O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8848458
Odpowiedzi 37317
Enio
Fors
Frozenshard
Cytat: dada354d w 2018-06-06, 09:58Cytat: Keldorn w 2018-06-06, 09:54Cytat: Keldorn w 2018-06-05, 23:48Dlaczego nie mam u Laresa opcji dialogowej odpowiedzialnej za pomoc z Ornamentem w Lesie ? jak on mi nie pomoże to sam tego raczej nie zdobędę. Dodam że wcześniej pomógł mi dostarczyć ornament do Vatrasa. Teraz mam tylko opcje o zaginionych ludziach z Khorinis, O Lee i najemnikach, oraz Ucz.PodbijamCzy jeśli raz poprosiłem Laresa o pomoc w dostarczeniu ornamentu do Vatrasa to już on mi nie pomoże w przyszłości?, dodam że po drodze mam Elitarnego Orka do zadania na Orkową Zgubę, jak go zaprowadziłem do Miasta bo skubany wybił połowę placu handlowego a Mika był dla niego na strzał. Przy kręgu są dwa gobliny szkielety i Cieniostwór więc na obecnym poziomie nie mam co się nawet zbliżać.A z saturasem rozmawiałeś i ci mówił żebyś kogoś do pomocy z kręgu brał? Bo on pomaga kilka razyZ tego co pamiętam on mi mówił żebym w mieście poszukał kogoś do pomocy ale jak wrócę z pracy to jeszcze sprawdzę może coś pominąłem.
Cytat: Keldorn w 2018-06-06, 09:54Cytat: Keldorn w 2018-06-05, 23:48Dlaczego nie mam u Laresa opcji dialogowej odpowiedzialnej za pomoc z Ornamentem w Lesie ? jak on mi nie pomoże to sam tego raczej nie zdobędę. Dodam że wcześniej pomógł mi dostarczyć ornament do Vatrasa. Teraz mam tylko opcje o zaginionych ludziach z Khorinis, O Lee i najemnikach, oraz Ucz.PodbijamCzy jeśli raz poprosiłem Laresa o pomoc w dostarczeniu ornamentu do Vatrasa to już on mi nie pomoże w przyszłości?, dodam że po drodze mam Elitarnego Orka do zadania na Orkową Zgubę, jak go zaprowadziłem do Miasta bo skubany wybił połowę placu handlowego a Mika był dla niego na strzał. Przy kręgu są dwa gobliny szkielety i Cieniostwór więc na obecnym poziomie nie mam co się nawet zbliżać.A z saturasem rozmawiałeś i ci mówił żebyś kogoś do pomocy z kręgu brał? Bo on pomaga kilka razy
Cytat: Keldorn w 2018-06-05, 23:48Dlaczego nie mam u Laresa opcji dialogowej odpowiedzialnej za pomoc z Ornamentem w Lesie ? jak on mi nie pomoże to sam tego raczej nie zdobędę. Dodam że wcześniej pomógł mi dostarczyć ornament do Vatrasa. Teraz mam tylko opcje o zaginionych ludziach z Khorinis, O Lee i najemnikach, oraz Ucz.PodbijamCzy jeśli raz poprosiłem Laresa o pomoc w dostarczeniu ornamentu do Vatrasa to już on mi nie pomoże w przyszłości?, dodam że po drodze mam Elitarnego Orka do zadania na Orkową Zgubę, jak go zaprowadziłem do Miasta bo skubany wybił połowę placu handlowego a Mika był dla niego na strzał. Przy kręgu są dwa gobliny szkielety i Cieniostwór więc na obecnym poziomie nie mam co się nawet zbliżać.
Dlaczego nie mam u Laresa opcji dialogowej odpowiedzialnej za pomoc z Ornamentem w Lesie ? jak on mi nie pomoże to sam tego raczej nie zdobędę. Dodam że wcześniej pomógł mi dostarczyć ornament do Vatrasa. Teraz mam tylko opcje o zaginionych ludziach z Khorinis, O Lee i najemnikach, oraz Ucz.
MonCalamari
piotras538
Jao
Domixson
milygosc
Andargon
barbor92r
Keldorn
Jaki macie poziom trudności? Ponoć na wyższych lares nie idzie po ornament. Zresztą nawet jak pojdzie to sam lares lamie sie jak zapalka na orku, wiec jak nie pomozemy mu walczyc z orkiem to szkoda czasu.
Tragolipus