Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849843 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849843

Odpowiedzi 37317

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobić żeby Lee zaczął nas uczyć 2H i u jakiego handlarza mogę kupić język ognistego jaszczura bo gdzieś widziałem...
 Jak robić bełty? Tnę drewno wytworzyłem tę końcówki podchodzę do stołu i pisze że nie mam składników.

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego gdy chce przerobić złote sztabki na monety przy tym stole koło crimsona to dostaje cały czas komunikat że brak mi odpowiedniego przedmiotu? Mam 67 sztabek złota, wyuczone wytapianie mlotki kowalskie, szczypce i dalej nic :/

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie. Czy postaci pod zrecznosc beda potrzebne smocze trofea?

Marcino254

Marcino254

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobić w 7 rozdziale gdy bijąc orków uderza mnie piorun i pojawia się misja "Dziwne Rzeczy"?

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy bezpieczne jest pobicie Valentina do misji od Ignaza przez zdobyciem jego listu polecającego? Pytam, bo coś nie da się go pobić bez świadków, jakby gra sugerowała, że mam odpuścić xd Czy polecacie kogoś innego do misji z rzuceniem czaru niepamięci?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Jaką ścieżkę wybrać u Opiekunów grając Nekromantą :) ? Ścieżka wody dla maga wydaje się najlepsza ponieważ zdobywamy 100 many :)  Proszę o opinie :)

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar Jest możliwość zdobycia lepszej broni 2H w 2r od Ciężkiej 2h z rudy?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Marcino254 Rozejrzyj się po wyspie, m. in. w pobliżu klasztoru jest wielki posąg Opiekuna, podejdź do niego, potem Pyrokar ci wszystko wytłumaczy.
@reybeek Raczej tylko dla kasy. Więc od trudnego wzwyż - olej.
@tomasz961114 Spokojnie Valentina da się pobić bez świadków, wystarczy poczekać, aż zacznie wracać do górnego miasta. Potem problemów z jego listem polecającym też nie będzie.
@Puma127 Na upartego nawet Uriziel da się zdobyć w 2 rozdziale. Ale ogólnie GD - w Starej Kopalni jest jakiś toporek, w zatopionej wieży Xardasa mieczyk (co prawda strzeżony przez silnego bossa, no ale jest). Wątek orków daje dobre bronie dwuręczne, ale wiadomo jak to jest z bagnami. A, no i w śnieżnej krainie górskiej w świątyni nieśmiertelnych orków jest bardzo dobry młot.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao W Starej Kopalni, ale to pewnie gdzieś tam za tym mini śniącym?

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao No własnie czekam sobie do 4, aż waćpan wstanie, ale gdzie bym go nie zaczął bić to zawsze ktoś widzi :/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Puma127 Otóż nie, jeśli mnie pamięć nie myli, topór jest w którymś z bocznych szybów, bodajże tym, gdzie w G1 był Aleph.
@tomasz961114 Nie powiedziałem, że to łatwe xD Ale jeżeli nie dajesz rady, zawsze możesz pobić któregoś z chłopów. Polecam Maletha. Ale wydaje mi się, że Valentina da się wywabić wyciągając broń.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao U którego z handlarzy mogę kupić ognisty język?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Znalazłem sposób na pobicie Valentina bez świadków, aczkolwiek użycie na nim niepamięci niczego nie daje, on sam nie zgłasza tego pobicia do Andre, zbuggowane to chyba

Często widzę, że ktoś pisze, że nie opłaca się ładować pn w życie czy wytrzymałość, bo można uzyskać dość z eliksirów. Powie mi ktoś gdzie nauczę się robić eliksiry ze stałymi efektami jeśli chcę być czeladnikiem u Harada i chcę zostać najemnikiem?

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jeżeli dostałem zadanie Najemnik Orków mogę zrobić najpierw Arenę a potem Questy?

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie zadania "Bezgraniczna Potęga"
Nie dostałem zadowalających wyników w googlu tylko ludzie się pytali do kogo się odezwać by zacząć ja jestem nieco dalej.
Wysłano na poszukiwania artefaktu jakiegoś Maga Ognia i pytanie robi się następujące gdzie go mogę znaleźć? A raczej jego ciało?

Post połączony: 2018-08-30, 02:28
@Jao Znalazłem sposób na pobicie Valentina bez świadków, aczkolwiek użycie na nim niepamięci niczego nie daje, on sam nie zgłasza tego pobicia do Andre, zbuggowane to chyba

Często widzę, że ktoś pisze, że nie opłaca się ładować pn w życie czy wytrzymałość, bo można uzyskać dość z eliksirów. Powie mi ktoś gdzie nauczę się robić eliksiry ze stałymi efektami jeśli chcę być czeladnikiem u Harada i chcę zostać najemnikiem?

Uczy tego Sagitta (za farmą Sekoba) i Constantino (nie musisz być czeladnikiem wystarczy że masz tam jakieś umiejętności alchemii)

Post połączony: 2018-08-30, 02:31
Czy bezpieczne jest pobicie Valentina do misji od Ignaza przez zdobyciem jego listu polecającego? Pytam, bo coś nie da się go pobić bez świadków, jakby gra sugerowała, że mam odpuścić xd Czy polecacie kogoś innego do misji z rzuceniem czaru niepamięci?

Ja pobiłem Gallahada do tej misji nie jest on zwykłym mieszkańcem portu przyzwyczajonym do bujek więc to zadziałało
Ale Valentino też super pobić w podstawce miał kupę hajsu nie wiem jak w Returningu

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1)Do jakiego zadania są te książki starożytne opowieści , ukończyłem  już parę razy returna  ale za każdym razem nie mogłem przeczytać tych ksiąg i oddałem Galahadowi za HP ? Czy te książki są do zadań dla Nekromanty czy jak ? Ale nic o takim zadaniu nie ma na RPGRussia.

2)A i da się zrobić zadania dla Ballów jako postać bezgildyjna czy trzeba pierw dołączyć do Bractwa bo balowie nie chcą ze mną gadać ?

:D

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam chyba buga z przyzwaniem Azgalora (Dolina Cieni), mam cały stuff (tj. naładowane oko gniewu, kusze Dozownik?, przeczytane pulpity, książki, zero opcji dialogowych z orkami/ludźmi) ale jak podchodzę do tego posągu w kręgu (w pobliżu stoi nawet ten ork-dowódca (brat Ur-Thralla chyba)) to nie mam żadnej opcji przyzwania. Da się to jakoś odbugować czy będę musiał kombinować z kodami?

EDIT.
Jakimś sposobem 'rozładowało' mi się oko gniewu. Musiałem zrespić sobie kodami
ITMI_ORCBLOOD-krew orka
ITMI_BARLOKHEART-krew demona
te rzeczy, naładowałem oko jeszcze raz i wszystko działa. Polecam ładować oko gniewu tuż przed walką z Azaglorem.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dei To zadanie jest na pierwszej stronie solucji,bardzo przejrzyście napisane.
@Hearthstone 1.Zadanie z nimi jest chyba kolejnym testem aby zostać magiem ognia,czyli Klasztor.
2.Trzeba się przyłączyć,dopiero jako nowicjusz możesz robić zadania.
@Puma127 Można,bez problemu.

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dei Valentino ma przy sobie 200 złota, klucz i jakieś pierdoły, a w dodatku jest słabszy niż ten cep przed karczmą xd

0 użytkowników
Do góry