Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8476207 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8476207

Odpowiedzi 37317

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Cive dzieki za rade sprobuje z tymi filarami

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co otwiera klucz od Hanny? gdzie jest ta skrytka złodziei?

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie wolnej kopalni
Zabijając smoka uznałem że pójdę tam aby dwa razy nie chodzić.
Użyłem przemiany w chrząszcza aby przejść przez kraty, to źle? Moge sobie coś popsuć?
W sumie w środku nikogo ważnego nie widzę jedynie ork kapitan. Mogę ich wybić wszystkich?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@tomu1 skrytka zlodzieji to ich wyspa
@zuchantek ork kapitan jest potrzebny do zadania od garonda z wolna kopalnia . jak go killym to wracasz wtedy oddajesz misje

Guys 3r jestem swiazo po assasynach-skur... 4,7h hp 470 sily 1h(smiercrabanie? 250dmg) + tarcza pancerz orkow , staty moge jeszcze spokojnie podrasowac mam duzo pn i kilka potek . gdzie teraz isc pustynia czy dolina? chce przede wszystkim eq jakies lepsze znalezsc .

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O jaki artefakt chodzi przy zabiciu ducha Khardimona? Bo tak po prawdzie to mam kilka artefaktów z boską mocą...

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a jak sie teraz dostać na wyspe złodziei? bo widze ze podbijanie wytrzymałosci nie sprawia ze moge pływać dalej, a dystans jest za duzy

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a jak sie teraz dostać na wyspe złodziei? bo widze ze podbijanie wytrzymałosci nie sprawia ze moge pływać dalej, a dystans jest za duzy
Zdejmij broń i zbroje i wtedy spróbuj.

Post połączony: 2018-06-25, 00:38

A pytanie z innej kwestii gram nekromantą i mam dwa pytania
Pierwsze kreol dał mi zadanie by wybić paladynów niedaleko klasztoru zmienokształtnych są jakieś konsekwencję wyrżnięcia ich ?
A drugie jak do cholery mam pokonać tego demona na bagnach ? Szkielety nie ma problemu zombi? łatwizna poszukiwacze ? pestka ale ten demon który niszczy przywołanice a moje zaklęcia robią mu marne 100 obrażeni i na dodatek lubi sie teleportowac do tego swojego kręgu na full hapsa rady ?
Ponawiam

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Duncan 1. Nie ma. Możesz to od razu wykonać z zadaniem od orków na zabicie tych samych ludzi. Tylko wykonaj wszystkie zadania Alberta.
2. Tak jak jest napisane pare stron temu. Wyczyść wszystko oprócz demona i wezwij orków do pomocy i tylko dobij. I nie wychodź poza jego "arene" bo hp się resetuje.

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan 1. Nie ma. Możesz to od razu wykonać z zadaniem od orków na zabicie tych samych ludzi. Tylko wykonaj wszystkie zadania Alberta.
2. Tak jak jest napisane pare stron temu. Wyczyść wszystko oprócz demona i wezwij orków do pomocy i tylko dobij. I nie wychodź poza jego "arene" bo hp się resetuje.
Albert nie jest związany z fabułą 7 aktu ?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko. Robie sobie gildie kupcow i mam misje od gomeza. Z blogoslawienstwem innosa i beliara nie bylo problemu lecz magowie wody nie chca mi go udzielic gadalem z mixirem ktory odeslal mnie do saturasa i z saturasem a ten kazal mi sie gonic. Dodatkowo gomez kazal mi gadac ze szkieletami kopaczy w kopalni lecz oni wcale nie chca ze mna gadac tylko sie na mnie rzucaja. Co robie nie tak?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cive Idz do Vatrasa, dopiero potem do kopalni.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zadaniu unlimited power w jaskini kolo wiezy xardasa trzeba polozyc czaszke demona. W solucji jest napisane, ze jest to czaszka senyaka aczkolwiek ktos pisal, ze jak ma sie wzietego questa to leci z 1 lepszego demona. Jak to wkoncu jest?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak przywołać te atronachy związane z magią opiekunów w 7 rozdziale ? Netbek powiedział tylko że pochodzą od żywiołów :) Powinni się pojawić tam gdzie smoki ale ich nie ma ? Czy trzeba najpierw zrobić zadania wola Innosa i Beliara ? Pyrokar też nie ma żadnej opcji dialogowej ?

:D

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z pierwszego lepszego bossa demona xdd

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś zna odpowiedź na moje poprzednie pytanie? Jaką kombinacją klawiszy zmieniać style walki np rapierami i w jakich jeszcze broniach są nowe?

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zuchantek napewno odwiedziles wszystkie 4? Obok zatopionej wiezy xardupy, pod wodospadem nizej teleportu do nowego obozu, na polkach skalnych za hosh-pakiem w jaskini i tam gdzie torba z ruda dla węza
Piąty kryształ jest na bagnie obok smoka :P

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Będąc łucznikiem opłaca się uczyć regeneracji życia?

0 użytkowników
Do góry