Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8915069 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8915069

Odpowiedzi 37317

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest w dolince w której znajduje sie teleport do smoka, stoi gdzieś z boku.

Dzięki wielkie :D , nie wiem jak ja go nie zauważyłem ;x , przy okazji , wiesz może czy w 2 roździale zdobędę jakaś dobrą broń pod siłę w Jarku lub Khorinis ? , ciagle biegam z tą orkową zgubą 115 dmg , a 170 siły już jest także coś lepszego mógłbym założyc , ale za cholere nic 1h nie mogę znaleźć ;D

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No fajnie, to wiem. Ale powie mi ktoś, jak mogę nauczyć się tych strzał przebijających u Raffa?
2 rozdział u Raffa

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto nauczy mikstury max do wytrzymalosci? (pernamentnie)

Edit: Ok mam, Sagitta, ale trzeba sie nauczyc podstawowej mikstury wytrzymalosci.

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam takie pytanie co do Gildii Kupców.

Otóż nie mogą dostać zadania dot. Sary (dla informacji, TAK posłałem ją do kicia, a później jakby co ubiłem Canthara w misji zabójców, czy jest jeszcze jakiś inny warunek czy mam grzebać? Mam już 5. rozdział XD)

Ponawiam, Ktoś coś wie?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No fajnie, to wiem. Ale powie mi ktoś, jak mogę nauczyć się tych strzał przebijających u Raffa?
2 rozdział u Raffa

Nie mam żadnej opcji dialogowej.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to mam nastepne pytanko. Przeczytalem sobie, ze ten bart zwany konusem jest obok akila tam gdzie ryba dla halvora. Problem polega na tym, ze on juz nie zyje z tym, ze wyglada na to, ze jak zabil go lares to nie zaliczylo mi go do zadania "zywy badz martwy" da sie jakos go przywolac i zabic jeszcze raz aby zadanie nie zalegalo w spisie questow?

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to mam nastepne pytanko. Przeczytalem sobie, ze ten bart zwany konusem jest obok akila tam gdzie ryba dla halvora. Problem polega na tym, ze on juz nie zyje z tym, ze wyglada na to, ze jak zabil go lares to nie zaliczylo mi go do zadania "zywy badz martwy" da sie jakos go przywolac i zabic jeszcze raz aby zadanie nie zalegalo w spisie questow?

Ja mam do Ciebie jedno pytanko :D , Kiedy i od kogo dostaje się tego questa ? ^^

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Quest znika po zabiciu wszystkich bandytów, więc jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś to się bie martw - ważne, żebyś oddał wszystkie głowy.

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Beast1001 Obok Wulgara (plac treningowy) jest tablica z ogłoszeniami a na niej listy. Przeczytaj je i masz wpis.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam do Ciebie jedno pytanko :D , Kiedy i od kogo dostaje się tego questa ? ^^

Tablica z listami gończymi na placu z Wulfgarem.

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Ponawiam pytanie.
Na niektórych filmach z Returningiem 2.0 podczas walki wyświetlało się "you have caused....  damage". Jak to ustawić w polskiej wersji?

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fors Usuneli to. Na starszych wersjach jest to .

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Ponawiam pytanie - jaki jest warunek pojawienia się opcji dialogowej u Raffa co do strzał przebijających. Jestem w drugim rozdziale.
2. Jakie są fajne łuki do zdobycia w drugim rozdziale? Pomijam Nocnego Straznika - już go mam.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy istnieje skrot klawiszowy do wyciagniecia spiwora?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
UWAGA:
Do wszystkich którym zresetowało się kradzież kieszonkowa.

Nie wiem jak to naprawić, ale wiem co powoduje ten reset.

To resetuje się gdy zmieniamy się w jakiegoś potwora i uwaga ruszymy się, wtedy zresetuje nam się kradzież do 0 nawet gdy mamy 100, zmienić się da w np: cieniostwora ale gdy się poruszymy następuje reset, nie wiem jak to naprawić.

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktos mape z zaznaczonymi miejscami w mieście orków? Łatwo idzie sie zgubić a ja nie moge znaleźć tego orkowego kowala Hash Tora

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie. Lehmar nie chce mi pozyczyc hajsu, kaze przyjsc za pare dni. Minelo ich juz powyzej 10 i dalej jest to samo ;/ Ktos wie, jaka jest tego przyczyna?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Ktoś mi poda dokładne lokalizacje slokersa ?

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktos moze gdzie jest ten Hannibal z Questa zywy lub martwy ? ^^

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Beast1001  Nowa Dolina na lewo od Jaskini Brago (Początek Gry)

0 użytkowników
Do góry