Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8859307 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8859307

Odpowiedzi 37317

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy usuwania jezykow ognistych jaszczurow w 1 rozdziale?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktos gdzie jest ta ruda skryta dla weza? bo wszedlem na szybko do GD dla tego zadania

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktos gdzie jest ta ruda skryta dla weza? bo wszedlem na szybko do GD dla tego zadania

wałkowane tysiąc razy. wysepka schowana pod wodą, między zejściem z góry, która prowadzi do Khorinis, a Starym obozem.

Post połączony: 2018-06-04, 22:23
Kto uczy usuwania jezykow ognistych jaszczurow w 1 rozdziale?

jeden z myśliwych, bodajże alfred.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@MrocznyZły 1. Tylko serca, do alchemii niespecjalnie potrzebne, ale dają... coś tam dają, na jakiś czas, ale nie pamiętam co.
2. Nie. W Returnie 1.1 (przynajmniej z ReBalancem) też tak nie było.
3. GVE to edytor save'ów do Gothica w ogóle, może pomoże.
@MonCalamari Grom na pewno.
@milygosc Nie ma tak łatwo, najpierw musisz znaleźć zwłoki Alepha w jaskini z goblinami nieopodal chaty Cavalorna, potem biec do Xardasa, wtedy dowiesz się gdzie szukać rudy.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w sumie to udalo mi sie dojsc prawie do chaty cavalorna i naszczescie ustawilem ten kamien teleportacyjny w tej pierwszej kopalni GD

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kopalnia gdzie byl dexter czyli tam blisko farmy onara
U Dextera? Tam zdaje się sprawdzałem, przynajmniej w tej z pełzaczami. Niestety bez skutku. Ale dla pewności jutro rano sprawdzę raz jeszcze. Jakieś jeszcze pomysły? Tak na przyszłość

Wschodnia brama Khorinis i idziesz w stronę teleportu do tawerny ale ciągle prosto aż dojdziesz do tej hmm? Kanionu albo wielkiej dziury nie ważne musisz zejść w dół i poszukać jaskini ale uważaj po drodze Cieniostwór a w środku do pokonania będziesz miał Orga i ewentualnie widmo ale mozesz przejść obok. Nw czy zawsze tak jest ale tam wydobyłem ponad 250 kawałków żelaza i się nic nie kończy.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
u dextera w kopalni tez jest i zelazo i ruda magiczna

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jestem w trzecim rozdziale i mam pytanko czy jubilerstwo będzie potrzebne? Nie uczyłem się tego i nie wiem czy będzie jakiś problem jak gram wojownikiem palladynem.
2. Posiada ktoś kod do srebrnego miecza przeciw nieumarłym? Zdobyłem trzy miecze z trzech lokalizacji i musieli pozmieniać i żaden nie jest na nieumarłych a zacząłem questa z wyprawą Magów Ognia i Xardasowi oddałem notatki a w zamian dostałem klucz no ale magicznym sposobem zniknął mi... Sprzedać nie sprzedałem bo sprzedaje wszystko u jednego handlarza.
Naprawde potrzebuje tego miecza bo jak gram typowym wojownikiem to męczę się jak cholera z tymi szkieletami na pustyni addanosa.

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Kto uczy wydobywania języków i gdzie go znajde?  (Ten mysliwy co uczyl oprawiania smoków)

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie jestem pewny ale usuwania języków nie uczy myśliwy przy czarnym trollu?

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie mam żadnej opcji u niego

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Gdzie jest łuk o którym mówił Xardas na początku gry? W Świątyni Łez go nie było.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@adrirolnik Z tego co pamiętam to usuwania języków uczy Grom.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jezykow uczy ten przy ognisku pod fortem azgan kolo troli

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W lokacji z zaginionym bratem moge zapisywac tylko przy ognisku na poczatku(hard). Da sie gdzies jeszcze tam zapisywac bo w ten sposob to nie na moje nerwy :p

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Wie ktoś skąd wezme papier zeby TIAMANT  napisaŁ mi list ?

grubiansky

grubiansky

Użytkownicy
posty21
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
kopalnia gdzie byl dexter czyli tam blisko farmy onara
U Dextera? Tam zdaje się sprawdzałem, przynajmniej w tej z pełzaczami. Niestety bez skutku. Ale dla pewności jutro rano sprawdzę raz jeszcze. Jakieś jeszcze pomysły? Tak na przyszłość

Jaskinia obok miasta, gdzie w podstawce można było znaleźć topór orka. Nie mam pojęcia, jak na to nie trafiłeś, choćby przypadkiem.

Byłem w tej jaskini kiedyś, jednak wtedy nie szukałem żelaza, więc nawet nie zapamiętałem, że tam coś było. Dzięki wielkie za odpowiedź, już mi się nie chciało każdej jaskini na Khorinis przeszukiwać.

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Wie ktoś skąd wezme papier zeby TIAMANT  napisaŁ mi list ?

Post połączony: 2018-06-04, 23:14
CO MAM ROBIĆ HALO KTOŚ WIE ?>?????? co jest z tym returningiem mam wrażenie ze zeby go przejsc to trzeba z góry wiedziec co zrobić ... a to przeciez bez sens

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Muszę zdobyć młot Tarakota dla Bractwa, żeby zostać strażnikiem. Jednakże po rozwaleniu wszystkich golemów w jaskini obok wykopalisk Magów Wody, młota nie ma w skrzyni. Co robic?

EDIT: dowiedziałem się, że młot jest w pomieszczeniu z królową pełzaczy. Ktoś ma pojęcie jak ją rozwalić? Zabieram jej mało punktów życia, a ciągle respi te malutkie pełzacze.

EDIT2: Kłopot rozwiązany - wystarczyło wejść za plecy królowej i bić ją, aż się do nas odwróciła. Następnie trzeba się schować, wyleczyć chorobę, zabić małe pełzacze i tak do skutku.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie pytanko - Trzeba wybić oddział Alberta przed pójściem do Ur-Thralla? Bo to zadanie jakoś chyba się łączy z tym od Garonda i nie wiem :P

0 użytkowników
Do góry