Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8091047 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8091047

Odpowiedzi 37317

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao każdy gra tak jak chce. Mi zależy na tym, aby moje wybory były spójne w pewnym stopniu. Jeśli chodzi o expa, to przecież jaką różnicę zrobią te gildie, 2 levele mniej pod koniec gry? Co i tak jest słabe ze strony twórców. Tak jak mówiłem, dla ruskich bycie złodziejem i mordercą to rzecz naturalna chyba xd

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W sumie racja. Return faworyzuje określony sposób gry - maksymalizowanie statów w każdy możliwy sposób i zlewanie konsekwencji w postępkach bohatera. Fabuła jest tu całkowicie drugorzędma wobec nastawionego na grind gameplayu.
Tym niemniej, żeby dołączyć do złodziei wystarczy ukraść jeden mały pierścionek, który właścicielowi i tak nie jest potrzebny xD Z kolei jako zabójca likwidujemy tylko paru złych gości i bandytów, poza tym w przeciwieństwie do złodziei ta gildia jest bardzo opcjonalna.
BTW 2 levele mniej na koniec gry nie ma znaczenia. 5 leveli więcej w 1 rozdziale ratuje skórę.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Glixy

Glixy

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam zadanie od hagena "co z kopalnią" i muszę znaleźć kogoś kto się zna czy została tam jeszcze ruda. Według solucji powinienem iść do węża ale on ma tylko dialog "hej wężu jak się masz" Pomogłem mu i oddałem jego torbę rudy jakby co, byłem też u erola menadźera ale też nie ma żadnych dialogów.

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao ale co, nie będę w stanie ukończyć misji przeznaczonych na 1 rozdział jeśli nie dołączę do tych szubrawców?  :P

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Może będziesz. Po prostu twoja wyniosłość moralna utrudni ci grę. Ale może to i się zgadza, w końcu bohaterowie zwykli kończyć w brzuchach potworów... xD

You didn't grow.
You didn't improve.

Zezzol

Zezzol

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem od Wilka "Strzał w dziesiątkę". Jak je wykonać?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A co, dialogi są niezrozumiałe? xD
Żarty jednakowoż na bok, należy stanąć GDZIEŚ obok tego małego słupka naprzeciwko tarcz... Dla ułatwienia - dostaniesz exp za każdy trafiony strzał z właściwego punktu.

You didn't grow.
You didn't improve.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Gdzie jest mag Trevius?  Marduk wspomniał, że się gdzieś zmył, ale gdzie to nie...

fewakes

fewakes

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam Problem z tworzeniem zwykłych strzał. Mianowicie nauczyłem się tej umiejętnośći a gdy próbuję je stworzyć przy stole wyskakuje mi informacja brak odpowiednich skladników. Męczę się z tym od godziny i nie mam pojęcia czego mi brakuję. Posiadam Piłe, Szczypce (kowalskie), metalowe pręty oraz groty do strzał. co robię nie tak ?

Proszę o szybką odpowiedź i z góry dzięki ! :)

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam Problem z tworzeniem zwykłych strzał. Mianowicie nauczyłem się tej umiejętnośći a gdy próbuję je stworzyć przy stole wyskakuje mi informacja brak odpowiednich skladników. Męczę się z tym od godziny i nie mam pojęcia czego mi brakuję. Posiadam Piłe, Szczypce (kowalskie), metalowe pręty oraz groty do strzał. co robię nie tak ?

przy stole kolo torbena tam zrobić te składnik co ci brakuje

fewakes

fewakes

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

przy stole kolo torbena tam zrobić te składnik co ci brakuje

Tam mogę stworzyć groty do strzał, tak też zrobiłem. A jednak nadal wyskakuje mi owa informacja gdy próbuje zrobić strzały

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Siema .
Czy możecie opisać miejsca tych czterech fragmentów z ornamentami bo latam po tej pustyni i omijam tylko miejsca gdzie występują Ci strażnicy świątyni ( mini śniący z nazwą np. Amul ). Czytałem Solucje ale tam nie ma konkretnych miejsc wymienionych .  pomożecie a jeśli to w tych miejscach gdzie są ci ,, Śniące '' to jak je zabić będąc magiem …

dziękuję <3

Post połączony: 2018-08-25, 22:06
@fewakes idz upiłuj sobie drewno na strzały potem groty...

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

fewakes

fewakes

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema .
Czy możecie opisać miejsca tych czterech fragmentów z ornamentami bo latam po tej pustyni i omijam tylko miejsca gdzie występują Ci strażnicy świątyni ( mini śniący z nazwą np. Amul ). Czytałem Solucje ale tam nie ma konkretnych miejsc wymienionych .  pomożecie a jeśli to w tych miejscach gdzie są ci ,, Śniące '' to jak je zabić będąc magiem …

dziękuję <3

Post połączony: 2018-08-25, 22:06
@fewakes idz upiłuj sobie drewno na strzały potem groty...

To zrobiłem już również mam w eq kilkaset kawałków drewna, oraz grotów. już nie mam pojęcia czego może mi brakować. W każdym razie dzięki za próbę pomocy ! :)

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
@fewakes  Pod C możesz sobie zobaczyć składniki

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

fewakes

fewakes

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oo dzięki, tego akurat nie wiedziałem przydatna sprawa ! :) ale z jakiegoś powodu nie wyświetla mi się tam nic o strzałach ani co jest potrzebne (tak,napewno się tego nauczyłem) Pod 'n' w rzemiośle mam ale tam pisze tylko że potrzeba piły szczypców oraz metalowych prętów - http://i64.tinypic.com/zvsln8.jpg

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@fewakes
A masz te patyczki do strzał? Co się robi na stole do robienia łuków?

fewakes

fewakes

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie, mam tylko groty z tego stoliczka oraz kawałki drewna z drzewa które można piłować. Masz na myśli stół w którym również tworzy się groty tak ? mam tam tylko opcję robienia grotów oraz pochodni .. :/

EDIT:

Dobra udało mi się! :) Tworzyłem groty do strzał w tym stoliczku obok thorbena a było trzeba również w kowadle wykuć a nazywało się tak samo (złe tłumaczenie) Dzięki wielkie ! :)

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tomasz961114.
@Deathrou Ja bym już grę od nowa zaczynał. Trofeów się uczy i tyle.

@Jao
A to dlaczego? Wszystkiego oprócz rogów cieniostwora i języków jaszczura się nauczyłem, to po prostu uznałem za bezużyteczne i w zasadzie miałem racje, bo znalazłem to wszystko u handlarzy. Nie wiem czy jeszcze jakieś questy związane z tymi przedmiotami będą, ale jeżeli tak to też nie problem bo już się nauczyłem pozyskiwania a potwory te będą pojawiać się w przyszłych lokacjach
/
Dlaczego gdy mówię Ur-Thallowi o świątyni śniącego ten mnie spławia mówiąc, że orkowie sami sobie z tym poradzą, bezi odpowiada, że dla niego nie ma takiej opcji - koniec dialogu. I można tak w kółko

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Deathrou
Zrobiłeś demona na bagnie i w kopalni orków, masz 50 retoryki?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nauczyłem się ulepszać ciężki pancerz straży z g1. W dzirnniku napisane jest że trzeba 3 sztab żelaza. Jak ulepszukem 1x to zjadło 1 sztabe i dalej nie mogę ulepszyć.

Jak skorzystać z pieca do robienia ciast?

0 użytkowników
Do góry