Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8877072 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8877072

Odpowiedzi 37317

ksiazeeek

ksiazeeek

Użytkownicy
posty112
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wydobycia żelaza trzeba się uczyć? Nie mam żadnej interakcji z żyłą w jaskini koło miasta- mam samo "KONIEC".

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co zrobić, aby przekroczyć próg szkolenia w walce bronią jednoręczną? Po 30% nikt nie chce uczyć na więcej...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Cord uczy do 100%
Asmal chyba do 90%

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

wh00py

wh00py

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego Vatras nie dał mi zadania na "Handlarz broni dla bandytów", wszsytkie opcje dialogowe przeklikałem z nim, mam wszystkie potrzebne itemy na skończenie questa a nawet go rozpocząć nie mogę XD pomocy

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego Vatras nie dał mi zadania na "Handlarz broni dla bandytów", wszsytkie opcje dialogowe przeklikałem z nim, mam wszystkie potrzebne itemy na skończenie questa a nawet go rozpocząć nie mogę XD pomocy

Vatras Ci da to zadanie gdy zechcesz dolaczyc do kregu wody, musisz pierw isc z laresem do saturasa

korin666

korin666

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, w tym modzie bronie na zręczność biją krytyki ze zręczności, czy z siły? Mam sporo PN do wydania i zastanawiam się nad różnymi buildami.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co zrobić, aby przekroczyć próg szkolenia w walce bronią jednoręczną? Po 30% nikt nie chce uczyć na więcej...
Przy każdym progu musisz dawać za 1 PN a potem będziesz mógł normalnie

Post połączony: 2018-05-21, 07:20
Powie mi ktoś co mogę zrobić z mutagenami prócz ulepszania mikstur ? Mogę je ze sobą łączyć żeby były większe bo ciągle dropia mi małe mutageny

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Przy każdym progu musisz dawać za 1 PN a potem będziesz mógł normalnie

Post połączony: 2018-05-21, 07:20
Powie mi ktoś co mogę zrobić z mutagenami prócz ulepszania mikstur ? Mogę je ze sobą łączyć żeby były większe bo ciągle dropia mi małe mutageny

Też mnie to ciekawi, ale już zużyłem małe mutageny, i pewnie popełniłem błąd...

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Duży mutagen dropi z naprawdę potężnych przeciwników. Np. wielki mutagen many dropnie z tego orkowego szamana w cmentarzysku orków. Tego z 20k hp co się 5 razy leczy i nawala ognistą eksplozją i przyzywa ożywieńców.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zabilem atylle i teraz ramirez niechce mnie uczyc otwierania zamkow , thorben tez nie uczy. Jakies porady?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Thorben nauczy cię tego jak chyba sprowadzisz jego bratanka. Tego murzyna co go bandyci porwali. Elvrich chyba.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma nic waznego w 3 rozdziale? Mysle czy nie wbic juz 4 rozdzial ale nie mam zrobionego miasta orkow, kopalni orkow i wszystko co po tym, bagna sekty, swiatynia sniacego, pustynia adanosa, oraz assasyni, moge te wszystkie watki w 4 zrobic bez blokowania?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Tak. Tyle się zmieni że Orków będzie więcej, będziesz mógł zajebać Hosh-Paka i Łowcy Smoków na zamku spawnują się.

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czytałem że Thorben uczy jak się spłacić dług za Gritte, odda książkę i zrobi Q na obywatela.
Ma ktoś spis łuków? Albo wie gdzie znajdę coś z obr 100+?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Lehmar niema już przy sobie spisu długów, więc trick z najebaniem go na ryj i zabraniem książki niezadziała.

A co do obywatelstwa, możesz mieć rację jeśli tak pisało. Grałem dawno, pamięć szwankuje.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
za elvricha to wiem dziena. a o co chodzi z ramirezem , atilla byla jego ziomkiem i mowi ze nic z tego . co trzeba zrobic zeby ramirez nas uczyl?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
za elvricha to wiem dziena. a o co chodzi z ramirezem , atilla byla jego ziomkiem i mowi ze nic z tego . co trzeba zrobic zeby ramirez nas uczyl?
sprobuj zwoju zapomnienia

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@wh00py dziwne, ja dostałem ten quest po wszystkich rozmowach z nim
@korin666 wszędzie gdzie broń pod zręczność zadaje obrażenia kłujące/przebijające to skaluje się ze zręką
@Rojek Thorben uczy jak mu dopiero oddasz księgę długów Lehmara (tylko kradzież kieszonkowa). Co do łuku to lokację jednego pamiętam. Jest w jaskini pod mostem przed wykopaliskami magów wody [tam gdzie 2 cienostwory i rozbebeszony ork] (120 dmg, 160 zręka, +5 do ochrony magicznej jak dobrze pamiętam)
@lennon tylko zwój wspomniany przez kolegę pomoże

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xardas33  @Rojek  nie zgodze sie z tym ze uczy tylko po oddaniu ksiegi, trzeba 30 karmy u innosa i wtedy jako "pobozny" cie nauczy

Zaginieni nowicjusze, czy zeby miec co powiedziec Namibowi to trzeba Gonzalesowi bron dac zeby wypaplał wiecej?
Bo juz po kowalach runde zrobilem, z golzalesem pogadalem i mam niby w dzienniku mniej wiecej "poinformuj namiba o swoich odkryciach" ale ide i nie ma opcji dialogu

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam jak ruszyć zadanie Tajemnice Chramu Adanosa? Jestem po rozmowie ze smokiem i mam przelać energię z ołtarzu. Jak to zrobić?

0 użytkowników
Do góry