Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8827969 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8827969

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jest na dole obok pieca,wystarczy poszukac..

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek
Dasz radę, poziom normal nie stawia jakiś wysokich wymogów, dużo PN i expa + mobki mają mało hp. Nie powinno być dla Ciebie tam większych problemów.

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:

1. Da się napełnić pustą butelkę wodą?
2. Jak nauczyć się otwierać zamki jeśli nie chcemy dołączać do gildii złodziei? (wiem, że można je niszczyć za pomocą siły, pytam z ciekawości)
3. Skąd wziąć chochlę? (albo drewnianą łyżkę xd to do gotowania)
4. Da się zrobić zadanie z dziennikiem Vatrasa jeśli nie dołączymy do gildii złodziei?

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Skąd brać sztabki żelaza? Przewaliłam całe Khorinis, strzały mi się kończą, a nie mam z czego wykuć
2.Jak nabić kowalstwo żeby móc wykuwać lepsze miecze? Przy wykuwaniu strzał jakoś niezbyt efektywnie punktowało

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nicki Minaj naucz się kopania rudy żelaza i sam wytapiaj.

mroofa1337

mroofa1337

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeczytalem że podczas zadania "duch wody" dla opiekuna trzeba udać się na cmentarzysko orków i porozmawiać z szamanem który mówi nam o kryształach. Jeśli byłem wcześniej na cmentarzysku i wyczyscilem orków to jest możliwe że go zabiłem czy pojawia się on w trakcie zadania? Bo nie pamiętam czy był tam ktoś taki i czy przez to że mogłem go zabić nie będę mógł skończyć zadania.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu1
Wiem, ze duzo pn i expa, dlatego wrzucilem ssa z postacia :D Gdzies w poradniku czytalem, ze 500 zrecznosci powinnismy miec po kruku, ja mam troche mniej pomimo wszystkich watkow pobocznych do r3. Stad moje pytanie :D

@tomasz961114
1. Da sie woda adanosa na pustyni adanosa. Przywraca hp i wytrzymalosc.
2. Thorben
3. Zewszad chyba XDDDD Popatrz w domach. Chyba nawet u Lobarta w domu jest taka, ale nie jestem pewien.

Czemu nie chcesz dolaczyc do Gildii zlodziei?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomasz961114
Dziennika Vatrasa chyba wtedy się zrobić nie da.
@mroofa1337 on respi się dopiero jak weźmiemy tego questa i pogadamy z orkiem
@nikiminaj
Ja nabilem 100 kowalstwa na samych strzałach

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Janisz okej dzieki, znaczy poczatek gry zagralem 12h mam 120 zreki narazie, z 1 z wiez wzialem Zelazna wlocznie ale wymaga wytrzymalosci, jak ją podbic? Pewnie mnie interesuje  gra wlocznia zawsze cos nowszego ;d

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@AvichiV Gdzie znajdę kopalnie żelaza w Khorinis?

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktory rodzial bedzie zwiazany z lodowa kraina orkow i gdzie sie spodziewac questa bo nie ma w solucji?
moze ktos pokazac dokladna lokalizacje pierscienia ulfa bo szukam juz 2h wszedzie i nigdzie tego nie ma, moze sie nie zespawnil czy cos, w razie czego prosilbym o kod na to bo nie chce by m i jakies misje wisialy

SkibolP

SkibolP

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NickiMinaj Żyła żelaza znajduje się w jaskini zaraz za wschodnią bramą miasta. Po wyjściu z miasta idź w lewo, przejdź obok drogi to latarni morskiej i trzymaj sie prawej ściany.

@Proceente Pierścień Ulfa znajduje się na cmentarzu przy gospodzie Martwa Harpia.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Rozumiem, że jeżeli wybiłem wszystkie cieniostwory, ogniste jaszczury i błotne węże a trofea z nich sprzedałem (oprócz języków jaszczurów, tego się w ogóle nie uczyłem) to do zrobienia Ulu-Mulu jestem zmuszony do użycia kodów?

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem, że jeżeli wybiłem wszystkie cieniostwory, ogniste jaszczury i błotne węże a trofea z nich sprzedałem (oprócz języków jaszczurów, tego się w ogóle nie uczyłem) to do zrobienia Ulu-Mulu jestem zmuszony do użycia kodów?

kup od lutero on czyba ma jak dobrze pamietam

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Proceente
Radzę uważniej czytać solucje, wszystko tam jest o krainie lodowych orków

@dede Wytrzymałość podbij potkami z trolestu lub nauką za PN o ile grasz na normalu

@Deathrou języki są u lutero, a kły węży u chłopak w klasztorze zmiennokształtnych. Trolli jest pełno na 1000% nie zabiles wszystkich.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Język miał Gorax, a róg i kły węża Constantino, ale dzięki i tak

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek
Thorben uczy jeśli oddamy mu księgę Lehmara, którą można zdobyć tylko poprzez kradzież, której uczy Cassia albo jakiś pirat. Nie da się nauczyć otwierania zamków bez umiejętności kradzieży lub bycia u piratów?

Bo nie chcę być złodziejem, po prostu xd Wiem, że to tylko gra, ale staram się jakoś wykreować tą postać i nie chcę żeby moja postać okradała albo zabijała ludzi dla floty, bo chyba własnie to robią członkowie gildii złodziei i zabójców. Chyba, że się mylę w takim razie poprawcie mnie.

@tomu1
Serio? xd

Dlaczego mam wrażenie, że dla ruskich bycie złodziejem i zabójcą to naturalna rzecz? xd

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz961114 A dlaczego dla ciebie nie? To Return, tu bierze się expa, skąd się da. Potem możesz zabić złodziei i wziąć nagrodę od Andre, to samo z zabójcami.
@Deathrou Ja bym już grę od nowa zaczynał. Trofeów się uczy i tyle.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao
Dobry RPG to taki, który daje różne możliwości przejścia gry: pokojowy, dyplomatyczny, agresywny itd. Branie expa skąd się da nie jest domeną rpg'ow raczej slaherów czy innym gier gdzie się grinduje. Nie mniej jednak returning w tym wypadku jest bardzo ubogi.

0 użytkowników
Do góry