O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8476207
Odpowiedzi 37317
avebraz
tomu1
zuchantek
lennon
NocJestCiemna-RasizmemJą
Duncan.
a jak sie teraz dostać na wyspe złodziei? bo widze ze podbijanie wytrzymałosci nie sprawia ze moge pływać dalej, a dystans jest za duzy
Cytat: NocJestCiemna-RasizmemJą w 2018-06-24, 18:03 A pytanie z innej kwestii gram nekromantą i mam dwa pytaniaPierwsze kreol dał mi zadanie by wybić paladynów niedaleko klasztoru zmienokształtnych są jakieś konsekwencję wyrżnięcia ich ?A drugie jak do cholery mam pokonać tego demona na bagnach ? Szkielety nie ma problemu zombi? łatwizna poszukiwacze ? pestka ale ten demon który niszczy przywołanice a moje zaklęcia robią mu marne 100 obrażeni i na dodatek lubi sie teleportowac do tego swojego kręgu na full hapsa rady ?Ponawiam
A pytanie z innej kwestii gram nekromantą i mam dwa pytaniaPierwsze kreol dał mi zadanie by wybić paladynów niedaleko klasztoru zmienokształtnych są jakieś konsekwencję wyrżnięcia ich ?A drugie jak do cholery mam pokonać tego demona na bagnach ? Szkielety nie ma problemu zombi? łatwizna poszukiwacze ? pestka ale ten demon który niszczy przywołanice a moje zaklęcia robią mu marne 100 obrażeni i na dodatek lubi sie teleportowac do tego swojego kręgu na full hapsa rady ?
WhiskasReturn
@Duncan 1. Nie ma. Możesz to od razu wykonać z zadaniem od orków na zabicie tych samych ludzi. Tylko wykonaj wszystkie zadania Alberta.2. Tak jak jest napisane pare stron temu. Wyczyść wszystko oprócz demona i wezwij orków do pomocy i tylko dobij. I nie wychodź poza jego "arene" bo hp się resetuje.
Cive
Hearthstone
xKondziox
Puszczyk
xDeus17174
@zuchantek napewno odwiedziles wszystkie 4? Obok zatopionej wiezy xardupy, pod wodospadem nizej teleportu do nowego obozu, na polkach skalnych za hosh-pakiem w jaskini i tam gdzie torba z ruda dla węza
Pasterz z Feshyr