Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8395486 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8395486

Odpowiedzi 37317

Puuunk

Puuunk

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem Najemnikiem,u kogo mogę się nauczyć 100% 2h?

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nauczyłem się tworzyć zwój deszcz ognia ale niby brakuje mi jakiegoś przedmiotu. Domyślam się że potrzebne jest jakieś pióro do rysowania czy coś? skąd to wziąć

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Jak zdobyć srebrny miecz? Nie mam dostępu do Inubisa, a na wieże mgieł jestem raczej za słaby, a widziałem jak koleś na yt miał srebrny miecz przed tymi lokacjami.

Post połączony: 2018-06-25, 10:26
Nauczyłem się tworzyć zwój deszcz ognia ale niby brakuje mi jakiegoś przedmiotu. Domyślam się że potrzebne jest jakieś pióro do rysowania czy coś? skąd to wziąć
Pióro chyba w porcie było do kupienia, u tego co mapy sprzedawał, bodajże Brahim.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Puuunk chociażby u Lee...
@fleksiu jeden chyba 1h jest w tej kopalni złoto co isę z khornisi idzie do gb. Niby broni go duch, ale bierzesz miecz i uciekasz. drugi w górskiej fortecy tam byś musiał z czarną mgłą bawić. wieża xardupsa (zalana) :D

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może dlaczego jak pierwszy raz wchodzę do Jarkendaru to już na starcie mam wszystkie portale uruchomione, w kanionie mam nieśmiertelnych strażników a koło magów wody stoi ten NPC , któremu później musimy dać zbroje? czy to może być przez to że pobierałem save?

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Gajor pobrałeś save'a wszedłeś na niego i to masz? czy jak?

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Enio  pobrałem save przed wyborem gildii , wybrałem gildie porobiłem pare rzeczy i poszedłem do drugiego rozdziału i od razu do Jarkendaru i tak się dzieje. Dodam że to już drugi raz kiedy tak mam bo wcześniej też miałem jakiegoś innego save i było to samo.

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Gajor prawdopodobnie przez save'a jak nigdy czegoś takiego nie miałem

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Enio  ok w takim razie dzięki za odpowiedź ;)

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przytrafiła mi się dosyć dziwna sprawa. Miałem rozpoczętego questa "Kusza Prawdziwego Łowcy". Oddałem orkowi wszystkie składniki, oprócz rogu czarnego trolla jaskiniowego (nie miałem nawet pojęcia gdzie mógłbym go odnaleźć). Tak czy owak, zostawiłem questa. Minęło trochę czasu i zacząłem robić próbę ognia dla jednego z opiekunów, po wyjściu z ognistego świata do Khorinis, quest (ten dotyczący kuszy oczywiście) nagle się zakończył "powodzeniem". Sprawdziłem w dzienniku i po prostu urwał się na ostatnim wpisie. To jakiś bug, wczytywać?
EDIT:
Wczytanie nic nie zmienia, quest za każdym razem kończy się, po wyjściu z teleportu.

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.
Jak myślicie lepiej wydać dwa levle na życie czy regeneracje życia?

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Pasterz z Feshyr jak już zadajesz takie pytanie to daj chociaż więcej informacji... np. gram pod siłe, mam tego tyle i tyle płace tyle za coś np pkt hp

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie zapasy wegla w zamku od kowala dobara, jak je wykonać pobiegałem po starej kopalni i nie znalazłem tam ani bryłki węgla.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Enio Dzięki wielkie, już się udaławałem do wieży mgieł, jak bardzo muszę ratować isidro przed potworami? Bo teraz zachciało mu się walczyć z golemem, smoczym zębaczem i dwoma innymi zębaczami i nie mam jak go zbytnio uratować... co do miecza sprawdze, dzięki jeszcze raz :)
Edit: Zrobiłem tak, że Isidro zniknął mi z pola widzenia i po prostu pojawil się w obozie.
Miecz był na miejscu, dzięki serdeczne, gdyż mogę ruszyć wątek w Jarkendarze, chwała Ci!

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko, zatrudnilem carla i zaczęła się produkcja żelaznych prętów w obozie
Komu mogę zacząć je sprzedawać?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mroczny... Dobrze powinieneś wiedzieć, że tam w świecie ognia masz piec w którym możesz wytopić mechanizm do kuszy z czystej rudy. Tylko tam.

Chuj... zgrywam się. Nie możesz wiedzieć. Musisz się domyślić na podstawie gwiazd. Inaczej zwalisz. Fuck logic.

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zaczalem nowa gre, mam zamiar leciec pod maga i dla oszczedzenia PN chce zapytac
Czy nauka umiejetnosci mysliwskich typu (sciaganie futer, wyciaganie mieska, kłów, rogów itd) daje za każde nauke po zostaniu nowicjuszem +1 do int?

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Bezio123 paczka węgla jest obok pieca, na samym dole, a druga jest w nowej kopalni
@zuchantek u Hagena chyba

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z pierwszego lepszego bossa demona xdd

a gdzie takowego znajde? Z bossow to zabilem tego w jarku i tego demonicona w zatopionej wiezy xardasa. Gdzies jest jeszcze jakis ktorego w miare latwo bedzie mi zabic?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z pierwszego lepszego bossa demona xdd

a gdzie takowego znajde? Z bossow to zabilem tego w jarku i tego demonicona w zatopionej wiezy xardasa. Gdzies jest jeszcze jakis ktorego w miare latwo bedzie mi zabic?
Kamienna twierdza za regałem

0 użytkowników
Do góry