Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8846507 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8846507

Odpowiedzi 37317

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanko jestem w kopalni orkow at-dagar wyslal mnie po posilki bylem u ur-thrala ten powiedzial, ze juz wysyla najlepszych wojownikow powiedzialem o tym at-dagarowi+zagadalem z tym orkiem co cwiczyl umar-shak czy jakos tak ale jak ide do platformy to jest tam jedynie umar-shak i to nie na a obok platformy dodatkowo nie moge uzyc kolowrotu bo nie mam klucza. Jak dalej mam to zrobic?

ktos cos? bo kurde stoi mi przez to cala gra ; /
Zarządca kopalni powinien dać ci klucz do kołowrotu

Post połączony: 2018-07-03, 14:56
Do opuszczonej kopalni moge normalnie wchodzić? Czy to jedna z tych lokacji "zostaw do 4/5 rozdziału"?
Normalnie

Od którego rozdziału można uczyć się regeneracji many? (Guru)
200 many

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Mam pytanie, bo oczywiście zjebałem, zapisałem po zabraniu sfery na save, w którym rozjebałem tego kutasiarza. Jako, że w wieży mgieł byłem za słaby, żeby rozjebać Kreola i nauczyć się języka demonów, odpuściłem ją. Teraz demon mnie atakuje. Wiem, że istnieje opcja rozmowy, jeśli ma się wyuczony język demonów. Jak bardzo ucierpię na ominięciu go? Czy po powrocie do wieży z wyuczonym językiem demonów nadal będzie mnie atakował?

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań :D
1. Czym zabić zjawę wojakiem ? ( nie chce zwojem zniszczenie ożywieńca)
2. Skąd wezmę broń na szkielety itp ? ( na razie wszystko bije obuchową bronią)
3. Czy w 2 rozdziale mogę wytrzasnąć broń dwuręczną z 200 atakiem ( albo coś lepszego od 170 ataku ) ?  Obecnie mam najlepszą broń khalida jaką mogłem kupić z 170 ataku + naostrzenie i broń ma 187 ataku
4. Do ilu uczyć się walki bronią dwu ręczną żeby spokojnie wbić 100 % z bonusów ? (obecnie jestem nauczony do 75 i bonus mi wskoczył za zabijanie szkieletów +1 to łącznie mam 76%) (podbić dwuręke za Pn do 80/85 ? )
5. Czy wojownik może u gallahada nauczyć się regeneracji many ? :D )
6. Opłaca uczyć się od snipesa wydobycia rudy ? jak tak to do ilu % około ? (gram na hardzie)
7. Czym nabijać hp ? wykorzystałem all tabliczki, korzenie lecznicze wszystkie zamienione na mikstury życia ( czy w returningu 2.0 jest jakiś trik inny którego  nie było w Rebalance ? ) (tak wiem że cliff uczy kompotów ale nie ma mnie jeszcze w GD) Czy jest może jakiś inny sposobik na hp ? :D
1. Srebrne miecze, jednoreczny do znalezienia w przejsciu z Khorinis do GD, w takiej kopalni
2. Szkielety bij zwykla bronia
3. Miecz z rudy, nauczysz sie od Benneta
5. Moze, ale to strata PN
6. Do 50
Widze że na wszytko opowiedziano poza jednym tak możesz jeszcze wpierdzielać ciasta z jabłek

Post połączony: 2018-07-03, 14:58
Mam pytanie, bo oczywiście zjebałem, zapisałem po zabraniu sfery na save, w którym rozjebałem tego kutasiarza. Jako, że w wieży mgieł byłem za słaby, żeby rozjebać Kreola i nauczyć się języka demonów, odpuściłem ją. Teraz demon mnie atakuje. Wiem, że istnieje opcja rozmowy, jeśli ma się wyuczony język demonów. Jak bardzo ucierpię na ominięciu go? Czy po powrocie do wieży z wyuczonym językiem demonów nadal będzie mnie atakował?
Nie masz więcej savów ?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Duncan niestety, zjebałem i przypadkowo zapisałem po zabraniu sfery. Przed chwilą rozjebałem tego demona, udało mi się go zbugować i nie było żadnych problemów, lecz jestem zmuszony zajebać go drugi raz bo jego ciało mi się zbugowało i nie jestem w stanie go zlootować.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan niestety, zjebałem i przypadkowo zapisałem po zabraniu sfery. Przed chwilą rozjebałem tego demona, udało mi się go zbugować i nie było żadnych problemów, lecz jestem zmuszony zajebać go drugi raz bo jego ciało mi się zbugowało i nie jestem w stanie go zlootować.
Z czego pamiętam jest z nim krótki dialog i każe ci odać sfere mroku więc raczej nic nie straciłeś
ale rada miej więcej savów ja mam 10 postawowych i co jakiś czas np przed wejściwej do jakieś nowej lokacji

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko jestem w kopalni orkow at-dagar wyslal mnie po posilki bylem u ur-thrala ten powiedzial, ze juz wysyla najlepszych wojownikow powiedzialem o tym at-dagarowi+zagadalem z tym orkiem co cwiczyl umar-shak czy jakos tak ale jak ide do platformy to jest tam jedynie umar-shak i to nie na a obok platformy dodatkowo nie moge uzyc kolowrotu bo nie mam klucza. Jak dalej mam to zrobic?

