Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849395 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849395

Odpowiedzi 37317

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Wykonując misje dla niewolników w kopalni orków, natknąłem się na jedną z którą nie jestem w stanie sobie poradzić.

Zbroja Wenzela, w opisie jest napisane tylko ze jest za wodospadem, i nic poza tym, gdzie dokładnie jest ta jego zbroja, ktoś wie?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@garry18 W jaskini pod wodospadem przy kopalni, w której jest/był Grimes.

Takie pytanie nie tylko Returningowe... Czy respawn potworów zależny od tego czy w danym obszarze wcześniej stwory zostały zabite? A więc przykładowo zabiłem 2 ścierwojady, np. 2 rozdziały później pojawia w ich miejsce 1 ścierwojad, czy nie zabiłem 2 ścierwojadów, 2 rozdziały poźniej są tam 3 ścierwojady. jest ktoś w stanie odpowiedzieć?:)

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ludzie jak zrobić żeby ork przestał pilnować kowala w kopalni orków bo u nikogo opcji dialogowych nie ma a quest jest

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś czy jest jakiś sposób na szybsze HP mam 3 rozdział i 2k HP ... Jagód dużo mi nie zostało a tabliczek nie mam a PN nie będę ładował... Gdzie znajdę potki na max HP albo czy jest na nie jakaś receptura

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Skupujemy korzenie i przerabiamy je na potki życia +20 so simple  w 3 rozdziale na normalu to się ma 4k życia :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania: 1. jak zabić te 3 imienne czarne trolle koło słonecznego kręgu ? co zbijam je do ~2.5k hp to się leczą na full
2. Podobno gdzieś w gd jest łuk wymagający 220 zręczności podałby ktoś info jak go zdobyć?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A gdzie mogę się nauczyć potki z korzeni ? Muszę się wyuczyć wszystkich innych na HP ?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam tą rune urta mulu czy cholera wie jak to sie nazywało + róg od smoka. Co mam teraz zrobić? Smok i Vatras nie chcą nic więcej powiedzieć, dziennik też nie mówi mi co dalej.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@xKondziox  tak naucz sie robic wszystkie 3 potki na hp potem bedzie opcja robienia tych potek

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, nie mam dialogu z Valentino żeby dołączył do bractwa, pobiłem dla niego regisa później mu mordę obilem bo czytałem że trzeba żeby go nakłonić, nie ma. Dialogu zwój zapomnienia nie. Działa, czytałem że można też w. Karczmie z. Nim pogadać gdy jest też tam parvez ale nie. Wiem o której godzinie są obaj tam

Post połączony: 2018-06-06, 19:18
Aha i mam 4 listy polecajace dla gellbarta ale nadal nie wysyła mnie. Do Lariusa

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak dostałeś róg kiedy smok żyje? XD w każdym razie musisz użyć rogu, tylko pamiętaj żeby przed przyznaniem s'enyaka użyć mory ulartu I wtedy dostaniesz zdolność Łowca dusz

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dostałeś róg kiedy smok żyje? XD w każdym razie musisz użyć rogu, tylko pamiętaj żeby przed przyznaniem s'enyaka użyć mory ulartu I wtedy dostaniesz zdolność Łowca dusz

Smok mi go dał chyba po tym jak mu powiedzeniem ze nie da rady ze sferami bo juz je oddałem opiekunom.

W każym razie użyłem mory i nauczyłem sie łowcy dusz ale nadal po > uzyciu rogu jedyne co sie dzieje to zmienia sie jego lokalizacja w ekwipunku i nic więcej.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Juz wam to pisałem ze jak pierw dacie sfery opiekunom to  ashatr zawsze przeżyje   ale  z automatu powoduje ze to ze jedyna opcja to mora ulartu :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no tak, ale co teraz

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
A gdzie mogę się nauczyć potki z korzeni ? Muszę się wyuczyć wszystkich innych na HP ?

Constantino

wh00py

wh00py

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znikneli mi paladyni z Khorinis i najemnicy w czwartym rozdziale? Konkretne miejsce poprosze.

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Uczy ktoś potek hp oraz siły w 2 rozdziale ? :D

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Pomoże ktoś z zadaniem list Canthara do Sary? co mam zrobić? zaczepił mnie zasraniec i z chęcią bym go wpakował chociaż i tak wyjdzie a z Sarą są chyba misja u kupców a z Cantharem u zabójców więc co ja mam kur.. zrobić? jprdl

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Beast1001 Nawet w pierwszym, Constantino konkretnie.
@Andargon Wpakuj Sarę.
Juz wam to pisałem ze jak pierw dacie sfery opiekunom to  ashatr zawsze przeżyje   ale  z automatu powoduje ze to ze jedyna opcja to mora ulartu :P
Głupoty piszesz, Tizgar. Można normalnie rozwalić demona bez Mora Ulartu, Ash'Tar i tak da róg.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Ile trzeba mieć zręczności by okraść rączkę, mam 280 i nie mam nawet opcji dialogowej...

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

0 użytkowników
Do góry