Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8512616 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8512616

Odpowiedzi 37317

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam wczesniejsze pytanie. Gdzie znajde jakiegos bossa demona, zeby czaszke zdobyc oprocz senyaka tego w kamiennej twierdzy, w jarku przed krukiem i w starej wiezy xardasa?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cofnąłem się sie z savem do rozdziału 1, i tam zrobiełem zadanie z Grittą dla Matteo, ale poza tym on nie ma nic wiecej do powiedzenia, mam z nim opcje tylko Pohandlujmy i kup skórzany pancerz. To kiedy miałem wziąć od niego to zadanie z narzędziami?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, napiszę tutaj, bo w technicznych cicho jak makiem zasiał.

Co znaczy ten błąd ze stack overflow? Bo czyszczę jarkendar z trupów w 5 rozdziale i robię kółko bagna->kanion->piraci->grób quahocosia->ta świątynia co się idzie do niej od domku ermity... I tutaj jest jeszcze dobrze. Chuj wszystko strzela, kiedy idę tam przez ten most i dalej do świątyni ostatniej (nie wiem, co za siusiaki tam mieszkały; można skoczyć przez zawalony most).
Sprawdzałem, robiłem zapisy co pięć minut. I tam 3/3 próby wszystko bierze w dupę.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zawaliłem jubilerstwo z matteo, czy to blokuje mi dostęp do najlepszych przedmiotów, bo bedzie mi brakować statystyk z pierścieni i amuletów, czy bez tego da się wszystko założyć? bo nie wiem czy grać dalej czy nie mam już ponad 40h :/

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zależy na jakim poziomie grasz.

Założyć w sumie i tak założysz dobre itemki, ale wiadomo, że z + statami  lub obroną byłoby lepiej.

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu1 Możesz olać jubilerstwo,co prawda daję trochę statów i dostęp do może jakichś questów ale ci to nie zepsuje gry.Nie ma sensu przez taka pierdołe zaczynać od nowa :D o ile grasz na łatwym czy normalnym to luz ;d

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Trapelek Dzięki, spróbuje. Gram na hardzie ale moze jakoś się uda. Jak bardzo dobre są te pierscienie amulety na najwyzszym poziomie ile dają? 10-15 siły/zrecz?

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu1 spoko,szacun jak na hardzie :d ,po prostu nie opłaca się zaczynać od nowa i tyle ,staty zdobędizesz za np. same lvl potem nie beda ci potrzebne i tak dasz w siłę ,czy zrękę zależy  pod co grasz ;d ,nawet jak w 4 rozdziale oba pierscienie dadza ci 30 zreki to i tak normalnie cos nosisz co daje 10 ,wiec widzisiz ,minimalna różnica w statach ;d .np. 450 zreki a 470  ,to nic ;d

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
20. Plus uczy na końcu amuletów, które dają 25. Plus obrona, bo dają też defa razem ze statami.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Niech ktoś mi powie co muszę zrobić żeby dostać pozwolenie na walkę z Asgardem

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam wczesniejsze pytanie. Gdzie znajde jakiegos bossa demona, zeby czaszke zdobyc oprocz senyaka tego w kamiennej twierdzy, w jarku przed krukiem i w starej wiezy xardasa?

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O której godzinie należy iść do Lariusa z listami od Gallahada tak, żeby questa nie spalić?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Cive Podczas robienia wątku Assasynow , W Kopalni Orków

@Pyrkasz ok. 12

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś jest w stanie jak ma działać zatruta broń? Przeciwnik ma dostawać określone obrażenia co jakiś czas, czy działa to inaczej?

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę wyczyścić kopalnie nowego obozu bez żadnych konsekwencji?

Pyrkasz

Pyrkasz

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co mogę zrobić z zatrutym zębem/czy tam rogiem Muritana? pod zręczność.
A i ta włócznia pod zręczność na widma to w górniczej się znajduje?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się uczyć magiczne strzały? można nimi strzelać ze zwykłego łuku? są dużo lepsze?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Bezio123 Tak. Nawet powinieneś.
@tomu1 Można, wystarczy je wybrać z poziomu ekwipunku. Magiczne bełty stunują przeciwników, więc strzały też powinny.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak rozpoczac watek assasynow (znaczy pogadalem juz z namibem z zbieraczami jedna grupe bandytow zabilem a teraz mam popytac kowali o miecz, pytalem harada carla i beneta, kogos jeszcze trzeba spytac?)

0 użytkowników
Do góry