Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8845582 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8845582

Odpowiedzi 37317

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko bo zabiłem przed chwilą hosh packa, nasz przyjaciel ork nie będzie zły? A jak bedzie to czar zapomnienia załatwi sprawę? W sumie i tak musialem go zabić dla misji.

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zuchantek, będzie zły, ale spokojnie możesz użyć czaru zapomnienia.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko otoz wczesniej grajac zrobilem misje u fernanda z gallahadem i dal mi swoj list po czym wsadzilem go do paki teraz oddajac list gallahadowi powiedzial mi, ze zdanie fernanda sie nie liczy bo jest w wiezieniu. Totalnie zepsulem quest czy da sie go jakos wykonac bez fernanda?

Frozenshard

Frozenshard

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko otoz wczesniej grajac zrobilem misje u fernanda z gallahadem i dal mi swoj list po czym wsadzilem go do paki teraz oddajac list gallahadowi powiedzial mi, ze zdanie fernanda sie nie liczy bo jest w wiezieniu. Totalnie zepsulem quest czy da sie go jakos wykonac bez fernanda?

A masz listy od lutero, gerbrandta i salandrila? Mozna niby jeszcze od valentino, ale jego list nie ma znaczenia. Jak masz wszystkie i 3 to nadal za malo to go nie skonczysz.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mala poprawka do mojego posta ze statami ... Mam broń 253* dmg i obuch 180 dmg ... Gdzie znajdę lepszy miecz i obuch w 3 rozdziale ?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy pojawia się wątek z lasem assasynów?

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie mam u Thekli opcji dialogowej z nauką pieczenia ciast. Gram jako najemnik. Nie dostałem też od niej gulaszu za dołączenie do gildii. Przed dołączeniem rozmawiałem z nią i mi coś gadała, że darmozjadów nie karmi. Pobicie Bulko nie odblokowało tej opcji. Rozdział 1. Ktoś wie co można zrobić?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zapytaj o gulasz ... I idź do Sagitty może to coś da

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyjaśni mi ktoś jak dostać się do tej jaskini bólu?Bo jak tam jestem to i tak wejście jest zasypane

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mam u Laresa opcji dialogowej odpowiedzialnej za pomoc z Ornamentem w Lesie ? jak on mi nie pomoże to sam tego raczej nie zdobędę. Dodam że wcześniej pomógł mi dostarczyć ornament do Vatrasa. Teraz mam tylko opcje o zaginionych ludziach z Khorinis, O Lee i najemnikach, oraz Ucz.

Podbijam

Czy jeśli raz poprosiłem Laresa o pomoc w dostarczeniu ornamentu do Vatrasa to już on mi nie pomoże w przyszłości?, dodam że po drodze mam Elitarnego Orka do zadania na Orkową Zgubę, jak go zaprowadziłem do Miasta bo skubany wybił połowę placu handlowego a Mika był dla niego na strzał. Przy kręgu są dwa gobliny szkielety i Cieniostwór więc na obecnym poziomie nie mam co się nawet zbliżać.

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mam u Laresa opcji dialogowej odpowiedzialnej za pomoc z Ornamentem w Lesie ? jak on mi nie pomoże to sam tego raczej nie zdobędę. Dodam że wcześniej pomógł mi dostarczyć ornament do Vatrasa. Teraz mam tylko opcje o zaginionych ludziach z Khorinis, O Lee i najemnikach, oraz Ucz.

Podbijam

Czy jeśli raz poprosiłem Laresa o pomoc w dostarczeniu ornamentu do Vatrasa to już on mi nie pomoże w przyszłości?, dodam że po drodze mam Elitarnego Orka do zadania na Orkową Zgubę, jak go zaprowadziłem do Miasta bo skubany wybił połowę placu handlowego a Mika był dla niego na strzał. Przy kręgu są dwa gobliny szkielety i Cieniostwór więc na obecnym poziomie nie mam co się nawet zbliżać.
A z saturasem rozmawiałeś i ci mówił żebyś kogoś do pomocy z kręgu brał? Bo on pomaga kilka razy

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak już mam reputacje, aby dostać się do Ur-Thralla i się do niego udam i nie będzie chciał ze mną gadać to będę mógł zapić potem tego demona z bagien? Czy muszę zabić demona przed wejściem do niego.

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja zabiłem  tego demona przed wejściem do Ur-tralla i miałem wszystko cacy z wejściem do kopalni i do świątyni śniącego.

Pytanie od mnie (proszę o szybką odpowiedź). No więc jestem wojownikiem, mam założony szpon beliara, 4k hp i 390 siły i chcę wejść do tej lokacji z Zagnionym Bratem. I pytanie, muszę mieć te 800 many ? Bo jak tak to chyba sobie jaja robią.

MegaKarg

MegaKarg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Domixson ja zabijałem demona po rozmowie z Ur-Thrallem, aczkolwiek mam zablokowane sporo misji więc nie wiem czy jest to optymalne (od tego orka co go uzdrowiłem nic nie dostałem potem).
@dada354d Odblokuje Ci się bodajże w 3 rozdziale w zadaniu dla Gomeza
@Pasterz z Feshyr 3 rozdział kiedy dostaniesz specjalną broń dla Gonzalesa i wykonasz zadanie "Zaginieni Nowicjusze"
@Shock jak się nie mylę wymóg jest tylko na twoją PREF umiejętność, ja aktualnie tam utknąłem, aczkolwiek nie spełniam ani założenia zręczności ani many, gdyż jestem wojownikiem a wszedłem na luzie.

Post połączony: 2018-06-06, 10:49
Podbijam pytanie jak w misji z Zaginionym Bratem zabić Asinoksa, który po którejś fali momentalnie mnie zabija "wysysając mi duszę do końca", da się tego jakoś uniknąć czy co trzeba zrobić?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Domixson Możesz zabić demona po wejściu do Ur-Thralla, ale przed wejściem musisz wziąć zadanie na niego ("Mroczne rytuały").
@Shock To jest albo/albo. Powinno cię już wpuścić, naturalnie musisz mieć też Szpon. (z powodu buga - nieulepszony duszą S'enyaka)
@MegaKarg Za mało mu zadajesz, musisz go zabić ZANIM cię wyssie. Zbuguj go jakoś.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Podbijam

A z saturasem rozmawiałeś i ci mówił żebyś kogoś do pomocy z kręgu brał? Bo on pomaga kilka razy

Z tego co pamiętam on mi mówił żebym w mieście poszukał kogoś do pomocy ale jak wrócę z pracy to jeszcze sprawdzę może coś pominąłem.

piotras538

piotras538

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zna ktoś kod na kwiat kaktusa i co można zrobić jak postać siada po wpisaniu marvina

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Gdzie znajdę broń zajającą powyżej 200 dkg w 2 rozdziale?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Fors 2h 270 dmg 210 sila leci z straznika sfery w zatopionej wiezy xardasa
1h 215dmg 190sila w wiezy kreola w sekretnym pomieszczeniu

0 użytkowników
Do góry