Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7977464 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7977464

Odpowiedzi 37317

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 Na jaką beczkę? Nie ma żadnej, a zauważyłem, że w kilku miejscach są takie paczki, których się nie da wziąć i nie wiem co z tym zrobić... Przeszukałem chyba już każdy kąt i nic :/

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Mam 11lvl , 110siły i 60% 2h opłaca się coś pakować w wytrzymałość i Hp na początku , czy narazie darować i tą siłe póki co maxować ? ;x
Wytrzymałości nie pakuj, módl się do innosa, zabijaj bandytów itp
Za 50 karmy masz +10 do wytrzymałości czyli jakos 100 w przeliczeniu

A ten wątek gildii zabójców jakoś bardzo wpływa na dalszą rozgrywkę ? , miałem buga z Wambo i Gillianem , w ogóle się nie atakowali ;p

Kocham Cię Wrzód !

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co do tej wytrzymałości za modlitwe to nie polecam ani troche, dużo lepiej brać siłe (od innosa) lub zręke (od beliara) a modlić się można co 10 lvl do 1 z Bogów, a jeżeli chodzi i wytrzymałośc za pkt um to ja osobiście juz na samym poczatku wbiłem do 200pkt grając na trudnym, tyle, że ja byłem pewny że te 10pkt mi różnicy nie zrobi.

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

z solucji:
Dotyczy ona odzyskania zdrowia po umowie z Eligorem.
Po pokonaniu Śniącego poszedłem do nauczyciela życia,a potem dopiero do Netbeka (zyskałem trochę poza limit nauki

kim jest nauczyciel życia? 0.o

+po rozmowie z eligorem nie mogę sie dostać do świątyni, zabija mnie ten ogień który był przed wykonaniem zadań u orków. Co zrobic?

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k wątek zabójców ma sporo questów, można troche zarobić + dobra zbroja jeżeli gra się pod zręczność, także troche lipton, a co do wambo to musisz do nich podejść skradając sie za drzewem aż do studni, i wtedy zaczną walczyć.

AkameNoZaza

AkameNoZaza

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Co trzeba zrobić w zadaniu od balama ze zbadaniem jaskini? zakradłem się tam w nocy ale nic nie znalazłem
2. Oddałem truciznę constantino dałem zwoje zapomnienia karrasowi, ide do ignaza, a ten leży martwy ale nie ma żadnego wpisu w dzienniku, nie ma też nic przy sobie, bug czy trzeba coś znaleźć jeszcze?

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Gings Gram pod siłę , z zarobkiem nie ma problemu bo czeladnik u Harada , od początku nie chce mi się zaczynać , choć to tylko 6h rozgrywki za mną , w tym z 1,5h to afk ;D , no ale czas to pieniądz :D , także teraz nie wiem ... :D

Kocham Cię Wrzód !

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
220 siły i 1800 hp starczy na 3 rozdział?

Ten magmowy golem po czymś się pojawia? Bo nie mogę go znaleźć

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sotis jedna paczka jest w magazynie z zywnoscia, dostajesz sie tam jak masz jakiegos q od mistrza, drugi to chyba ten tiamant co trenuje asasynow, po lewej w rogu jest taka jakby beczka, wchodzisz na nia i podnosisz ze srodka paczke, a trzecia nie pamietam ale byla latwo do znalezienia
@AkameNoZaza 1. przemien sie w chrzaszcza i wejdz do jaskini po wpisie przywroc sie do normalnej postaci i zabij ducha za drzwiami
2 idz do andre

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k ja osobiście bym zaczynał od nowa, sam już raz byłem 20h w plecy ;c

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fors sila dobra, hp bym dobil do 2k i porobil potki na hp, zalezy jeszcze na jakim poziomie grasz, jak na latwym to powinienes miec juz z 3k hp

Post połączony: 2018-06-12, 15:56
@Pawcik2k jak masz save sprzed gildi zabojcow albo z nocy gdzie wambo i zabojca byl to wczytaj, idz za dom sedziego od strony ogrodu i skradaj sie w strone wambo, zabije go

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Gings Doobra pare k expa i troche golda przejdzie , spróbuję lecieć dalej ;p

Kocham Cię Wrzód !

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 Znalazłem, ale te umiejscowienie tej paczki jest bez sensu, nawet bym nie pomyślał, że będzie ona na tym wazonie xD

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
@zeddicus94  gram na normalnym. Ale jak widziałem niektórzy w 2 rozdziale mieli po 300 siły. Ja sobie spieprzyłem i cisnołem w zręczność by mieć akrobatykę, dopiero potem dowiedziałem się że Hart uczy bez zręczności  :facepalm: . Teraz 5pkt siły kosztuje u mnie 15 pn.

Nelth

Nelth

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mogę komuś sprzedać ostrza Masjafu?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobione wszyściutko wedle instrukcji. Zmienne sprawdzone, dzień ustawiony aktualny minus jeden. 22 i co?

To jasne. Nic.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakis quest z Duchem Gomeza?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
1. Gdzie jest Niclas?

Od latarni Jacka idź w prawo

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Skąd wziać puste butelki do napełnienia ich tą wodą Adanosa bo coś mi nie pyka jak próbuje to napełnić.
2.Zna ktoś dokładną lokalizacje ognistego golema, którego muszę zabić na tej Pustyni? Przed tym zadaniem zabiłem chyba z dwa a jak spacerowałem sobie po niej to natykałem się na jakieś niewidzialne golemy z imieniem Hasim czy jak im tam.

0 użytkowników
Do góry