Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8820700 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8820700

Odpowiedzi 37317

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
1.No dobra, rozpocznę zadanie o wyprawie, dostanę klucz i tam będzie postrach w skrzyni?
2.Właśnie tę taktykę przyjąłem, ale to po prostu idzie tak mozolnie, że myślałem, że to ja coś źle robię, także jak zwykle na mnie przystało wolałem spytać.
3.Później ten demon jest trudny do zabicia?
Dzięki za rady once again
Edit1: Co tu się odjebało?! Ten postrach nieumarłych jakiś pojebany jest, jednym strzałem zdjąłem temu pajacowi 1,5k hp, ale to tylko jednorazowo. Teraz rzeczywiście mam jakieś szanse z nim

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić Azgalora na hardzie? Respi sobie zjawy i ciągle się leczy do full hp

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Od którego rozdziału można uczyć się regeneracji many? (Guru)

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xDeus17174 no a dozownik masz?;]
Mam, ale nwm czy przyda się w walce biorąc pod uwagę, że boss ma 75k hp xd, chyba że zużycie bełtów wpłynie jakoś na przebieg walki

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań :D
1. Czym zabić zjawę wojakiem ? ( nie chce zwojem zniszczenie ożywieńca)
2. Skąd wezmę broń na szkielety itp ? ( na razie wszystko bije obuchową bronią)
3. Czy w 2 rozdziale mogę wytrzasnąć broń dwuręczną z 200 atakiem ( albo coś lepszego od 170 ataku ) ?  Obecnie mam najlepszą broń khalida jaką mogłem kupić z 170 ataku + naostrzenie i broń ma 187 ataku
4. Do ilu uczyć się walki bronią dwu ręczną żeby spokojnie wbić 100 % z bonusów ? (obecnie jestem nauczony do 75 i bonus mi wskoczył za zabijanie szkieletów +1 to łącznie mam 76%) (podbić dwuręke za Pn do 80/85 ? )
5. Czy wojownik może u gallahada nauczyć się regeneracji many ? :D )
6. Opłaca uczyć się od snipesa wydobycia rudy ? jak tak to do ilu % około ? (gram na hardzie)
7. Czym nabijać hp ? wykorzystałem all tabliczki, korzenie lecznicze wszystkie zamienione na mikstury życia ( czy w returningu 2.0 jest jakiś trik inny którego  nie było w Rebalance ? ) (tak wiem że cliff uczy kompotów ale nie ma mnie jeszcze w GD) Czy jest może jakiś inny sposobik na hp ? :D

Wojowniq

Wojowniq

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja też mam pytanka.

1. Jeśli jest się już nowicjuszem np. w klaszotrze, to inteligencję dodaje tylko jak się uczę rzeczy związane z magią np. alchemię, czy także za inne nie związane, np. wytwarzanie strzał, łuków itp ?
2. Komu opłaca najbardziej się oddać księgę od Lehmara,(Hannie, Thorbenowi czy Coragonowi) - planuje grać jako mo.
3. Na normalu to odnieść ornament z Laresem, się opłaca by nie tracić expa ?

Orzel_7

Orzel_7

Użytkownicy
posty30
Propsy2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@Wojowniq
1. Za czytanie książek dostajesz duuużo. Dlatego się nie czyta książek do momentu zustania nowicjuszem bo wczesniej nie dają INT-a.
2. Ja oddałem Hanie, od Coragorna masz piwo które daje mały bonus do hp i many, Thorben kasa a Hana kamyk do jubilrestwa.
3. Expa jak idziesz z kimś zawsze dostajesz tyle samo. Tak więc śmiało możesz z nim iść. Tylko naucz się oprawiania zwierzów :)

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań :D
1. Czym zabić zjawę wojakiem ? ( nie chce zwojem zniszczenie ożywieńca)
2. Skąd wezmę broń na szkielety itp ? ( na razie wszystko bije obuchową bronią)
3. Czy w 2 rozdziale mogę wytrzasnąć broń dwuręczną z 200 atakiem ( albo coś lepszego od 170 ataku ) ?  Obecnie mam najlepszą broń khalida jaką mogłem kupić z 170 ataku + naostrzenie i broń ma 187 ataku
4. Do ilu uczyć się walki bronią dwu ręczną żeby spokojnie wbić 100 % z bonusów ? (obecnie jestem nauczony do 75 i bonus mi wskoczył za zabijanie szkieletów +1 to łącznie mam 76%) (podbić dwuręke za Pn do 80/85 ? )
5. Czy wojownik może u gallahada nauczyć się regeneracji many ? :D )
6. Opłaca uczyć się od snipesa wydobycia rudy ? jak tak to do ilu % około ? (gram na hardzie)
7. Czym nabijać hp ? wykorzystałem all tabliczki, korzenie lecznicze wszystkie zamienione na mikstury życia ( czy w returningu 2.0 jest jakiś trik inny którego  nie było w Rebalance ? ) (tak wiem że cliff uczy kompotów ale nie ma mnie jeszcze w GD) Czy jest może jakiś inny sposobik na hp ? :D
1. Srebrne miecze, jednoreczny do znalezienia w przejsciu z Khorinis do GD, w takiej kopalni
2. Szkielety bij zwykla bronia
3. Miecz z rudy, nauczysz sie od Benneta
5. Moze, ale to strata PN
6. Do 50

