Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8089020 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8089020

Odpowiedzi 37317

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pare pytan

1-najlepsza bron 1h w 2 rozdziale jaka jest? Szykuje sie na jarkendar a mam tylko ta z zadania zywy badz martwy

2-skad wezme sztabki stali r2 przed jarkiem? Potrzebne mi do ulepszenia zbroi

3- skad wezme czarna rude? r2 oczywiscie

4 155/85 sily i 60 1 reki w co teraz ladowac?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.najlepsza broń w 2 rozdziale to szpon beliara a przed jarkiem to z 1h to pogromca (|ta broń od andre)
2 musisz po prostu wykopać i przetopić (ruda się nie kończy)
3  znaleźć lub kupić
4 dalej w siłe i w broń w pierwszym rozdziale najlepiej mieć już gdzieś z 80%
a tak btw który masz lvl i jaki poziom trudności

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do ilu % jest sens wbijać łuki oraz 1h, a resztę dobić tabliczkami?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja zawsze robie gdzieś broń 85 a łuk 87lub89

Post połączony: 2018-06-12, 23:09
bo próg 100% można przekroczyć

Post połączony: 2018-06-12, 23:11
wie ktoś może jakie są hełmy pod zręczność i gdzie je znaleźć ?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Stanąłem w zadaniu 'Mroczne tajemnice' w lesie assasynów. Mam się dowiedzieć gdzie Haniar spotka się z Osairem, ale nie mam z nikim do pogadania i nie wiem co mam zrobić dalej, pomoże ktoś?

Edit: A dobra, nieważne :P

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest broń dla Gonzalesa? Chciałam ruszyć wątek Lasu, ale Gonzales "nie ufa mi wystarczająco"
Gdzie jest grupa Wenzela w GD?

jononion

jononion

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest broń dla Gonzalesa? Chciałam ruszyć wątek Lasu, ale Gonzales "nie ufa mi wystarczająco"
Gdzie jest grupa Wenzela w GD?

Broń dostaniesz od Parcivala za zadanie w 3 akcie. Wenzel to chyba ten paladyn co trafił do kopalni orków.

Mam 5 akt, nie ruszałem niestety wątku opiekunów, mam teraz za zadanie nuczyć się języka demonów, tyle że chyba zanim pójdę do Creola muszę porozmawiać z Xardasem, a jego nie ma. Czy da się to jakoś obejść? Czy trzeba kodem przywołać Xardasa? Jeśli tak to jaki jest na niego kod?

matisek333

matisek333

Użytkownicy
posty27
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
To w końcu 1h czy 2h i pod co? pytanie warto zadac precyzyjne
ide pod sile, myslalem ze latwo do zrozumienia ze chce oba rodzaje

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki dziwny problem, że nie mogę zwiększyć mojego skilla w alchemii. Ciągle stoi na 79 i nie chce się ruszyć, nie ważne co bym robił.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie statystyk i nauczycieli.
Jeśli obecnie mam 61/45 siły to co to oznacza? że nauczyciel bierze pod uwagę wartość 45 i przez to mogę już na samym początku używać bonusy z jedzenia, flaszek itp.?

jononion

jononion

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie statystyk i nauczycieli.
Jeśli obecnie mam 61/45 siły to co to oznacza? że nauczyciel bierze pod uwagę wartość 45 i przez to mogę już na samym początku używać bonusy z jedzenia, flaszek itp.?

tak, 45 siły masz wyuczone u nauczycieli, a 61 z bonusami typu eliksir siły

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak utworzyć skróty klawiszowe do potków? Bo standard z grzebaniem w gothic.ini nie działa.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak utworzyć skróty klawiszowe do potków? Bo standard z grzebaniem w gothic.ini nie działa.
Sterowanie -> Sterowanie AST - wszystko tam jest. Niestety nie możesz ich modyfikować.

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha... To i tak pies to w dupę jeb... Laptop, brak klawiatury numerycznej. Pewnie w tym temacie, tak jak z pochodniami, nie da się nic zdziałać, nie?

A nie, działa funkcyjny i jakoś to można rozgryźć. Ale życia nie chce regenerować w walce.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha... To i tak pies to w dupę jeb... Laptop, brak klawiatury numerycznej. Pewnie w tym temacie, tak jak z pochodniami, nie da się nic zdziałać, nie?
Kup sobie numeryczną na usb, kosztuje 10-20zł na allegro, a rozwiąże Twój problem.

Szybkie pytania:

1. Których orków mogę bezpiecznie wybić w GD, żeby nie zepsuć żadnych wątków mieście orków?
2. Do czego sluży egzotyczny kawałek drewna, który leży obok "sekretnego" bosa pająka w przepaści w jarkendarze?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No dobra, jak walczyć z Thrallem? Mniej więcej po stracie 1/5 hp zaczął być niewrażliwy na moje ataki

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie znajde darriona?

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Pytanie do najemników czy buster ma dodatkowe misje oprócz tej z cieniostworem ? Właśnie padł od rybogłowa gdy strzelałem, topielec sie zbugował jak miał 20% i poszedł w strone bustera i najemnika a jako że nie chciałem po 15 min strzelania z kuszy stracic progresu to wyciagnąłem zwój burzy i czekałem aż go obiją i na moje nieszczęście buster padł już od topielca ale pomściłem chłopaka iksde

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wczytaj lepiej save przed tym jak zginal, on w r3 skupuje te rogi cieniostwora i za to sie expa dostaje z hajsem

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
@milygosc niestety gdy czekałem na odpowiedz w miedzy czasie wybiłem gank hannibala i po zabiciu wszystkich bandytów na plaży brakuje z 2k doś po wyczyszczeniu Dekstera powinnem mieć niepobijany rekord lvl  w 1 rozdziale bez gildi na normalu gdyż wyczyściłem wszystko oprócz owego terenu

Post połączony: 2018-06-13, 07:08
Potrzebuje pomocy
1.Gdzie jest goblin boss który był w returningu pierwszym obok farmu Onara ?
2.Czy głowy hersztów bandytów są tylko dla Andre ?
3.Jakaś główna gildia ma zbroje pod agi?
4.Jaki jest limit używania  darów Innosa i Beliara
5.Kto uczy 120 zręczności ?

0 użytkowników
Do góry