@dei Zagaduj czasami do Valerana,on ci powinien powiedzieć,że np.potrzebują kowala czy kucharza.
Właśnie zauważyłem że będzie się odzywał codziennie w sprawie ludzi i to odblokowuje opcje dialogowe.
Po pierwszym wpadł na pomysł że przydałby się zielarz
Np. po drugim dniu wpadł na pomysł że przydałby się kowal skoro wydobywamy magiczną rudę i kucharz skoro zdobywamy żarcie.
Teraz polecił mi szukać typów do kopania rudy żelaza przypuszczam że tutaj wkracza Grimes i ew Kopacz
Post połączony: 2018-08-26, 00:00
Mam pytanie do was problem z zadaniem "Nowi Myśliwi"
W necie znalazłem "Talbot, Gesthath i Bartok" czyli mam tych trzech zrekrutować pytanie o lokalizacje pierwsza dwójka gdzie? Talbot to nie literówka od Talbina w Górniczej Dolinie? A Gestath to nie jest przypadkiem ten myśliwy który w podstawce uczył w czwartym rozdziale pozyskiwania fantów ze smoków?
Post połączony: 2018-08-26, 00:02
Nauczyłem się ulepszać ciężki pancerz straży z g1. W dzirnniku napisane jest że trzeba 3 sztab żelaza. Jak ulepszukem 1x to zjadło 1 sztabe i dalej nie mogę ulepszyć.
Jak skorzystać z pieca do robienia ciast?
Oprócz sztaby żelaza potrzebuje stalowego prętu albo rozgrzanego stalowego prętu musisz sprawdzić
Do pieca od pieczenia ciast musisz mieć tak jakby tacke ją sprzedaje ta córka Onara która żarciem handluje i chyba to jest de facto przy piecu także