Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8382645 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8382645

Odpowiedzi 37317

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zuchantek zależy u kogo jesteś czeladnikiem. Jeśli u Harada to tak, opłaca się kopać żelazo i przerabiać na pręty.

Oo to super w takim razie będę musiał poszukać kopalni żelaza i brać się za robotę, szczególnie że muszę dostarczyć dodatkowo 100 prętów.

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie jakiegoś pro tipa na 1 orka na arenie w mieście orków? Gram necro i tym Ulu Mulu nie mam szans z nim

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Walcz walcz i walcz :P no musisz go ubić tym ulu-mulu i nichuja nie ma innej opcji

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to narazie sobie odpuszcze, siły mam tyle co nic i musze znaleźć sposób żeby troche jej dobić.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Co jest potrzebne do tworzenia zwojów?
2. Gdzie można kupić/zdobyć  5 ektoplazm?
3.Co można zrobić z ksiegami Pt. Opowieści Starożytnych?
4. Co ciekawego można znaleźć u leśnego golema?

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Heja jak wygląda sprawa z pancerzami gildii złodziei? Aby kupować następne trzeba mieć zrobione jakieś questy/ jakiś próg zręczności/ akt? Bo póki co mam tylko ten pancerz nożownika za 500 golda ;d

You are gonna carry that weight

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Od reputacji, same w sobie wymagają zręczności

Post połączony: 2018-06-02, 00:04
@Murgraht To w którym rozdziale się do doliny Cieni wbija?

jak umiesz grać to nawet w 2

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Loop Ale od jakiej znowu reputacji? Tzn co muszę zrobić dokładnie by odblokować sobie następny pancerz

You are gonna carry that weight

majerr

majerr

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dysponuje ktoś może listą zaklęć z podziałem na gildie? Najbardziej interesują mnie zaklęcia dostępne dla Guru

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem ze snieznymi orkami, caly czas mnie atakuja, mimo ze mam totem ur-thralla, jego glowe, orkowe szaty i ulu-mulu

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko zaczalem sobie grac na wersji 66.2 ze spolszczeniem na poziomie hard i wlasnie zauwazylem, ze nie dostaje nic hp za lvl. To blad czy na hardzie nie ma przyrostu na lvl? Gralem wczesniej na normalu na wersji 65 i jak sie nie myle to po 20 na lvl sie dosawalo czyli na takim 40 lvlu to 800 hp czyli ogromna roznica. Prosilbym o szybka odpowiedz bo jesli na hardzie mam nie dostawac hp to chyba jednak zostane przy normalu

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cive Na hardzie nie ma hp co level.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
To nie jest ogromna różnica po prostu hard czy legenda wymagają od ciebie już w 1 rozdziale alchemi i tyle tym to niwelujesz  proste.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie jest ogromna różnica po prostu hard czy legenda wymagają od ciebie już w 1 rozdziale alchemi i tyle tym to niwelujesz  proste.

ja wiem, ze alchemia i kompoty duzo daja ale jak gralem nekro to koniec 2 rozdzialu mialem jakos 2,3 k hp i w 3 i tak nie bylo latwo nawet z taka iloscia hp a jak mam miec 800 mniej grajac wojownikiem to jakos tego nie widze xD

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Dudeus
1. Atrament,pióro, zwoje papieru, scroll z zakleciem oraz skladniki potrzebne do danego czaru. Pierwsze 3 rzeczy kupisz u kupca od map w porcie, pozostale u magow ja bym proponowal Gallahada bo on uczy cie od razu zaklec na zwoje, jedynym interesujacym zakleciem jest deszcz ognia, kosztuje chyba 10-20 lp ale warto :)
2. Ektoplazmy.. jedna albo 2 mozesz kupic u alchemikow w miescie chyba od 3 rozdzialu, lub pozabijec zjawy ale niestety na nie dziala tylko srebrny miecz. Jednoreczny znajdziesz w kopalni przez ktora przechodzisz gdy idziesz do GD a dwureczny no wlasnie nie pamietem.
3. Tu nic nie pomoge
4. Jak masz  umiejetnosc wycinania serca to chyba tylko to z niego wyciagniesz ale jego serce z tego co kojarze nie jest do niczego potrzebne

Post połączony: 2018-06-02, 02:32
Teraz ja :) Dobrzy ludzie gdzie ja na litosc boska znajde srebrny miecz 2h ??

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oskar, skrzynia w wieży Kreola.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Cive ja na niormalu grając na koniec r2 to ja mam  3,5k zycia  wiec twój problem lezy gdzie indzie jak ty na normalu na koniec r2 masz 2,3k hp a ja nie robiłem wątku orków ani pustyni itp.

2h srebrny miecz masz w  starej wieży xardasa nie tej zatopionej w gd u kreola jest 1h unikat, ja pierdole robicie ludzi w chuja.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Tendor

Tendor

Użytkownicy
Zenit Team
posty87
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Zenit Team
Powie mi ktoś do czego jest potrzebne jubilerstwo w zadaniach "Wyprawa Magów Ognia" czy tam w "Nieskończona Moc"? Bo ja ukończyłem te zadania bez potrzeby robienia tego zadania z jubilerstwem (tak, musiałem sobie zcheatować naszyjnik Loy), dlatego się pytam dlaczego to jest tak ważne w tych dwóch zadaniach?

A po co , skoro ten naszyjnik robił Matteo?  :lol2:

Jak sie nie nauczysz jubilerstwa u niego to on tego nie zrobi :/
Chyba że twórcy spolszczenia to dodali ale w orginalnym returningu na Autotranslatepl nie zrobi ci tego naszyjnika jeśli wcześniej nie nauczyłes sie od niego jubilerstwa.

"Ścieżka przeznaczenia jest długa i kamienista"

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
2413 wciąż działa  sam wczoraj to robiłem

No ok, spoko dziękuję, to nie wiem czemu mi nie działa...
Chyba jakiś bug.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@dawidwiedzmin tu nie chodzi o rozdział, a o staty.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

0 użytkowników
Do góry