Hej mam taki problem jestem w I rozdziale i próbuje zostać najemnikiem ale Torlof cały czas mówi, że ciągle to za mało z związku z misją w której trzeba poprzekonywać najemników oraz przejść próbę. Wykonałem próbę tą z haraczem a także zrobiłem zadanie dla Wilka z strzelnicą, udowodniłem Rodowi o swojej sile, Cipherowi dałem paczkę z zielem oraz łodygi bagiennego ziela, pokonałem trzech ludzi Sylvia dla Jarvisa, pokonałem Bustera a także nauczyłem się posługiwanie bronią jednoroczną do 30% aby przekonać Corda. Nie wiem czy kogoś da się jeszcze się przekonać bo np. Sentenzie nie zapłaciłem a go pokonałem, Raoul, Festner pokonałem i wykonałem kilka misji mniejszych na farmie. Nie wiem czy to jakiś bug czy coś ale może ktoś miał podobny problem i jakoś go rozwiązał. Jeszcze wcześniej jak byłem w Khorinis Laresa zapytałem się jak szybciej dołączyć do strażników i wykonałem misję dla Martina a później jak byłem na farmie to Cord miał coś do powiedzenia odnośnie próby ale nie wiem czy to miało coś wspólnego z ułatwionym przyjęciem bo miałem pierścień od Laresa ale nie pamiętam czy było to powiązane z Wodnym Kręgiem.