Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8870502 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8870502

Odpowiedzi 37317

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzieki od ignaza wziolem pozniej go ogarne .jakies porady skad ogarnac skory cieniostwora dla mysliwych?

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem że to nie tutaj powinienem to pisać ale na problemach technicznych nikt mi nie odpowiada. Cały czas gra uruchamiała mi się normalnie a teraz jak włączam to wyskakuje mi error "An Assertion Failed". Ogólnie gram uruchamiając jako administrator ale to musiałem na nowo ustawiać wszystko i save'y wkleic do innego foldera. Jest ktoś w stanie mi pomóc?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę 2h srebrny ? Bo 1H niezbyt mi pasuje :D

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba w kopalni złota (tej miedzy khorinis a GD) ale nie jestem w 100% pewien, jakis srebrny tam jest za widmem

Kiedy moge olać reputacje orkow? Po dostaniu sie juz do wodza czy musze pokończyc wątki kopalni, doliny, swiatyni itp?

eteryt

eteryt

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej mam taki problem jestem w I rozdziale i próbuje zostać najemnikiem ale Torlof cały czas mówi, że ciągle to za mało z związku z misją w której trzeba poprzekonywać najemników oraz przejść próbę. Wykonałem próbę tą z haraczem a także zrobiłem zadanie dla Wilka z strzelnicą, udowodniłem Rodowi o swojej sile, Cipherowi dałem paczkę z zielem oraz łodygi bagiennego ziela, pokonałem trzech ludzi Sylvia dla Jarvisa, pokonałem Bustera a także nauczyłem się posługiwanie bronią jednoroczną do 30% aby przekonać Corda. Nie wiem czy kogoś da się jeszcze się przekonać bo np. Sentenzie nie zapłaciłem a go pokonałem, Raoul, Festner pokonałem i wykonałem kilka misji mniejszych na farmie. Nie wiem czy to jakiś bug czy coś ale może ktoś miał podobny problem i jakoś go rozwiązał. Jeszcze wcześniej jak byłem w Khorinis Laresa zapytałem się jak szybciej dołączyć do strażników i wykonałem misję dla Martina a później jak byłem na farmie to Cord miał coś do powiedzenia odnośnie próby ale nie wiem czy to miało coś wspólnego z ułatwionym przyjęciem bo miałem pierścień od Laresa ale nie pamiętam czy było to powiązane z Wodnym Kręgiem.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Duży mutagen dropi z naprawdę potężnych przeciwników. Np. wielki mutagen many dropnie z tego orkowego szamana w cmentarzysku orków. Tego z 20k hp co się 5 razy leczy i nawala ognistą eksplozją i przyzywa ożywieńców.

Czyli nie da się np: połączyć kilku małych mutagenów aby zrobić większy?
Jak nie to dobrze :P

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jak zrobić lub skąd zdobyć sztabki żelaza?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zrobić lub skąd zdobyć sztabki żelaza?

Iść do kopalni żelaza i kopać, przetapiania uczy Wąż w karczmie, a kopania dla początkujących Snipes na farmie Lobarta. Miłej zabawy.

Post połączony: 2018-05-21, 10:52
Witam jak ruszyć zadanie Tajemnice Chramu Adanosa? Jestem po rozmowie ze smokiem i mam przelać energię z ołtarzu. Jak to zrobić?

Leć do biblioteki uczonych i włóż runę do pulpitu w piwnicach biblioteki

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@zeddicus94 dlatego najlepiej u Ramireza.

Czy wykonał ktoś dalszą część zadania "Rękopisy Xardasa", gdzie Xardas mówi nam, że jeden z nich był fałszywką? Pogadałem bodajże z Mardukiem i powiedział mi o pewnym magu, który je miał, ale zniknął. Gdzie go znaleźć ?

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Kto poza gildią złodziei może nauczyć mnie kieszonkostwa / otwierania zamków? Thorben odpada, bo książki mu nie przyniosę bez umiejętności kradzieży kieszonkowej. A Cassia ma focha, bo jestem już nekromantą. Dziwne w ogóle xd

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto poza gildią złodziei może nauczyć mnie kieszonkostwa / otwierania zamków? Thorben odpada, bo książki mu nie przyniosę bez umiejętności kradzieży kieszonkowej. A Cassia ma focha, bo jestem już nekromantą. Dziwne w ogóle xd
Gothic II Edytuj

Thorben – otwieranie zamków
    Bartok – skradanie się
    Jesper – skradanie się
    Ramirez – otwieranie zamków
    Cassia – kradzież kieszonkowa

Gothic II: Noc Kruka Edytuj

Cavalorn – skradanie się
    Bill – kradzież kieszonkowa

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znajdzie sie w grze co najmniej 4 szafiry? Strzelilbym sobie ze zlota pierscienie

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Gothic II: Noc Kruka Edytuj
    Bill – kradzież kieszonkowa
No to lecę do piratów się uczyć, podwędzę książkę długów i może mnie Thorben uratuje  :D

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xDeus17174 Jeżeli wierzyć rus to ogólnie 8 z czego ostatni na irdorath
Zrobione chyba żebyś mógł zrobić po 2 pierścienie z każdego tieru i amulet na koniec :P

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chyba w kopalni złota (tej miedzy khorinis a GD) ale nie jestem w 100% pewien, jakis srebrny tam jest za widmem

Kiedy moge olać reputacje orkow? Po dostaniu sie juz do wodza czy musze pokończyc wątki kopalni, doliny, swiatyni itp?
W niej właśnie znalazłem 1H , a chcę 2H :D

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@xKondziox jak dobrze pamiętam to wieża mgieł u Kreola

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "Portal" żeby dostać pierścień otwierający portal muszę dostać jakieś polecenie od Vatrasa a nie mam z nim o tym dialogu. Dodam że save mam od kogoś.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xDeus17174 Jeżeli wierzyć rus to ogólnie 8 z czego ostatni na irdorath
Zrobione chyba żebyś mógł zrobić po 2 pierścienie z każdego tieru i amulet na koniec :P
Amulet mozna tylko z rudy tak? Jeden szafir zuzywa?

Sooux

Sooux

Użytkownicy
posty78
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się cieniostwor od misji ignaza? Przeszukalem okolice gospody i mostu

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się cieniostwor od misji ignaza? Przeszukalem okolice gospody i mostu
Mika>Akil>Orlan>Sagitta

0 użytkowników
Do góry