Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8382649 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8382649

Odpowiedzi 37317

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@paulpolska Pierwsza walka Ulu-Mulu. Reszta to zatruta broń Masyafu.
Potrzebuje polskiego pliku AST.dll to bardzo ważne ;P

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska Pierwsza walka Ulu-Mulu. Reszta to zatruta broń Masyafu.
Potrzebuje polskiego pliku AST.dll to bardzo ważne ;P

Z resztą to nie ma problemu bo jest Kostur ale wygrać to za pomocą Ulu-mulu to jakiś dramat. Nie mam ochoty bić zwykłego orka jak bossa. Nie ma innego sposobu czy zostaje cheat na siłę na jedną walkę ? :D

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mogę już iść do Ur-Thralla, jeżeli wziąłem questa z bagnami?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zrobilem wszystko z orkami oprocz cienie przeszlosci z tym typem co zbudowal swiatynie bo nvm co mam tam robic teraz wolna kopalnia/to cos po pustyni cos z bratem zaginionym a i kiedy sie zaczyna 4 rodzial bo nvm?

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pomocy jestem w lesie assasynów maifu i robię misje "Intrygi w Bractwie Masayaf" i zrobiłem ją i Ten mistrz gildii ślepy  skazuje go na śmierć i juz jestem po misji z zaprowadzeniem kopaczy do kopalni złota ale gdy podchodze do nich gdy mają walczyć kamera zmienia pozycje (cutscenka) ale nic się nie dzieje kamera się kręci dookoła nich i nić czekałem 2 minuty i nie było żadnego dialogu

Pomożecie mi z tą zglichowaną grą?!!

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Przecież to od Ur-Thralla masz quest z bagnem więc po co się pytasz czy możesz do niego iść skoro od niego wziąłeś quest ?

Czy grając Necro można w 4 rozdziale stworzyć inną runę niż Kula Śmierci ?? zadaję nią Demonikonom ledwo 360 Dmg a mają po 25.000 HP to istny dramat :D na jednego potrzebuje 3000 many !!!. To jest około 20 eliksirów a najśmieszniejsze jest to, że jak przy innych bossach tutaj również nie mogę nic summonować bo od razu mi summon pada. Co za bezsens Nekromanta który bazuje na summonach bez summona w starciu z bossem  ? Jakieś wskazówki co do walki z bossami dla Necro ??

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Niemy Tak.
@Mystoo Cienie przeszłości - przeszukaj świątynię Śniącego, zaginiony brat jest po pustyni Adanosa, 4 rozdział zaczyna się po naprawieniu Oka Innosa.
@Dziadekbob Tak się czasem zdarza, po zakończeniu cutscenki podejdź do nich nieco bliżej, wtedy zaczną normalnie gadać.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś potwierdzić czy to bug?

Jak w wersji 066 R2 działa kradzież kieszonkowa ? Mam wyuczoną kradzież i 55 zręczności i nie mam opcji kradzieży u żadnego npc poza kilkoma imiennymi jak: Sędzia, Salandril, Brahim i kliku strażników miejskich :/ Reszta npc w Khorinis nie ma opcji kradzieży ? Czy trzeba mieć więcej zręczności ? Nie nalicza mi tez punktów kradzieży, okradłem sędziego i Salandrila i nadal mam 0 ? To kolejny bug ?

Jak kolega wyżej mogę okradać tylko imiennych npców, przy zwykłych obywatelach nie mam opcji kradzieży. Okradłem paru strażników z kluczy i pod B wyświetla mi się, że mam 0 w umiejętności.

/post z 981 strony, sry

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Włącz kradzież AST, okradnij nią kogoś (skradanie -> za plecy -> PPM), potem wyłącz i opcje kradzieży powinny się normalnie pojawić.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wygląda ulepszanie szponu beliara? (Dopiero co pokonalem Kurla I nie mogę go założyć) jak zbiera się te dusze oraz czy można włożyć do szponu duszę sen yaka?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Przecież to od Ur-Thralla masz quest z bagnem więc po co się pytasz czy możesz do niego iść skoro od niego wziąłeś quest ?

