Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8103175 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8103175

Odpowiedzi 37317

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Its Mre kazdy imienny demon po tym jak dowiesz sie ze potrzebujesz czaszki demona :D

Inquisitor

Inquisitor

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NocJestCiemna-RasizmemJą - a ja zrobiłem wg instrukcji i mi działa - coś robisz nie tak - w sensie tam poniżej masz cały zestaw 7 zmiennych do przestawienia i ja je też od razu zbroiłem - plus - wprowadź w GVE zapis ręcznie!!

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Tak z innej beczki może ktoś na szybko podać linka na jakieś lepiej zoptymalizowane tekstury? albo przynajmniej żeby fps wyciągać i żeby gra nie klatkowała.. mogli robić bejery w returningu ale nie kosztem tego że gracze ze słabszym pc już nie pograją w tą kultową gierkę z modem .. szkoda.. bo obciążyli silnik do granic możliwości szukam sposobu żeby jakoś wyjść z tej sytuacji

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie masz zainstalowane nic z dx 11 (znaczy tych dwóch rzeczy z instalki) ?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Mystoo no właśnie problem z tym bo nie wiem czy mi jakiś imieniny został... Jestem w lesie asasynów ale nie wszedłem jeszcze do jaskini bólu i się boję że wszystkie już ubiłem :/

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie ubiłeś  bo będzie jeszcze w 7 rozdziale

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W legowisku lodowego smoka jest skrzynia po lewej stronie, do której potrzebny jets klucz. Wie ktoś może skąd go wziąć? Nie chodzi mi o tą z zapiskami Saturasa.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy da sie tym GVE zmusic snipsa do dolaczenia do obozu? Zaciał sie dziad w tawernie i nie chce dolaczyc a mam 70 retoryki

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Powie mi ktoś gdzie mogę kupić/zdobyć/dostać/zrobić jakaś w miare ogarniętą zbrojkę w 1 roździale nie dołączajac do zadnej gildii ? , narazie chciałbym się wyexpić chociaż do tego 20lvla bez żadnej gildii ;p

Kocham Cię Wrzód !

wh00py

wh00py

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś w skrócie opisać grę pod zręczność? Mając trzeci rozdział mam miecz od ramireza i mam dostępna nowa zbroje która wymaga powyżej 300 zręczności, planowałem grać w tym modzie pod dwa miecze ale nie wiem gdzie się tego nauczyć i teraz pytanie. Będąc paladynem(najsensowniejszy wybór chyba) gdzie mam zdobyć broń odpowiednią dla kogoś kto gra pod zręczność bo ta 170 obrażeń mnie nie satysfakcjonuje+ czy jest w ogóle możliwe przejście gry pod zręczność, bo bardzo trudno zaczyna się robić w porównaniu do dwuręcznej gry

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@wh00py W lesie Assasynów chyba 2 miecze ;)

Kocham Cię Wrzód !

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ile czasu trzeba odczekac po skonczeniu zadania jednooka eliza zeby poplynac ze skipem na wyspe?
 i gdzie znalesc ksiazke o przetapianiu w jakiej kopalni dokladnie i wjakim miejscu?

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
@Pawcik2k najlepsze będzie u jospera w gildi złodziei i nie trzeba kupywac hełmu, w skrzyniach obok ramireza jest hełmik za  free jesli umiesz otwierać zamki

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Xenoform Tak , tylko ja jestem 2h pod siłę ;D , i nie wiem skąd jakąś zbrojkę ogarnąć , chyba że 12 lvl to już dobrze by do jakiejś gildii wparować ? ;x

Kocham Cię Wrzód !

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
@Pawcik2k  jak zrobiłeś wszystkie questy dla każdej frakcji to tak

ZiomekZiomkowski

ZiomekZiomkowski

Użytkownicy
posty21
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się książką o wytapianiu złota (ucząca nas na za darmo tego co Crimson może nas nauczyć za 5 PN) ?

Czytałem, że jest w kopalni złota. Chciałbym trafić tam jak najszybciej, która to kopalnia, gdzie się znajduję ?

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@BUMCYKAFYSZ NIE MAM NIC POMOŻE KTOŚ? WSZYSCY MACIE PECETY TYPU PREDATOR ITD?

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@wh00py Granie pod zreke jest jednym z najefektywniejszy i najłatwiejszy  jeśli chodzi o efektywność.

W 3 rozdziale po rozmowie z ur-thrallem masz możliwość zakupu pancerz  mistrza złodziei można z nim nosic hełm to jest dobry początek  juz w 2 rozdziale powinieneś móc wykoć rapier skowyt nocy 230 dmg, dalej to jest leże masjafu  przejście na duala co spyla grę do poziomu izi w chuj ale jako ze i tak musisz iść w 2h to tez możesz się bawić włóczniami droga pod zręczność jest ekstatyczna można tak a można inaczej wolny wybór.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
100k doś który to lvl? zgubiłem rachubę a bardzo ważne bym się dowiedział o tym

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Tizgar ale zdobyć w 7 akcie tę czaszkę to nie za późno? Z tego co wiem to chyba u opiekunów więc to już w ogóle późno bo wtedy ten buff niewiele zmieni

0 użytkowników
Do góry