Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824292 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824292

Odpowiedzi 37317

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dudeus tak jest tam gdzie jest ploimien elgora i byl w rebalance, raczej nie mozna bic ich gdzie indziej

Post połączony: 2018-07-02, 23:10
@Wojowniq 50 lub 100karmy zależy od bonusu jaki wybierasz,
Miejsce zlodziei jest tam gdzie gorzelnia vino

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

korin666

korin666

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie, Kruk teleportował się w trakcie walki w Świątyni Adanosa, Gadałem z Saturasem, potem z tym Ashtarem (złotym smokiem). Mówi że mam mu przynieść Szpon. Tyle że ja szponu nigdy nie miałem w rękach, przeciez Kruk z nim uciekł. Sprawdzałem jeszcze w świątyni na podłodze dla pewności ale jest pusto. Tak dla wyjaśnienia jestem w 2 rozdziale. Czy fabuła związana ze Szponem i tym Senyakiem popchnie się jakos potem, czy u mnie się coś popsuło że nie mam szponu?

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@Wojowniq 1100 sztuk zlota to na legendzie 5many a daron to lepszej kombinacji niz 5x 200 nie znam

Szybkie pytanie u constantino sprzedawac rosliny lecznicze bedac magiem? Raczej nie bede sie leczyl a alkohol potrzebuje do minkstur many tylko kwestia tego za co tego inta sie wbija? Co wzrost umiejetnosci alchemi czy ilosci mikstur? Bo moze nie sprzedawac a potem bede z nich robil?

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bawić sie od razu w jubilerstwo czy poczekać na lepsze materiały? Interesują mnie głównie szafiry a mam tylko 1
Poczekaj do albo 4 lub 5 rozdziału kiedy będziesz mógł robić z golda lub rudy

Post połączony: 2018-07-03, 00:16
1.Quest z ksiazka w klastorze z sercem luciana co mam zrobic? Wlamac sie przez sciany?
2.Czy jest inny sposob na dostanie sie do biblioteki niz bug/kradziez

3.Zrobilem tez blad w postaci nauczenia sie jezyka zanim nie zostane guru stracona int i to jeszcze ten pradawnych... A gram magiem na legendzie no coz mam nadzieje ze sie przyda

Haha nie wazne talomona zrobilem w konia biegnac i robiac skok ze mnie nie zlapal a do biblioteki bugiem szybki int
1. Z czego pamiętam ten mag kładzie się trochę po północy a jak się nie uda to czarna mgła lub przemiana w owce/chsząszcza
2Do bilioteki możesz sie dostac chyba dopiero w 3 rozdziale więc lepiej zbugowac  przemianą w zwierzę
3 Nie stresuj się chłopie to tylko 3 punkty inteligencji XD

Post połączony: 2018-07-03, 00:17
Gdzie jest to ustronne miejsce o którym mowi Charlotte ta z gildii zabojcow? Z góry dzięki za odpowiedz :)
Tam gdzie jest zdobywasz truciznę dla contantiono inaczej ta skryta winiarnia w czarnym lesie

Post połączony: 2018-07-03, 00:19
Mam takie pytanie, Kruk teleportował się w trakcie walki w Świątyni Adanosa, Gadałem z Saturasem, potem z tym Ashtarem (złotym smokiem). Mówi że mam mu przynieść Szpon. Tyle że ja szponu nigdy nie miałem w rękach, przeciez Kruk z nim uciekł. Sprawdzałem jeszcze w świątyni na podłodze dla pewności ale jest pusto. Tak dla wyjaśnienia jestem w 2 rozdziale. Czy fabuła związana ze Szponem i tym Senyakiem popchnie się jakos potem, czy u mnie się coś popsuło że nie mam szponu?
Solucja, dam tylko rade idzi dalej zbierz wszystko w następnym pokoju i wsadzi pewien kamień na piedestał niedaleko magów wody

Post połączony: 2018-07-03, 00:23
@Wojowniq 1100 sztuk zlota to na legendzie 5many a daron to lepszej kombinacji niz 5x 200 nie znam

Szybkie pytanie u constantino sprzedawac rosliny lecznicze bedac magiem? Raczej nie bede sie leczyl a alkohol potrzebuje do minkstur many tylko kwestia tego za co tego inta sie wbija? Co wzrost umiejetnosci alchemi czy ilosci mikstur? Bo moze nie sprzedawac a potem bede z nich robil?
Kilka rad
1Nie sprzedaj wszytkich wrzuci np połowe danej rośliny do szkrzyni i reszte oddaj dziadowi
2Tak naprawdę od 2 rozdziału możesz mieć nieskończoność alkoholu czemu ponieważ możesz kupowac rum oraz grog od samueal w nieskończoność i przerabiać go na alkohol
3.Mówiłem ci już chyba co każdy rozdział co 15 mikstur dostajesz 1 punkt inteligencji i tak do 10 więc w sumie ciągu gry wyciągasz 70 inteligencji nieważne jakie to będą eliksiry wszystko się liczy poza destylacją alkoholu

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
duale skalują się tylko z 2h czy też z 1h

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ak to jest z orkowymi broniami bo nauczylem sie walki nimi i bije nimi po 40 w jakies randomowe moby a mam 380 sily xD

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Wojowniq nie ma sprawy, sam ogrywam returninga po raz pierwszy (no w sumie to 3 podejście, ale to ogólnie w miare mi siadło, a poprzednie to inna wersja była), także Cię rozumiem

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ak to jest z orkowymi broniami bo nauczylem sie walki nimi i bije nimi po 40 w jakies randomowe moby a mam 380 sily xD
A to są krytki czy zwykłe ataki? ps nie radze iść w orkową broń

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

no w orka wojownika jak normalnie trafiam mieczem swoim co ma 215 dmg to ork dostaje cos kolo 450 a jak bije najlepsza orkowa bronia jaka mam to taki ork wojownik traci z 40 hp takze nie wiem czy tworcy gry tak o sobie dodali ta bron czy co ale chyba jest lekko bezuzyteczna xD

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

no w orka wojownika jak normalnie trafiam mieczem swoim co ma 215 dmg to ork dostaje cos kolo 450 a jak bije najlepsza orkowa bronia jaka mam to taki ork wojownik traci z 40 hp takze nie wiem czy tworcy gry tak o sobie dodali ta bron czy co ale chyba jest lekko bezuzyteczna xD
Szczerze nie wiem na magu nauczyłem się korzystac z orkowej broń aby mozna korzystać z niczego sobie kosturu i normalnie zadaje obrażenia .

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Jestem w zatoponiej wieży Xardasa, otwarłem jedną skrzynię, a do drugiej potrzebny jest klucz. Czytałem na forum, że w tej wieży go nie ma, to gdzie on jest w końcu?
Edit: Jestem w lewym pomieszczeniu
Edit2: Val'Zar, jaka taktyka na niego? Demoniczne szkielety po 2k daję już radę, ale jego nie zrobię na pewno.
Edit3: Dlaczego kufry w prawym pomieszczeniu są kurewsko skomplikowane, a dają taki chujowy loot, 2 potki hp i zaklęcie i to w obu... (odgoniłem tego chujka, bo liczyłem, że będzie w tych skrzyniach coś, co ułatwi mi go zabicie)
Edit4: Tak jak wyczytałem, nie ma tam klucza. Z ciekawości dałem sobie 10k siły i na 3 strzały zszedł, lecz miał on sam miecz. Później demon na 2 strzały zszedł i klucza dalej brak. Jak w takim razie mam zdobyć postrach nieumarłych? Bo z tego co czytałem, to jest on we właśnie zatopionej wieży, więc jedyne miejsce w którym może tam być to w tej dupiatej skrzyni.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Edit2: Val'Zar, jaka taktyka na niego? Demoniczne szkielety po 2k daję już radę, ale jego nie zrobię na pewno.
Czasami udaje się go zbugować na chwilę w tym dołku koło miejsca w którym normalnie stał, ale zaraz się odbugowuje. Najłatwiej z nim walczyć po prostu tak:
kiedy on atakuje, odskocz dwa razy i jak skończy animację ataku to podbiegnij i w biegu wciśnij atak, Bezi wtedy zrobi atak w biegu. Potem odskakujesz znowu i tak w kółko. Jak masz mało hp to odbiegasz i pijesz poty. Czasami zdaża mu się jeszcze wezwać dwa szkielety, po prostu je zabijasz i znowu to samo. Jak dzisiaj z nim walczyłem to chyba walka trwała z 15 minut ale w końcu mi się udało. Najważniejsze to nie być zachłannym i jak już masz ok. 25% hp to odbiec i wypić potę. Powodzenia ;)

gomeza jebać maczetami

wh00py

wh00py

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić te trzy imienne czarne trolle khorinis? hp poniżej 2,5k leczy im sie

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@fleksiu A masz zadanie z wyprawą magów ognia?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@wh00py  zbij im do 3h hp i potem pojedynczo kazdego po 1 hicie i w next 1hit i w 3hit potem znowu w tego 1 i tak w kolko

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam ponawiam pytanie czy pancerz asgarda dokładnie pancerz z magicznej rudy da się ulepszyć? jak tak to jak? i czy jest lepsza zbroja od tej? oraz czy może mi ktoś podać lokalizacje dobrej broni 2h? coś na 450-500 siły

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@fleksiu Tak jak kolega napisał, ta skrzynia jest ważna do zadania "Wyprawa magów ognia". Po szczegóły odsyłam do 27. punktu solucji. A strażnik sfery? Serio tak ciężko? Po prostu trzeba mu trochę czasu poświęcić - choć zgoda, z "postrachem" jest to łatwiejsze.
@derstorix Ulepsza się tylko zbroje gildii głównych; lepsza od zbroi Asgarda jest na pewno zbroja krwi z lokacji za pustynią oraz "najlepsza zbroja świata" od Benneta w 6 rozdziale. Co do broni, to Ar'Urat - znowu lokacja za pustynią.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

KlejnotNilu

KlejnotNilu

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam podczas grania w returninga 2 stopniowo spada mi zycie. Wypicie odtrutki nic nie daje tak samo leczenie u saggity (nad paskiem wytrzymalosci widnieje jakis znaczek) prosze o szybka odp ;)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Może to nie to, ale spróbuj wypić czysty alkohol.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

KlejnotNilu

KlejnotNilu

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki mordo dochodzilem juz do zalamania nerwowego alko dziala :)

0 użytkowników
Do góry