Czy grając Necro można w 4 rozdziale stworzyć inną runę niż Kula Śmierci ?? zadaję nią Demonikonom ledwo 360 Dmg a mają po 25.000 HP to istny dramat :D na jednego potrzebuje 3000 many !!!. To jest około 20 eliksirów a najśmieszniejsze jest to, że jak przy innych bossach tutaj również nie mogę nic summonować bo od razu mi summon pada. Co za bezsens Nekromanta który bazuje na summonach bez summona w starciu z bossem  ? Jakieś wskazówki co do walki z bossami dla Necro ??

Od szamana orków, nie od ur thralla

Post połączony: 2018-06-01, 22:22
Jak wygląda ulepszanie szponu beliara? (Dopiero co pokonalem Kurla I nie mogę go założyć) jak zbiera się te dusze oraz czy można włożyć do szponu duszę sen yaka?

Tak i tak, przy chramie Beliara

jeryrep

jeryrep

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań.
1. Na ruskiej stronie wyczytałem że po rozpoczeciu zadania najemnik orków zabijanie orków źle wpływa na reputację. Czy już po ukończeniu tego zadania można normalnie mordować?
2. Czy questy typu najemnik orków i dalsze od orków można równie dobrze wykonać w rozdziale 3 lub 4?
3. Jest jakiś najlepszy sposób na wymordowanie załogi okrętu orków?
4. Vatras powiedział że są plotki że zabijam a jedyne co zabiłem to te questy od zabójców, W dodatku nikt nie widział. Czy jak wymorduje Alberta i innych to się na mnie obrazi?

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Gestath? (myśliwy który był niedaleko palisady orków)

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kiedy zaczyna sie 5 rozdzial??

Krystek321

Krystek321

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Witam mam problem aczkolwiek zabiłem attile i gdy chce porozmawiać z Ramirezem to on się namnie obraża co mam zrobić żeby z nim porozmawiać? A i mam zadanie od wulfgara polegające na tym, że mam odnaleźć zdrajcę w szeregach straży miejskiej z kim mam pogadać na ten temat ?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie jest Gestath? (myśliwy który był niedaleko palisady orków)

Jest na tej samej drodze ale po drugiej stronie od strony wodospadu z lewej. Też go kiedyś długo szukałem

kiedy zaczyna sie 5 rozdzial??

To jest dział na temat modyfikacji. Wszystkie rozdziały się zaczynają w tych samych momentach co w normalnej grze. Nie grałeś nigdy w G2 bez modów czy jak ?

Witam mam problem aczkolwiek zabiłem attile i gdy chce porozmawiać z Ramirezem to on się namnie obraża co mam zrobić żeby z nim porozmawiać? A i mam zadanie od wulfgara polegające na tym, że mam odnaleźć zdrajcę w szeregach straży miejskiej z kim mam pogadać na ten temat ?

Zajrzyj pare stron w tył. Na te pytanie odpowiedzi padają co 2 godziny a może i częściej... nie żartuje. Sądzę, że w wyszukiwarce byś to znalazł wpisując chyba cokolwiek ...  :facepalm:

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć mam dosyć banalne pytanie z powodu że zawsze grałem typowym wojownikiem olewając inne tematy z alchemia i wydobyciem rudy itp.
Jestem w IV rozdziale i okazuje się grając palladynem że przydałoby się mieć dodatkowe ponad 30 tyś monet na pancerz + hełm i ulepszanie ich, warto inwestować punkty w wydobycie np rudy? Właśnie zmierzam po ukrytą rudę ale nie mam pojęcia jaką korzyść z tych 500 bryłek rudy będę mieć, mogę to przetopić na coś innego? Sprzedać komuś?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób na zdobycie samorodków złota w orczej kopalni? Wyeksploatowalem zarówno jarkendaar jak i khorinis i nagle gierecka po czasie sie obudziła ze jednak przydadzą mi sie jakieś samorodki złota.

Jeśli nie ma sposobu, mógłby ktos mi podrzucić kod na nie?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@zuchantek zależy u kogo jesteś czeladnikiem. Jeśli u Harada to tak, opłaca się kopać żelazo i przerabiać na pręty.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Murgraht To w którym rozdziale się do doliny Cieni wbija?

0 użytkowników
Do góry