Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8845525 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8845525

Odpowiedzi 37317

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ma ktoś kod na książkę "Poezja Myrtańska"? Chyba omyłkowo dałem ją Gallahadowi... I jak aktywować konsolę?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie zdobyc ten miecz?

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest bandyta bart zwany konusem? Gralem wczesniej w returninga i zabilem wszystkich teraz ogrywam ponownie i brakuje mi tego jednego i za cholere nie moge sobie przypomniec gdzie on byl

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc Jednoręczny miecz w przełęczy do Górniczej Doliny (obok Widma; to ta nowa lokalizacja), natomiast dwuręczny to w starej wieży Xardasa (najłatwiejsze wg. mnie do zdobycia)

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy spotkał się ktoś z tym, że kradzież kieszonkowa mu się zresetowała?
wie ktos jak to naprawić?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
5 rozdział, 78 retoryki
Gdzie zdobyć adamant do zbroi opiekunów?

+Pytania obozowe:
Jeśli w trzecim rozdziale nie załatwiłem Sagittcie ochrony to juz koniec? W czwartym była martwa i wskrzesiłem ją za pomocą zwoju ale ani Erol ani ona nie chca nic gadać o obozie na ten temat.

Snipes i Grimes podobnie. Pytanie brzmi: Jeśli w piatym rozdziale zespawnuje tą paczke z rudą węzą będę mógł jeszcze przekonać Snipesa do tego? I czy jeśli zrobie to samo z eliksirem eligora i grimsem? W obu przypadkach po zakończeniu questa ich ominąłem i pobiegłem do finishu.

Mimo piątego rozdziału i tego ze zwerbowałem Carla juz jakieś dwa temu to żaden nie chce ze mną gadać o produkcji tej zbroi ze schematem z kopalni. Co mogło pójść źle?

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na wyspie z zielonym smokiem otworzylem skrzynie dla woja , gdy wrocilem do jarkendaru to nie ma tam Saturasa ... ( rozmawiałem z nim wczesniej o smoku ) to jakis bug czy on sobie gdzies poszedl ? ;v

Frozenshard

Frozenshard

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy spotkał się ktoś z tym, że kradzież kieszonkowa mu się zresetowała?
wie ktos jak to naprawić?

Zrestowal Ci sie skill czy tylko cyfry na karcie? Cyfry sie resetuja np. po uzyciu zwoju przemiany, ale nie wplywa to na nic.

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam wyuczoną akrobatykę, w statystykach jest też tak napisane. Akrobatyka "działała" ale po jakimś czasie postać zachowuje się jakby nie miała jej wyuczonej - przestała być akrobatą :)
wie ktoś jak temu zaradzić? Pozdrawiam

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Frozenshard miałem 0 i Mistrz, ale nie mogłem okradać bez skradania, a jak się zakradłem i okradłem kogoś mam 1 oraz zielony

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Da radę w drugim rozdziale wyczyść górską fortecę?

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam wyuczoną akrobatykę, w statystykach jest też tak napisane. Akrobatyka "działała" ale po jakimś czasie postać zachowuje się jakby nie miała jej wyuczonej - przestała być akrobatą :)
wie ktoś jak temu zaradzić? Pozdrawiam

Mialem to samo pomoglo jedynie wczytanie wczesniejszego save ; /

ponawiam:

Gdzie jest bandyta bart zwany konusem? Gralem wczesniej w returninga i zabilem wszystkich teraz ogrywam ponownie i brakuje mi tego jednego i za cholere nie moge sobie przypomniec gdzie on byl

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy to normalne że po otworzeniu skrzynki wojownika i tepnięciu z powrotem do Jarkendaru nagle znika mi Saturas ? :/ , poszedł sobie gdzieś czy trzeba będzie użyc Marvinka ? ;p ( wcześniej rozmawiałem z nim o smoku , ale musiałem wrócić na wyspe żeby otworzyć skrzynkę )

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest w dolince w której znajduje sie teleport do smoka, stoi gdzieś z boku.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Cive Z akrobatyką pomaga dwukrotne wciśnięcie "T", lokacje bandytów masz na 5. stronie tematu z solucją.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Kto, gdzie i kiedy naucza strzał przebijających?
2. Grając łucznikiem oraz dodatkowo 1h szpady, jak mogę radzić sobie ze szkieletami?

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Frozenshard napewno tworzenie szkieleta potem na 2rozdzial jeszcze jest taka jak strzala ciemnosci ale z wiekszym dmg nie pamietam nazwy

Post połączony: 2018-06-06, 14:53
@Frozenshard napewno tworzenie szkieleta potem na 2rozdzial jeszcze jest taka jak strzala ciemnosci ale z wiekszym dmg nie pamietam nazwy

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Na niektórych filmach z Returningiem 2.0 podczas walki wyświetlało się "you have caused....  damage". Jak to ustawić w polskiej wersji?

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@MrocznyZły możesz ich bić z łuku lub szpadą normalnie, a z łuku dopiero się opłaca jak się nauczyłeś u raffa lepszego strzelania

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No fajnie, to wiem. Ale powie mi ktoś, jak mogę nauczyć się tych strzał przebijających u Raffa?

0 użytkowników
Do góry