Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8864487 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8864487

Odpowiedzi 37317

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ci pojawili sie juz po otwarciu portalu. Póki co nic się nie stało mimo otwarcia swiątyni więc gitarka.

Komu mogę opchnąć miecze masjafu?

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sługa Adanosa Vatras
Gadałem z Haradem i nie ma żadnej opcji dialogowej
@paulpolska
Też jestem czeladnikiem u Constantina i to znaczy, że już pograne? Bez sztabek rudy nie zrobie run

Gothicfan124

Gothicfan124

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za odp. dot. pochodni :)
Po zabiciu ryboglowa dostałem pazury które dają +3 do 1h. Jak aktywować ten bonus? Gdzie znaleźć przedmiot potrzebny do otworzenia mogiły?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Sparrow Kreol z tego co pamietam skupuje te miecze.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

NickiMinaj

NickiMinaj

Użytkownicy
posty44
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak naprawić relacje z Ramirezem skoro zabiłam Atille?

Dziadekbob

Dziadekbob

Użytkownicy
posty59
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem w misji "Intrygi w Bractwie Masayaf" nie wiem jak ją zacząc jestem już cieniem jestem świeżo po mianowaniu na cieni masaifu ale nie wiem jak zacząć tego questa nie dał mi zadengo listu....
jak robiłem dalej fabułe lasu assasynów to pisało nowy wpis w dzienniku na temat "Intrygi w Bractwie Masayaf" ale nie mam tego w Dzienniku i przez to nawet solucja mi nie pomaga i nie mam pewnych opcji dialogowych JAK TO ZACZĄĆ ?

daje propsa ;)

Post połączony: 2018-06-01, 20:12
@Nicki Minaj Zwój nie pamięci użyj na nim (ignaz ma zwoje)

Existence

Existence

Użytkownicy
skorumpowany gliniasz komisasz
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • skorumpowany gliniasz komisasz
Dlaczego Tiamant nie chce dać mi questa z zabiciem Hasima? Zrobiłem questy od wszystkich przeorów.

wielka jest moja ambicja nie wyprzedzi mnie policja

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wygląda ulepszanie szponu beliara? (Dopiero co pokonalem Kurla I nie mogę go założyć) jak zbiera się te dusze oraz czy można włożyć do szponu duszę sen yaka?

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś kod na sztaby rudy? Bardzo mi potrzebny, bez tego dalej nie rusze.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem w misji "Intrygi w Bractwie Masayaf" nie wiem jak ją zacząc jestem już cieniem jestem świeżo po mianowaniu na cieni masaifu ale nie wiem jak zacząć tego questa nie dał mi zadengo listu....
jak robiłem dalej fabułe lasu assasynów to pisało nowy wpis w dzienniku na temat "Intrygi w Bractwie Masayaf" ale nie mam tego w Dzienniku i przez to nawet solucja mi nie pomaga i nie mam pewnych opcji dialogowych JAK TO ZACZĄĆ ?

daje propsa ;)

Post połączony: 2018-06-01, 20:12
@Nicki Minaj Zwój nie pamięci użyj na nim (ignaz ma zwoje)
Przeczytaj wszystko co masz w ekwipunktu, dopiero wtedy quest się pojawia.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ma ktoś kod na sztaby rudy? Bardzo mi potrzebny, bez tego dalej nie rusze.

insert itmi_ironstuck - sztabka żelaza,
insert itmi_orestuck - sztabka magicznej rudy

Obie Ci się przydadzą tak jak mi bo do jubilerstwa też są potrzebne

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z łojem z kretoszczura? negocjujemy z Ehnimem za 70 golda, dostajemy retorykę i nie dostajemy łoju bo twierdz, że mu brat zabrał. I co dalej?

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś potwierdzić czy to bug?

Jak w wersji 066 R2 działa kradzież kieszonkowa ? Mam wyuczoną kradzież i 55 zręczności i nie mam opcji kradzieży u żadnego npc poza kilkoma imiennymi jak: Sędzia, Salandril, Brahim i kliku strażników miejskich :/ Reszta npc w Khorinis nie ma opcji kradzieży ? Czy trzeba mieć więcej zręczności ? Nie nalicza mi tez punktów kradzieży, okradłem sędziego i Salandrila i nadal mam 0 ? To kolejny bug ?

Jak kolega wyżej mogę okradać tylko imiennych npców, przy zwykłych obywatelach nie mam opcji kradzieży. Okradłem paru strażników z kluczy i pod B wyświetla mi się, że mam 0 w umiejętności.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest zywiol ciemnosci do runy na opiekonow? bylem w wiezach xardupy i nie ma nikogo tam

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Można nauczyć się w trzecim rozdziale kolejnego poziomu jubilerstwa? I co trzeba zrobić, jeżeli tak?

Gdzie znajdę kamień księżycowy?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Niemy nie mozesz
2. bossy sprzed swiatyni prawdy jeden napewno rzucaja

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się w ogóle tworzyć runę Włócznie Ciemności? Więcej zadaje Strzałą Ciemności zużywając tyle many co Włócznia Ciemności, do tego zbija defa przeciwnika. Widziałem na save'ie jednego gościa co grał necro, że posiadał ową runę więc mam teraz dylemat.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@NickiMinaj zwoj zapomnienia na ramireza.
@Niemy w komnacie Adanosa,tej duzej piramidzie

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Deiv u kazdego maga jest tak, ale lepiej zadac 1k dmg w 3 sekundy niz w 10

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Opłaca się w ogóle tworzyć runę Włócznie Ciemności? Więcej zadaje Strzałą Ciemności zużywając tyle many co Włócznia Ciemności, do tego zbija defa przeciwnika. Widziałem na save'ie jednego gościa co grał necro, że posiadał ową runę więc mam teraz dylemat.

Nieprawda Włócznia jest o wiele mocniejsza i zużywa więcej many nie wiem gdzie Ty patrzysz (zwoje zużywają inaczej manę niż runy). W grze jest bug który czasem nie liczy obrażeń od inteligencji tzn. liczy ale wyświetla niepoprawne wartości w EQ. Włócznia jest o wiele silniejsza od Strzały i również przebija pancerz i pozwala na likwidację średnich przeciwników na hita (Warg, Czarny Zębacz itp.) co przy Strzale Ciemności kończy się śmiercią bohatera bo zazwyczaj te moby występują w grupie i bardzo szybko dobiegają do beziego.

Czy jest jakiś sposób na arene orków grając Nekromantą ? Ulu-Mulu to dziadostwo dla Necro

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

0 użytkowników
Do góry