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao dobra już wiem o jaką mapke chodzi nie miałem pojęcia o jej istnieniu ale zajrzałem do solucji dzięki wielkie :)

Wojowniq

Wojowniq

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Orzel_7 Tak tak, wiem że za książki jest dużo, czytałem gdzieś na forum, że można je ponownie przeczytać i dodaje wtedy inta, w skrócie byle ich nie sprzedawać przed zostaniem nowicjuszem. W głównej mierze chodzi mi o to, że czytałem, że za naukę umiejętności związanych z magią, jak tam wspomniana alchemia dostaje się inta, dlatego uczyć się trzeba jak zostaniesz nowicjuszem dopiero. Natomiast nie wiem jak jest w przypadku innych umiejętności np. właśnie wytwarzania strzał, kowalstwa, wytwarzania łuków, po zostaniu nowicjuszem jak się uczysz tych w/w, też dostajesz inta, czy nie ?

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś inny sposób na zjawę niż srebrny miecz? Szkoda mi ładować w siłę bo gram pod zręczność.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@rzal no w dolince ashtara masz srebrną wł,ócznie

duale skalują się tylko z 2h czy z 1h też?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta cała sakta nomen wydaje sie zbugowana. Jestem w kopalni złota i napotkałem widmo. Mam 300 many po 3 zniszczeniach zostaje mi 0 i nie moge rzucić żadnego zaklecia, kiedy widmu zostaje na 70 hp. Co robić?
Bo ona działa tylko dla zaklęci nekromantów...
Sakta nomen(przynajmniej u mnie)nie działa gdy ma sie 0 many. Ja go normalnie chciałem dobić pociskiem nekromanty, ale bezi tylko wzruszył ramionami.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Can't kurwa be. Ujebałem tego śmietnika, ten miecz jest popierdolony, bije dmg nawet jak szkieletor blokuje, a czasem jak pierdolnie za 1k hp to mi gały wychodzą z oczodołów. Jestem z siebie dumny, ale oczywiście gdybyście nie powiedzieli, że mam sobie miecz wziąć lepszy, to bym nie ujebał. Dzięki!
Edit: Brać sferę ciemności? Bo ktoś tam pisał coś o opiekunach, to może lepiej ją tu narazie zostawić?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@fleksiu bierz od razu ale masz wybór czy użyć na senyaku czy stonosowi oddac

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@avebraz nie wiem o co chodzi, także po prostu wezmę i zapewne kiedyś o te postacie jeszcze spytam. W sumie to Senyak to na pustyni chyba coś kiedyś, ale to temat na przyszłość. Dzięki

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko jestem w kopalni orkow at-dagar wyslal mnie po posilki bylem u ur-thrala ten powiedzial, ze juz wysyla najlepszych wojownikow powiedzialem o tym at-dagarowi+zagadalem z tym orkiem co cwiczyl umar-shak czy jakos tak ale jak ide do platformy to jest tam jedynie umar-shak i to nie na a obok platformy dodatkowo nie moge uzyc kolowrotu bo nie mam klucza. Jak dalej mam to zrobic?

ktos cos? bo kurde stoi mi przez to cala gra ; /

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ta cała sakta nomen wydaje sie zbugowana. Jestem w kopalni złota i napotkałem widmo. Mam 300 many po 3 zniszczeniach zostaje mi 0 i nie moge rzucić żadnego zaklecia, kiedy widmu zostaje na 70 hp. Co robić?
Bo ona działa tylko dla zaklęci nekromantów...

Sakta nomen(przynajmniej u mnie)nie działa gdy ma sie 0 many. Ja go normalnie chciałem dobić pociskiem nekromanty, ale bezi tylko wzruszył ramionami.
Czasami jest bug i dopiero po otrzymaniu obrażeni możesz używać

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do opuszczonej kopalni moge normalnie wchodzić? Czy to jedna z tych lokacji "zostaw do 4/5 rozdziału"?

0 użytkowników
Do góry