Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7997424 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7997424

Odpowiedzi 37317

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Arik
Załóż gobliński totem

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Proceente Najpierw pogadaj z Raynem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja Rączkę miałem na tej plaży bez żadnej misji
/
To jak ruszyć ten wątek Świątyni Śniącego? Kolega pisał, że muszę zrobić obóz bractwa i kopalnie orków. Kopalnie orków to rozumiem, że chodzi o tą żelaza w mieście orków która jest zamknięta i zablokowana jakimś tam zaklęciem. W jaki sposób dostać w związku z nią questa?

romanpol5

romanpol5

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pewien problem, zbugował mi się Ur Thrall i nie daje mi questa na dolinę cieni, czytałem gdzieś, że można go zabić, zgarnąć jakiś amulet i wejść na luzie do świątyni śniącego,  problem polega na tym, że jak tylko uderzę Ur Thralla, to padam na strzała od jakiejś cholernej błyskawicy, czy czegoś takiego, uderza to we mnie za każdym razem, nie ważne czy użyje miecza/kuszy czy magii. Co trzeba zrobić/zdobyć, żebym mógł go normalnie ubić? 

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@romanpol5
Musisz zabić demona na bagnach zrobić zadania w kopalni orków i świątyni śniącego i dopiero wtedy dostaniesz misje w dolinie cieni

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@romanpol5
Musisz zabić demona na bagnach zrobić zadania w kopalni orków i świątyni śniącego i dopiero wtedy dostaniesz misje w dolinie cieni
O, widzę że odpowiedź w moim temacie również. A możesz mi powiedzieć skąd wziąć zadanie na kopalnie orków?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy bonusy mozna zaczac jesc? Jesli juz mam napis prf?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie zrobiłem to drugą płytkę do otwarcia dużej piramidy na pustyni addanosa i pisze że nie dam rady otworzyć o co kaman

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy bonusy mozna zaczac jesc? Jesli juz mam napis prf?

Jak będziesz miał 25 lub 20 pn za pkt statystyki z tego co wiem.

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie zrobiłem to drugą płytkę do otwarcia dużej piramidy na pustyni addanosa i pisze że nie dam rady otworzyć o co kaman

Musisz najpierw pójść do tej małej piramidy, niedaleko jaskini gdzie zaczynasz całą lokację, i tam połączyć te dwie tablice w całość. Temat solucji nie boli :)

Post połączony: 2018-08-26, 17:09
Zna może ktoś kombinację dźwigni na orkowym drakkarze?

Problem rozwiązany, musimy pociągnąć dźwignie w kolejności 2-4-1-3.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Miecz Harta jest w tym magazynie do którego potrzebny jest klucz Garonda?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
nie,jest w magazynie za tandorem.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam pytanie do ekspertów, jestem na końcówce 4 rozdziału, mam ok. 6000 hp, 550 siły, 100% w broni dwuręcznej i jednoręcznej oraz w kuszach, do tego 1000 wytrzymałości. No i mam 130 punktów nauki do wydania z którymi nie mam co zrobić. I tu jest problem. Pakować dalej w siłę? Czy będzie jeszcze później coś czego warto się nauczyć?

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co daje karma bogów?

Bonusy które możesz odebrać przy kapliczkach, czy coś więcej? Nie wiem

Zapytam ponownie, jak ruszyć wątek orków? Bractwo wraz z demonem już zrobiłem, quest u Saturasa wykonany, ale czytałem, że to jakiś Ork ma też w związku z tym dać jakiś quest, a ja nic takiego nie mam. Tak samo dostęp do kopalni, nie wiem jak go uzyskać. Z questów orków zostało mi jeszcze nauczyć się walki orkową bronią i książka o ludziach dla szamana. Muszę zrobić te questy żeby coś poszło, czy nie o to tu chodzi?

Dobra, problem kopalni rozwiązany. Niestety nic to nie daje. Z tego co wiem to misje na zabicie demona w bractwie powinienem dostać od Hosh-Nara, ale tak nie było. Dostałem tylko questa z dostarczeniem ludzkiej książki, miałem nadzieję, że to odblokuje quest z bractwem ale tak się nie stało. Rozwaliłem więc demona z samym questem Magia Guru, ale jak nie trudno się było domyśleć nic to nie daje. W jakich okolicznościach Hosh-Nar daje questa na z bractwem? Nie wiem czy czegoś nie zepsułem...

Dobra, już chyba wiem. Zrąbałerm kolejność, wpierw pogadałem z Ur-Thallem, dopiero potem z Hosh-Narem co sprawia, że quest się nie uaktywnia. Znowu 5h nadrabania jaaasny chuju zloty że mi sie chce xD

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Deathrou Żeby dostać questa na bagno, trzeba pogadać z szamanem i zrobić jego dwie wcześniejsze misje przed wejściem do Ur-Thralla, ale samo zabicie demona wystarczy. To plus 60 retoryki sprawia, że można przekonać Ur-Thralla do wpuszczenia nas do kopalni.

You didn't grow.
You didn't improve.

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie jest Quarhodron z armią????????

Vitek666

Vitek666

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej,

mógłby mi ktoś rozpisać wymagania, by założyć Uriziela? I drugie pytanko, gdzie zdobędę więcej stalowych prętów? II rozdział, wszystkich kupców obszedłem i nie wiem gdzie dalej szukać. Dziękuje.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Deathrou Żeby dostać questa na bagno, trzeba pogadać z szamanem i zrobić jego dwie wcześniejsze misje przed wejściem do Ur-Thralla, ale samo zabicie demona wystarczy. To plus 60 retoryki sprawia, że można przekonać Ur-Thralla do wpuszczenia nas do kopalni.
Znaczy, że jak to, same zabicie Demona bez questa od Hosh-Nara i zrobienie kopalni wystarczy, aby pchnąć wątek dalej i Ur-Thall zechce porozmawiać ze mną coś więcej na temat Świątyni Śniącego?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@kratos188 Nie udzielę dokładniejszego opisu niż Rademes. Może tyle, że spróbuj iść na wprost po wyjściu z dużej piramidy.
@Vitek666 Do Uriziela 340 siły. O pręty spytaj Harada.
@Deathrou Wystarczy zrobienie kopalni - demon na bagnach to wymaganie, żeby się do tejże dostać.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry