Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831995 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831995

Odpowiedzi 37317

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy zadanie z Chromaninami jest zbugowane? Znalazłem pierwszą książkę w krypcie tam gdzie był Angar, otwieram i zonk - wpis w dzienniku do questa Zemsta Ur-Thralla (notabene ten quest mi zniknął z wykonanych w tym momencie) a książki nie mogę przeczytać i nie bardzo wiem czy w tym momencie już pojawił się następny chromanin czy nie i gdzie xd.
Drugie pytanie odnośnie zapomnianych wspomnien Loi  - to już 5 rozdział a ja dalej nie mogę nic kupić od Goraxa ani Coragona, w 6 rozdziale quest znika. Anyone?
Jeszcze ponawiam pytanie o ucieczkę niewolników z kopalni orków - wybiłem cały dół, w dzienniku pisze że Wenzel się nie ruszy dopóki inni nie będą bezpieczni, piedestału na kryształ do teleportu nigdzie nie ma i wtf. (zadanie z dziennikiem Crowe może mi to blokować? podręcznika retoryki nie mogę już zdobyć tak czy siak...)

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fang0wOrM Tak, Crowe potrzebuje tego dziennika aby wykonać zadanie Ucieczka Niewolników. A poza tym ten podręcznik znajduje się w skrzyni u Fernando

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nah w skrzyni Fernando jest Arcanum Gollum. Oczywiście mówimy o tym budynku po lewej po wejściu do górnego miasta. Resztę okradłem i nie ma.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Ktoś mi powie kogo moge zwerbować do osady beziego ?

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Gram straznikiem miejskim, mam R2 jestem w GD i zastanawiam sie czy znajde gdzies lepszą broń 1h od Rozjemcy czy dopiero w R3 po zostaniu paladynem?

Użyczyłem głosu w modyfikacjach:
- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nah w skrzyni Fernando jest Arcanum Gollum. Oczywiście mówimy o tym budynku po lewej po wejściu do górnego miasta. Resztę okradłem i nie ma.

Nie, w skrzyni musi być podręcznik retoryki. Skrzynia po lewej od wejścia.

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W skrzyni po lewej było 40 sztuk złota.

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fang0wOrM A wziąłeś w ogóle ten podręcznik od Gallahada?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. Dlaczego po wykonaniu questa z zielem dla Bala Oruna, od razu mogę dołączyć do bractwa? Nie muszę nawet robić pozostałych 4 questów, a nawet gdybym chciał, to i tak nie mogę, bo nie ma linii dialogowych u nikogo. Ktoś ma jakiś pomysł o co chodzi? Czy to bug? W R1.0 musiałem wykonać wszystkie.

Podbijam

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zostajesz NOWICJUSZEM, kurwa co za pytania

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydawało mi się, że można było pogadać z Cainem i on nam pomagał. U mnie nie ma żadnej opcji dialogowej.

Fang0wOrM

Fang0wOrM

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@prychacz Nie. Questa od Gallahada też nie skonczyłem przez Fernando. Przez to że posadziłem go do pierdla.

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fang0wOrM To ten podręcznik nie znajduje się czasem w domu Gallahada?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Mógłby mi ktoś pomóc, jak nauczyć się jubilerstwa?
2. Do jakiej lokacji się idzie w jakim rozdziale? Nie chce nic ominąć, gram nekromantą.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co wy pierdolicie, Gallahad chce 3 listy, wystarczy Gerbralt czy jak mu tam, Luter i Salandril

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@zeddicus chce 4 listy gosciu
Lutero salandril gerbrand i fernando ta ksiazka fernada jest u gallahada na półce

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U Constantino można zarabiać tylko sprzedając "bardzo potrzebne do własnych miksturek" rośliny? 

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin do 4 rozdzialu mozesz wszystkie dodatkowe lokacje popierdolic, mi sie nic nie stalo, no moze zrob potke dla zurisa w kopalni nowej i tyle zeby w 3 rozdziale oboz full zrobic
jubilerstwa uczy Matteo jak mu oddasz maszynke do robienia bizu, jest ona na wysopie zlodziei obok przekletej latarni, klucz daje ci Hanna za zadanie z siostrą chyba, lub za mape, nie pamietam

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus chce 4 listy gosciu
Lutero salandril gerbrand i fernando ta ksiazka fernada jest u gallahada na półce
Ja jakos z 3 listami zrobilem

0 użytkowników
Do góry