ktos cos? bo kurde stoi mi przez to cala gra ; /
Zarządca kopalni powinien dać ci klucz do kołowrotu

Do opuszczonej kopalni moge normalnie wchodzić? Czy to jedna z tych lokacji "zostaw do 4/5 rozdziału"?
Normalnie

Od którego rozdziału można uczyć się regeneracji many? (Guru)
200 many

to dziwna sprawa bo nie dostalem ;O zaraz spbouje wczytac wczesniejszego save.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Duncan tak wiem, mam wszystkie savy zapełnione, zazwyczaj przed jakąś decyzją rezerwuję następny slot, a jak nie ma żadnych decyzji, lecz jakiś postęp w clearowaniu lokacji, to zapisuję na jednym, tym razem przypadkowo nie zarezerwowałem następnego slota, a poprzedni mam przed zajebaniem szkieletora, a już po prostu nie chce mi się go drugi raz zabijać
Edit: Czyli mogę go zabić tego demona?

Wojowniq

Wojowniq

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To wreszcie jak jest. Inta będąc nowicjuszem zyskuje się tylko ucząc umiejętności alchemii itp. czy jak uczę się np. wytwarzania łuków też zyskuje pkt inta ?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan tak wiem, mam wszystkie savy zapełnione, zazwyczaj przed jakąś decyzją rezerwuję następny slot, a jak nie ma żadnych decyzji, lecz jakiś postęp w clearowaniu lokacji, to zapisuję na jednym, tym razem przypadkowo nie zarezerwowałem następnego slota, a poprzedni mam przed zajebaniem szkieletora, a już po prostu nie chce mi się go drugi raz zabijać
Edit: Czyli mogę go zabić tego demona?
Tak zabij

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No i dupa wczytalem wczesniejszy save ale at-dagar nie daje mi klucza. Mowi tylko, ze czlowiek isc zabic wielkie zlo i tyle ; /

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Panowie utknalem z Orkowym miastem , zrobiłem arene , dalem bimber temu orkowi przy wejsciu , glowe dezertera Farrockowi i mialem 95% repy u orkow wiec Farrock mnie przepuscil . Wchodze do niego i mowie mu ze chce wejsc do kopalni albo do swiatyni , ale on mowi ze niepotrzebnie i orkowie się tym zajmą.  Zrobilem tez questy u tego Szamana, oddalem mu ta ksiazke :D oraz bylem pogadac z Xardasem o  opiekunach. Teraz nie mam z nikim opcji dialogowych , tego Ur coś tam nie uratowałem :/ . Co teraz robić? 

Kocham Cię Wrzód !

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
100 pkt w alchamii daje coś poza 1k expa? Słyszałem, że miksturki z pref. statystyką dają wiecej.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie utknalem z Orkowym miastem , zrobiłem arene , dalem bimber temu orkowi przy wejsciu , glowe dezertera Farrockowi i mialem 95% repy u orkow wiec Farrock mnie przepuscil . Wchodze do niego i mowie mu ze chce wejsc do kopalni albo do swiatyni , ale on mowi ze niepotrzebnie i orkowie się tym zajmą.  Zrobilem tez questy u tego Szamana, oddalem mu ta ksiazke :D oraz bylem pogadac z Xardasem o  opiekunach. Teraz nie mam z nikim opcji dialogowych , tego Ur coś tam nie uratowałem :/ . Co teraz robić?
Kolejność robienia zadani w returnie została zmieniona teraz robisz kopalnie orków świątybnią śniącego dolina cień

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Pawcik2k  szaman orkow daje Ci misje z demonem na bagnie , ale ja muszisz brac przed wykonaniem misji najemnik orkow , nieiwem sprawdz go jak niemasz to save

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktos moze kod na klucz do kolowrota w kopalni orkow? Mam misje tam zejsc klucza nie dostalem a zaden imienny ork nie ma opcji dialogowych z wyjatkiem jakis pierdol typu "jak leci orku"

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dudeus to ci nic nie daje poza możliwością robienia niektórych mikstur które np. wymagają 80 pkt w alchemii.A prf się uzyskuje bez alchemii po prostu musisz za pn wpakowac ileś pn w daną statystykę ,mane-sile-zrecznosc i wtedy masz tak jakby prf i poty zamist 1 pkt daja 2

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Duncan Tak, tylko nie wiem jak się do niej dostac , on mi mowi ze mnie nie wpusci , mam 65 retoryki , wszystkie mozliwe questy zrobiłem i teraz nie wiem co dalej ;D

Kocham Cię Wrzód !

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan Tak, tylko nie wiem jak się do niej dostac , on mi mowi ze mnie nie wpusci , mam 65 retoryki , wszystkie mozliwe questy zrobiłem i teraz nie wiem co dalej ;D
A mroczny rytuał ?

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Duncan Co to za quest ? Kto go daje ? ^^

Kocham Cię Wrzód !