Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8856587 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8856587

Odpowiedzi 37317

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeszcze raz się powtórzę ktoś jubilerstwa uczy w 3 rozdziale, bo ja nie to ten quest zostanie nie wykonany la louie

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Buub stanie sie cos jak zainstaluje AB i spolszczenie do zwykłego retruninga 2.0?

sll9oss

sll9oss

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kostury dostaje się za zadania czy można je gdzieś znajdywać? Pytam z czystej ciekawości.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@Zatsuu Na pewno się coś stanie, albo ci będzie grę wywalało albo ciul wie co. W AB możesz grać z googlepatchem angielskim w najlepszym przypadku, na stronie BS coś wspominali o tłumaczeniu, ale że Rosjanie z każdym patchem dodają nowe zadania i bzdety, zamiast zająć się po prostu balansem i poprawkami. Skrypty z AB są jednak świetne, a mag ognia wymiata i zamiata. Polecam. https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1520959-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-14

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Siema niech ktoś mi pomoże !
1. Robie misje w lesie assasynów i mam teraz misje : Ciche przyzwolenie bo przeczytałem ten list , potrzebuje skóry czarnego trolla , tylko problem polega na tym ze sprzedałem wszystkie skóry jakie zebrałem do tej pory przed wejsciem do tego lasu ... co mam teraz zrobić ?????????????????
2. Marius poprosił mnie o trzy paczki broni a znalazłem tylko jedną a szukałem juz wszędzie .
3. to samo mam z misją ,,swój wśród obcych'' tez zatrzymała mi sie misja po zabiciu tego konfidenta ..

CO MAM ROBIĆ DALEJ ?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Robie misje w lesie assasynów i mam teraz misje : Ciche przyzwolenie bo przeczytałem ten list , potrzebuje skóry czarnego trolla , tylko problem polega na tym ze sprzedałem wszystkie skóry jakie zebrałem do tej pory przed wejsciem do tego lasu ... co mam teraz zrobić ?????????????????
2. Marius poprosił mnie o trzy paczki broni a znalazłem tylko jedną a szukałem juz wszędzie .
3. to samo mam z misją ,,swój wśród obcych'' tez zatrzymała mi sie misja po zabiciu tego konfidenta ..

CO MAM ROBIĆ DALEJ ?
Trolla znajdziesz w kopalni, z której wszedłeś do lasu. Wróć się tam, reszta ruszy się sama.

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy

CO MAM ROBIĆ DALEJ ?
Trolla znajdziesz w kopalni, z której wszedłeś do lasu. Wróć się tam, reszta ruszy się sama.

MOŻE PRZEOCZYŁEM KURDE DZIEKI

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W lokacji z zaginionym bratem moge zapisywac tylko przy ognisku na poczatku(hard). Da sie gdzies jeszcze tam zapisywac bo w ten sposob to nie na moje nerwy :p

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Buub Problem jest taki, ze link, który mi dałeś zawiera tylko ast i ABdate a nie AB scripts i przez to mam AB po rusku :c

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.A ktoś wie może na jakie questy uważać w tym returnie teraz i lepiej ich nie tykać bez solucji? bo denerwuje mnie fakt że robią takie questy że trzeba rozczytać jak zrobić żeby w ogóle je skończyć.. no i często nie wiadomo co i jak..
2.Mag ognia/wody/guru więc chyba zostanę guru skoro ma najwięcej nowości! a mag ognia coś się zmieniło? albo wody czy oni coś ciekawego oferują czy to bezsens nimi grać? zależy mi na nowych czarach i zmianach.
To masz liste tych questów: https://rpgrussia.com/index.php?topic=12000.0 
Trzeba zrobić translate strony.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Czy z kamiennych golemów dropi coś, co jest przydatne w alchemii? Robię questa na młot dla bractwa, więc zanim je rozwalę, wolałbym nauczyć się ewentualnego pozyskiwania tej rzeczy.
2. Czy po śmierci Ignaza w jego ciele zostaje całe eq, które miał na sprzedaż, tak jak to wyglądało w R1.0?
3. Zepsułem questa ze skarbami Grega. Za długo na mnie czekał, więc wkurzył się i stwierdził, że ktoś go uprzedził. Tak czy owak, po wykopaniu wszystkich skarbów, niestety nie mam opcji dialogowej na oddanie skarbów, a zadanie dalej leży w dzienniku. Czy ktoś z Was zna program do edytowania save'ów w Returnie 2.0? Do R1.0 takowy istniał i można było edytować wszystkie skrypty, jeśli zepsuło się questa etc.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
takie pytanie nie zepsuje sobie jakis zadan jak na szybkiego udam sie do gorniczej doliny, zeby zdobyc rude dla weza i nauczyc sie wydobywania jej by se szybko machnac lepszy mieczyk?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 2 rozdziale i w zadaniu z przepisami wina dla Goraxa nie ma recepty u Sanandrilla (od constantina i juana już zdobyłem) czy to jakiś bug czy będzie w następnych aktach

Ostatnią recepturę ma w posiadaniu bandyta w Jarkendarze, którego trzeba zabić w queście z bodajże paczka stali, czy coś takiego.

grubiansky

grubiansky

Użytkownicy
posty21
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie jest jakakolwiek kopalnia żelaza? Do amuletów potrzebuję sztabek, do ulepszania zbroi świątynnego strażnika także ich potrzebuję, a dalej nie wiem gdzie ją mogę wykopać. Kopania złota i magicznej rudy mam dość, jednak żelaza wciąż nie mogę znaleźć. Albo jestem ślepy.
Plx, help.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kopalnia gdzie byl dexter czyli tam blisko farmy onara

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W lokacji z zaginionym bratem moge zapisywac tylko przy ognisku na poczatku(hard). Da sie gdzies jeszcze tam zapisywac bo w ten sposob to nie na moje nerwy :p

grubiansky

grubiansky

Użytkownicy
posty21
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
U Dextera? Tam zdaje się sprawdzałem, przynajmniej w tej z pełzaczami. Niestety bez skutku. Ale dla pewności jutro rano sprawdzę raz jeszcze. Jakieś jeszcze pomysły? Tak na przyszłość

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U Dextera? Tam zdaje się sprawdzałem, przynajmniej w tej z pełzaczami. Niestety bez skutku. Ale dla pewności jutro rano sprawdzę raz jeszcze. Jakieś jeszcze pomysły? Tak na przyszłość

Jaskinia obok miasta, gdzie w podstawce można było znaleźć topór orka. Nie mam pojęcia, jak na to nie trafiłeś, choćby przypadkiem.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W jaskini na lewo od bramy, przy której stoi Mika i w obozie bandytów Dextera w jednym z rozgałęzień.

@MrocznyZły napisał, że ma już od niego recepturę.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Czy z kamiennych golemów dropi coś, co jest przydatne w alchemii? Robię questa na młot dla bractwa, więc zanim je rozwalę, wolałbym nauczyć się ewentualnego pozyskiwania tej rzeczy.
2. Czy po śmierci Ignaza w jego ciele zostaje całe eq, które miał na sprzedaż, tak jak to wyglądało w R1.0?
3. Zepsułem questa ze skarbami Grega. Za długo na mnie czekał, więc wkurzył się i stwierdził, że ktoś go uprzedził. Tak czy owak, po wykopaniu wszystkich skarbów, niestety nie mam opcji dialogowej na oddanie skarbów, a zadanie dalej leży w dzienniku. Czy ktoś z Was zna program do edytowania save'ów w Returnie 2.0? Do R1.0 takowy istniał i można było edytować wszystkie skrypty, jeśli zepsuło się questa etc.

podbijam

0 użytkowników
Do góry