbca gildii złodzieji bez zabijania Cassi?

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wybilem cale miasto orkow a ur thrall dalej niesmiertelny wgl mu dmg nie zadaje nawet na cheatach go zabic nie moge jak sobbie dam milion sily a dzienniku nic nie mam

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NickiMinaj 1. Od Skipa powinnaś dostać za którąś z jego misji
2. O który skarbiec ci chodzi? Bo klucz do skomplikowanej skrzyni daje Jesper, a jeśli chodzi o skrzynie na wyspie, to Cassia chyba nawet go w tej grze nie ma, daje go Hanna za uwolnienie jej z więzienia w R2, misja od piratki Abigail

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
@Letho a dam rade to zrobic? Swiezo do jarkendaru wbilem bo zmarnowalem troche PN i troszke zreki brakuje do nocnego straznika? Chyba tak ten luk sie zwal 160 zreki i 50luki
Musisz zrobić qesta u Mateo dotyczącego przyniesienia jego narzędzi jubilerskich i w nagrodę nauczy cię jubilerstwa :) Musisz tylko posiadać szmaragd i bryłki żelaza aby go wykonać :)

fewakes

fewakes

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemanko ! ;)

Gram archerem w returning 2.0 i tu mam pytanko. Wiem ze wlocznie maja dobry dmg i skaluja sie ze zrecznoscia. Chcialem zapytac czy tak samo wyglada to z dual wield'em? Czy sa one pod zreke. (wszystkie czy niektore?) i jeali tak to czy skaluja sie one pod zreke? I jedno dodatkowe pytanie. Dual Wield zalicza sie pod umiejetnosc poslugiwania bronia jedna reczna tak?

Z gory dzieki za pomoc!.:) :ok:

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Są pod zrękę i pod 2h

BTW Prawe wszystko co wymaga siły skaluje się z siłą, a co wymaga zręki skaluje się ze zręką.
Wyjątkiem są podobno tylko srebrne miecze

fewakes

fewakes

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie ! :) i napewno pod 2h? W miare dużo szperałem o tym w necie i wlasnie ludzie maja sprzeczne opinie ale mimo to bylem prawie pewien ze 1h

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sam o to pytałem niedawno, ale 1H są podobno w Alternatywnym Balansie, w zwykłym Ret 2.0 są 2H.

Marcino254

Marcino254

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie, otóż gram nekromantą i moim nauczycielem jest teraz Kreol jestem w VII rozdziale i chcę się nauczyć 6 kręgu magii, a on "Jeszcze nie czas. Wróć później." To jest już VII rozdział to jak nie teraz to kiedy będę mógł się nauczyć 6 kręgu?  -_-

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Kiedy opłaca się iść do 3R grając strażnikiem miejskim ? Mam 28lvl, STR:180, 2H-60% wcześniej pakowałem w 1h do 75%. Posiadam nadal 70 pkt nauki więc mógłbym wbić 2h na 75% xD.

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie bo jednak ciężko mi się bedzie obejść bez dodatkowych 50k golda :(
Dlaczego gdy chce przerobić złote sztabki na monety przy tym stole koło crimsona to dostaje cały czas komunikat że brak mi odpowiedniego przedmiotu? Mam 67 sztabek złota, wyuczone wytapianie mlotki kowalskie, szczypce i dalej nic :/

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z tym szponem beliara? Po ulepszeniu duszami zwykłymi jego staty to 450/200magicznych, a Senyakiem 300/250magicznych. Te 50 obrażeń magicznych jest bardziej worth od 150 zwykłych?

EDIT.
Ten ulepszony zwykłymi duszami nie bije chyba obrażeń magicznych, więc chyba Senyak bardziej worth.

Jeszcze jedno, z czym skaluje się siła uderzenia szponu? Z siłą czy zręcznością?

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Witam, mam problem na zapomnianej wyspie. Chodzi o to, że nie mogę w żaden sposób zebrać z drzewa wszystkich jabłek i nie mogę się do noch dostać. Ktoś wytłumaczy jak to zrobić?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
bardziej worth.
Ło mosterdzieju, cóż za gwałt na mowie ojczystej... xD No, ale jednak lepszy jest Szpon wzmocniony zwykłymi duszami.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry