Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8252125 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8252125

Odpowiedzi 37317

buulet

buulet

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 5 kawałków kamiennej tablicy, ale gdy na nie klikam nic się nie dzieje to jakiś błąd?

senho

senho

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może to nie ta tablica? Te kawałki wyglądają jak kamienie runiczne, więc poszukaj dobrze czy na pewno je masz.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Chcąc wrócić raz jeszcze do tego drakkaru orków, czy zanim przesunie się te cztery przełącznik aby uszkodzić drakkar, to trzeba coś zrobić?
Wybiłem orków, zabrałem plany ( jedna skrzynia wymaga klucza którego nie mam ) a gdy przesuwam te przełącznik iw tej kolejności 2413 to mam tylko komunikat że nic się nie stało.

buulet

buulet

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może to nie ta tablica? Te kawałki wyglądają jak kamienie runiczne, więc poszukaj dobrze czy na pewno je masz.
No właśnie to te na 100%

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Sooux Aby ulepszyć szpon udaj się do złotego smoka, on ci powie że jest demon na wolności i można ulepszyć szpon poprzesz uwięznienia go w duszy, aby zdobyć zwój kradzieży duszy (czy jakoś tak) odsyłam do solucji albo na kanał Fayors dużo mi pomogł w tym.

Post połączony: 2018-06-02, 11:12
@Kayoi281 z tego co mi się wydaje musisz robić głowny wątek gry aby mieć możliwość kupić nowe pancerze

lukaszek28

lukaszek28

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z krukiem uciekł ze świątyni mając 50%hp gdzie jest teraz

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Murgraht To co ja mam tą manę z GD dobijać? jedyne co mi pozostało w khorinis to 30 many z karm+ placki, bo wszystkie szczawie z khorinis+jarkendaru zużyłem.

btw. Obstawiam, że spokojnie sobię poradzę i będzie tak jak z dexterem no ale zapewne dostałem odpowiedź od nieodpowiedniego człowieka.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin Balsam widzenia chyba sie nazywa wódka, jezyk ognistego jaszczura, winogrona i jakies inne gowna po +3 many

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam problem z krukiem uciekł ze świątyni mając 50%hp gdzie jest teraz

Na pustyni Adanosa, powodzenia  :trollface: :ok:

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
 no a co? Expic trzeba. Ale Smoka jako Mag idzie łatwo zrobić, po prostu ty napierdalasz 3-4 razy, unikasz kuli ognia i znowu 3-4 razy. Ale jak walisz po 300dmg a smok ma 75k hp to wiesz... Długa walka.

Post połączony: 2018-06-02, 11:50
@dawidwiedzmin

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panocki do kogo się zgłosić, żeby naprawić pamięć fortuno?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w wolnej kopalnii moge wybic kazdego czy z kims gadac trzeba
2. jak zrobic zadanie cienie przeszlosci bo znalazlem te zapiski w swiatyni i nvm co dalej

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jeszcze 2 pytania: 1 jak wykonać eksperyment? kogo pobić, żeby potem mieć możliwość użycia zwoju?
2 jak nauczyć się robić złotą/z rudy biżuterię?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze 2 pytania: 1 jak wykonać eksperyment? kogo pobić, żeby potem mieć możliwość użycia zwoju?
2 jak nauczyć się robić złotą/z rudy biżuterię?
Ludzie nauczycie sie czytac poprzednie strony te pytania sa co 20 min wpiszesz w internet bizutreria matteo returning 2.0 i znajdziesz pewnie z 5 stron z tym czy to takie ciezkie??? dodatkowo apropo jak nie mozesz w tym rozdziale lepszej bizuterii robic to moze w nastepnym bedziesz mogl czy to tak ciezko pomyslec a apropo zwoju to trzeba czytac rozmowe a nie klikac esc podczas niej bo ignaz ci mowi ze nie mozesz uzyc tego na nikomu z dzielnicy portowej

Post połączony: 2018-06-02, 12:40
w wolnej kopalnii moge wybic kazdego czy z kims gadac trzeba
2. jak zrobic zadanie cienie przeszlosci bo znalazlem te zapiski w swiatyni i nvm co dalej

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem taki mam zebrać składniki na miksturę dla Bala z obozu która przywróci pamięć dla nowicjusza w zadaniu z zaginionymi nowicjuszami mam wszystkie a u bala nie ma żadnego dialogu a dwa gdzie lepiej najpierw iść do świątyni śniącego czy na pustynie adanosa ??

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem taki mam zebrać składniki na miksturę dla Bala z obozu która przywróci pamięć dla nowicjusza w zadaniu z zaginionymi nowicjuszami mam wszystkie a u bala nie ma żadnego dialogu a dwa gdzie lepiej najpierw iść do świątyni śniącego czy na pustynie adanosa ??
jak widac nie masz wszystkie boze ludzie czytajcie naprawde co wam te npcty mowia bo to juz jest dramat 1 nei czyta ze czegos trzeba uzyc poza portem 2 tego co ma mu przyniesc ...

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
dobra może coś przeoczyłem zdarza się a powiedz tylko czy najpierw iść do świątyni czy na pustynie ?

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
3 sprawy :
a) jaki jest przyrost HP na poziomie trudnym ( czy w ogóle istnieje, bo mi w ogóle nie przyrasta hp )
b) o co chodzi z kradzieżą AST?
c) czemu nie mam opcji kradzieży kieszonkowej u większości NPC? Mogę okradać tylko NPC z kluczami lub itemami z questów?

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest gdzieś jakiś spis wszystkich zbroi w grze? Szukałem na rosyjskiej stronie i nie znalazłem tego.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś listę osób do obozu?

0 użytkowników
Do góry