O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8102370
Odpowiedzi 37317
Sotis
xKondziox
Sparrow
z solucji:CytujDotyczy ona odzyskania zdrowia po umowie z Eligorem.Po pokonaniu Śniącego poszedłem do nauczyciela życia,a potem dopiero do Netbeka (zyskałem trochę poza limit naukikim jest nauczyciel życia? 0.o
Dotyczy ona odzyskania zdrowia po umowie z Eligorem.Po pokonaniu Śniącego poszedłem do nauczyciela życia,a potem dopiero do Netbeka (zyskałem trochę poza limit nauki
MonCalamari
Inquisitor
zuchantek
NocJestCiemna-RasizmemJą
garry18
Gings
grubiansky
mam 2 pytania.1.z cmentarzyskiem orków jest związany jakiś quest ? czy moge na spokojnie je sobie wyczyścić ? jestem w 2 rodziale.2.jest gdzieś w GD miejsce gdzie można łowić ryby?
zeddicus94
@Sotis musisz wejsc na beczke i wtedy bedziesz mogl zabrac@zuchantek potrzebujesz 3 bagiennych ziel nie skrętow, blad w tlumaczeniu@garry18 tam idziesz tylko jak jestes nekro@Gings wyczysc ale bossa szamana i tak nie dasz rady, jest zadanie pozniej od opiekuna zeby mroczny aftefakt stamtad zabrac ale to po zabiciu szamana2 nie wiem@grubiansky starozytny straznik? Nie chodzi ci o kamiennego? Kuszą byle jaka, napewno masz juz z 50 sily to jakas zwykla mozesz zalozyc albo summonuj wargi
Pawcik2k
Dage23
Myślałem, że może to Daymeet tyczy się spotkania w karczmie Orlana. Tak czy siak lipa, bo próbowałem i nadal ich tam o 22 nie ma.
Mam 11lvl , 110siły i 60% 2h opłaca się coś pakować w wytrzymałość i Hp na początku , czy narazie darować i tą siłe póki co maxować ? ;x