Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7977320 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7977320

Odpowiedzi 37317

Orzel_7

Orzel_7

Użytkownicy
posty30
Propsy2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@Gings
Ehhh a jeszcze wczoraj nadpisałem save-a przed rozmową w karczmie z tym zabójcą. ;c
szkoda, pytanie czy dużo straciłem (gram 1h+Tarcza i w planach Paladyn)?

Mimo wszystko chyba cofnę te kilka godzin gry. Z bólem ale cóż ;)

coranq

coranq

Użytkownicy
posty34
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzieki za pomoc :P czysty spirytus pomogl postac juz nie traci powoli zycia, Erol nie zyje xD bedzie mozliwosc jego wskrzeszenia ? mam zwoj wskrzeszenie martwych stworzen ale naciskam na to lewym to nic sie nie dzieje :P

Dobra udalo mi sie go wskrzesic

Nelth

Nelth

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ile czasu trzeba odczekac od wykonania zadania ,,jednooka eliza''  zeby poplynac ze skipem na wyspe?

Wyspa jeszcze nie jest ukończona i nie można tam popłynąć w tej wersji.

coranq

coranq

Użytkownicy
posty34
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skad zdobyc sztabe zelaza w 1 rozdziale ? a i czy w Returningu 2.0 ktora frakcja lepsza Straz miejska czy Najemnicy, magowie ognia i wody oraz nekromanci mnie nie interesuja :P nie lubie grac magami a straznik swiatynny tez mi nie odpowiada jakos ;P

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Właśnie kończę zaległe questy i zapomniałem o wątku zabójców bo i tak doś nie dają ale to szczegół pytanie dotyczy blizny i carthara, blizne zostawiłem na kiedyś tam i zabiłem lehmara + porzyczając 1k golda ^^, no i czy jakieś problemy będa z tym związane np utrata questa jakiegoś ?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Xenoform lehmar? questa z parlanem wykonales ???
@coranq  naucz sie od harada kuc proste miecze ->wypytaj go o to skad brac zelazo->snipes->wonsz

gdzie jest kamien ksiazycowy?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cive 2h starożytny topur w jednej ze świątyń
Przetapiana żelaza można siw nauczyc w 1 rozdziale wystarczy zagadać do harada potem do weza
3 chyba w jarku w  tych slarbach grega spis czarnej rudy mass chyba w solucji
4 tak

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktos jakis pomysl jak wbic alchemie na 100? Mam 94 i idzie jak krew z nosa.. Wyczerapalem juz wszystkie Serafisy ktore udalo mi sie zebrac w 1 i 2 rozdziale. :/ Od sprzedawcow tez juz wszystko wykupilem...

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktos jakis pomysl jak wbic alchemie na 100? Mam 94 i idzie jak krew z nosa.. Wyczerapalem juz wszystkie Serafisy :/

podbijam

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@MonCalamari  dalej trzeba wbijac najlepszym potkami , rob potki typu na zreke/sile/mane wytrzymka hp

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest sito do przetapiania monet? Przeczytałam już tą książkę, Bezi powiedział coś po rosyjsku i na tym się skończyło XD

Post połączony: 2018-06-13, 12:10
@MonCalamari Destyluj alkohol z ginu/rumu itp

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
@lennon nope nie wiem nic o tym quescie co straciłem ?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć recepturę z orkowych pomyj dla Salandrila?

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zdobyłem wszystkie składniki do eliksiru w zadaniu zaginieni nowicjusze, ale tyon nie ma żadnych opcji dialogowych, co dalej?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Xenoform  wiesz co , niepamietam troche expa napewno
Misje robisz w taki sposob : wbijasz do klaszoru przez dach ->gadasz z parlanem ( retoryka 15 albo 20+)->walisz do lehmara ->kupujesz od niego 'cos tam" za 1k (chyba jakas runa)-> potem mozesz go zaciukac dla asmala
@MonCalamari  @NickiMinaj  to nic nieda , na wyzszych lv niebedzie ci wskakiwal poziom alchemi , trzeba potezniejsze potki gotowac

Restling

Restling

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, gram pod zręczność, jestem w pierwszym rozdziale, chciałbym się nauczyć od Raffy przebijającego strzału. Mam zręczności bazowe 106, z bonusami 126, w łukach mam bazowe 60% + bonus 5% z łuku. W innym temacie znalazłem informację że Raff mnie tego nauczy jak będę miał 125 zręki i 60%. I tu pojawia się problem, bo nie ma u niego takiej opcji - kiedy wbijam u niego 60% z łuku to mówi tylko coś o tym, że już umiem wszystko i w sumie to już nie zostaje mu nic do nauczenia. Muszę mieć bazowo te 125 zręki albo drugi rozdział czy coś?

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hart w mieście orków uczy po wygranej arenie bez zadnych wymogów

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
@lennon no niestety żem został już szefem zabójców za dużo roboty wstecz za to mam piekny pancerz. Można tych debili wysłać gdzieś indziej niż jaskinia wina ?

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Xenoform Tylko tam. Kupujesz u Martina łój kretoszczura, otwierasz jaskinie i gadasz z Charlotte

Co zrobić jeśli byłam pewna że wzięłam questa u Matteo, a teraz w 3 rozdziale, jak mam już tą matryce, to okazało się że nie mam żadnych opcji dialogowych z nim? :(

0 użytkowników
Do góry