Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8091046 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8091046

Odpowiedzi 37317

Kapek

Kapek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem a mianowicie mam 71 siły, 85 z bonusami, 160 wytrzymałości a dalej nie mogę założyć średniej zbroi najemnika przekutej 2 razy a ta zbroja wymaga 70 siły i 150 wytrzymałości. Dodam że jest tak z każdą inną zbroja wymagająca 70 siły lub więcej. Gdy próbóję ją założyć pojawia się napis 'za mało" ale nie pisze czego i ile
 Próbowałem wbić siłe do 80 ale nie pomogło. Co robić?

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Deathrou
Zrobiłeś demona na bagnie i w kopalni orków, masz 50 retoryki?
50 retoryki mam, ale reszta nie xD

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dei Zagaduj czasami do Valerana,on ci powinien powiedzieć,że np.potrzebują kowala czy kucharza.

Właśnie zauważyłem że będzie się odzywał codziennie w sprawie ludzi i to odblokowuje opcje dialogowe.
Po pierwszym wpadł na pomysł że przydałby się zielarz
Np. po drugim dniu wpadł na pomysł że przydałby się kowal skoro wydobywamy magiczną rudę i kucharz skoro zdobywamy żarcie.
Teraz polecił mi szukać typów do kopania rudy żelaza przypuszczam że tutaj wkracza Grimes i ew Kopacz

Post połączony: 2018-08-26, 00:00
Mam pytanie do was problem z zadaniem "Nowi Myśliwi"
W necie znalazłem  "Talbot, Gesthath i Bartok" czyli mam tych trzech zrekrutować pytanie o lokalizacje pierwsza dwójka gdzie? Talbot to nie literówka od Talbina w Górniczej Dolinie? A Gestath to nie jest przypadkiem ten myśliwy który w podstawce uczył w czwartym rozdziale pozyskiwania fantów ze smoków?

Post połączony: 2018-08-26, 00:02
Nauczyłem się ulepszać ciężki pancerz straży z g1. W dzirnniku napisane jest że trzeba 3 sztab żelaza. Jak ulepszukem 1x to zjadło 1 sztabe i dalej nie mogę ulepszyć.

Jak skorzystać z pieca do robienia ciast?

Oprócz sztaby żelaza potrzebuje stalowego prętu albo rozgrzanego stalowego prętu musisz sprawdzić

Do pieca od pieczenia ciast musisz mieć tak jakby tacke ją sprzedaje ta córka Onara która żarciem handluje i chyba to jest de facto przy piecu także

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@dei nie umieszczaj w pytaniu odpowiedzi na nie, bo to nie ma sensu, już to chyba komuś pisałem.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dei nie umieszczaj w pytaniu odpowiedzi na nie, bo to nie ma sensu, już to chyba komuś pisałem.

To jest po to żeby się upewnić bo na razie nie zamierzam wyruszać do Górniczej Doliny jeszcze w trzecim rozdziale chce wszystko co mogę podokańczać w Khorinis.

Co nie zmienia faktu że nie wiem nadal kim jest ten pierwszy

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kieruje sie poradnikiem postacia pod zrecznosc bo tez sobie taka droge obralem, ale pisze tam o mieczu dwurecznym z czarnej rudy i 250 pkt sily.... czy on jest wymagany do ukonczenia gry? czy po prostu jest taki zajebisty

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@alek525
Nie jest wymagany z resztą w tej wersji ten miecz z rudy jest też pod zręczność

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@dei

Nie ma tej tacy przy piecu. Jest tylko ostrze. Córka onara też tego nie sprzedaje. Pozostaje kod?

SkibolP

SkibolP

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Namiot Przedmiot ten w grze nazywa się rozgrzane ostrze. Takie tłumaczenie :)

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co zrobic lub czego sie nauczyc by bezimienny przestal byc blokowany przez czar poszukiwaczy przez co ciagle upada na kolana dopoki taki poszukiwacz czy mag lucznik go nie zabije?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć mam pytanie mam składniki na to kuszę ale na kowadle nie mam opcji żadnej zrobiłem to sztabę i nie mogę kuszy zrobić

Kapek

Kapek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem a mianowicie mam 71 siły, 85 z bonusami, 160 wytrzymałości a dalej nie mogę założyć średniej zbroi najemnika przekutej 2 razy a ta zbroja wymaga 70 siły i 150 wytrzymałości. Dodam że jest tak z każdą inną zbroja wymagająca 70 siły lub więcej. Gdy próbóję ją założyć pojawia się napis 'za mało" ale nie pisze czego i ile
 Próbowałem wbić siłe do 80 ale nie pomogło. Co robić?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kapek Z przekuwaniem wymagania się zwiększają. Musisz mieć 200 wytrzymki.
@Arik Kusze łowcy robisz w piecu w zadaniu jednego z opiekunów, tylko tam.
@Proceente Napisz to jakkolwiek zrozumiale to ci odpowiem.
@dei Talbin. Dopiero w r4.

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak otworzyć zamkniętą skrzynkę w obozie goblinów na Płaskowyżu starożytnych ? brakuje klucza a coś kojarzę, że ktoś pisał kiedyś na forum, że jest jakiś quest z tym związany. Możecie pomóc ? :)

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@WhiskasReturn chodzi mi o to ze gdy podejde do szkieleta lucznika albo do poszukiwacza to on mnie zagaduje z bezi z bilem glowy pada na ziemie i gdy wstanie to taki mobek znow go zaczepia i znow to samo, przez to jestem niejako blokowany az do poziomu zerowego zycia kiedy to mnie tym zabija

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@mtusss Musisz wykonać misję dla szefa tych goblinów. Żeby cię nie atakowały, musisz mieć założony totem ze skrzyni ducha goblina obok starej wieży Xardasa.
@Proceente Masz buga z nimi, ale wystarczy, żebyś zaatakował COKOLWIEK w ich pobliżu, a zaczną z tobą walkę bez rozmowy. Na pewno rozmawiałeś z poszukiwaczem na przełęczy?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao juz w obozie bractwa tak mialem albo z lucznikami za farma onara, w jak juz rozmawiamy to ponawiam pytanie czy musi byc konkretny rodzial lub pora dnia by raczka sie pojawil na tym zatopionym statku w forcie azgan? gadalem z cassia i potem z fiskiem i dalej go tam nie ma

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jakim zatopionym statku? Przecież Rączka jest w obozowisku na plaży. Poza tym pojawia się chyba dopiero, gdy weźmiesz od Varusa misję na znalezienie kogoś, kto otworzy magazyn.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ta tylko ze np w takiej solucji pisze ze jest na plazy z forcie azgan a ktos mnie nakierowal ze przy zatopionym statku ma byc, z tego co wiem jest tam jedna plaza i raczki nigdzue tam walsnie nie ma, a misje od varusa na ktorym rodziale sie dostaje bo tez nie mam zadnej opcji

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czemu mnie gobliny atakują z bossem w tym oboziku na pustyni addanosa ??

0 użytkowników
Do góry