Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8109248 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8109248

Odpowiedzi 37317

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeden Goblin Boss jest w winiarni wino , tego za Farmą Onara chyba usunęli

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Xenoform
1-2r gadaj z pepe
2-tak
3-tylko poboczne
4-co 10lvli mozesz uzywac raz ale tylko wybranego boga
5-cassia moze?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Dobra to tera ja :) Gdzie jest szaman orkow co ma dac mi zadanie zabicia demona na bagnie ? Pytam bo jestem w miescie orkow ( robie to pierwszy raz) mam reputacji 120 ale czytalem ze musze miec wykonanego questa z bagnem wlasnie a nie mam pojecia gdzie jest ten szaman, no i wiem ze musze miec misje od Garonda, zaginieni chyba czy cos takiego. Jak ja dostac ? gdy z nim gadam to nie mam zadnej opcji odnosnie questa :(

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@oskar378 ten szaman ork jest w tp na arenie w jednej z odnog ciezko go znalezsc ale jest tam napewno

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Serio nikt nie wie gdzie są książki "Opowieści Starożytnych" tom 1 i 3?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
dobra szamana mam. Teraz chce jakas ksiazke, jak ludzie zyja i walcza. Chcialem mu dac bite o varant ale to nie to...  jaka on chce ksiazke ? co mam mu dac ?

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
dobra szamana mam. Teraz chce jakas ksiazke, jak ludzie zyja i walcza. Chcialem mu dac bite o varant ale to nie to...  jaka on chce ksiazke ? co mam mu dac ?

Obrona ziemi południowych

Orzel_7

Orzel_7

Użytkownicy
posty30
Propsy2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
1. Czy do gildii zabójców można się dostać w inny sposób niż quest od Gerbranta?
Bo skopałem go nie czekając aż ten zabójca zabije Wambo :c

Czytałem że można pogadać ze złodziejami, tyle że nie mam żadnej kwestii ani u Lorda Andre ani u złodzieji.

2. Czy do ulepszania stroju kowala trzeba spełniać jakieś specjalne warunki? Bo przy kowadle jak próbuję ulepszyć mimo tego że mam składniki to nie mogę.

3. Czy Fernando po quescie od Galahada jest potrzebny? Czy można już śmiało do paki go?

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
@lennon casia uczy do 95 niestety chyba będzie kogoś szukać w drugim rozdziale

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Żeby ktokolwiek was uczył więcej zręki czy czegokolwiek, musicie wbijać punkty "po 1", żeby nie móc przekroczyć tego progu między cenami za punkt umiejętności

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
@Fors znalazłem 3 jest obok urkarasa tego orka w zniszczonej wieży

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.najlepsza broń w 2 rozdziale to szpon beliara a przed jarkiem to z 1h to pogromca (|ta broń od andre)
2 musisz po prostu wykopać i przetopić (ruda się nie kończy)
3  znaleźć lub kupić
4 dalej w siłe i w broń w pierwszym rozdziale najlepiej mieć już gdzieś z 80%
a tak btw który masz lvl i jaki poziom trudności

Lvl 23 na normalu

1 a w jarku badz gd cos lepszego znajde?
2 ale jak sie orientuje to przetapiania uczy waz po misji w gd a ja jeszcze nawet w jarku nie jestem
3 no to wiem ale gdzie/od kogo?
4 czyli pierw bron do 80% podbic,ta?

Mam jeszcze pytanie a mianowicie potrzebuje kodu na itemek do wuesta u parlana zbugowal mi sie lehmar i nie moge go zdobyc w zaden sposob

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak uczyłem się siły u kowala w Mieście to przy cyferkach pokazał się napis PRF, chyba (piszę z pamięci) co to oznacza?

grubiansky

grubiansky

Użytkownicy
posty21
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie - Jest jakiś sposób na starożytnego strażnika? To jest ten stwór podobny do śniącego. Spotkałem go w którejś z kopalni w GD (raczej ta z demon lordem) Gram magiem ognia, mam drugi rozdział, 35lvl, 350many, 176 inta, 2k zdrowia (najmocniejszy czar runiczny - kula ognia). Generalnie nie jestem w stanie mu nic niczym zrobić. Próbowałem summony, próbowałem mocne zwoje, staffem biję go za 5hp, nic nie działa.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Których orków mogę bezpiecznie wybić w GD, żeby nie zepsuć żadnych wątków mieście orków?
2. Do czego sluży egzotyczny kawałek drewna, który leży obok "sekretnego" bosa pająka w przepaści w Jarkendarze?
3. Nie mogę zwiększyć mojego skilla w alchemii. Ciągle stoi na 79 i nie chce się ruszyć, nie ważne co bym robił. Czy to bug?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy po świątyni sniacego mogę zabić ur thrallla i reszte orków w mieście ?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ile czasu trzeba odczekac od wykonania zadania ,,jednooka eliza''  zeby poplynac ze skipem na wyspe? gdzie znajduje sie ksiazka o wytapianiu prosze o dokladna lokalizacje

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@avebraz  opuszczona kopalnia na koncu lezy sobie na stole , obok kilka kostkow i jakies tam biedronki

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@averbraz to ze statkiem to prawdopodobnie niedokonczony quest, nigdzie nie da sie poplynac nie wazne ile bys czekal, a ksiazka jest w kopalni nad przelecza w gd, jak wychodzisz z tej kopalni co prowadzi cie z khorinis do gd to nad nia masz kolejna kopalnie a ksiazka jest na stole, na prawie samym koncu tej kopalni tuz za demonem i starozytnym straznikiem, jezeli nie jestes wstanie tego ubic to mozesz uzyc tej potki "jakas tam mgla"

Post połączony: 2018-06-13, 10:59
@Keldorn prf oznacza twoją główną statystykę, co z kolei podwaja moc potek, w twoim przypadku potka siły da Ci 2 pkt zamiast 1.

Post połączony: 2018-06-13, 11:04
@Orzel_7 1. nie ma.
                3. ta możesz go ładować do paki.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Co muszę zrobić by Ur-Thrall wpuścił mnie do kopalni ? (mam 50 retoryki)

0 użytkowników
Do góry