Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8256832 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8256832

Odpowiedzi 37317

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Gdzie są moonstony oprócz doliny cienia bo mam 4 rozdzial a bym se miecz zrobil z questa dark web. Myślałem że w dolinie assasynow ale tylko czarna rude znalazlem.....

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na pustyni Adanosa, jeden ma ten mag z wieży (nie pamiętam imienia) i gdzieś jest drugi tylko nie wiem gdzie

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś kojarzy, czy istnieje screen mapy pustyni Adanosa? Bo ta, która mamy do dyspozycji w grze, jest delikatnie mówiąc mało precyzyjna. A ja od godziny już krążę z 3 kamieniami ogniskującymi i spotykam te same ołtarze...

Chyba, że jest jakaś metoda znajdywania tych ołtarzy i ktoś się może podzielić? Pomocy - mam już dość tej pustynii :(

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ktoś kojarzy, czy istnieje screen mapy pustyni Adanosa? Bo ta, która mamy do dyspozycji w grze, jest delikatnie mówiąc mało precyzyjna. A ja od godziny już krążę z 3 kamieniami ogniskującymi i spotykam te same ołtarze...

Chyba, że jest jakaś metoda znajdywania tych ołtarzy i ktoś się może podzielić? Pomocy - mam już dość tej pustynii :(

Dobra metoda to DX11 bo wtedy widać całą mapę praktycznie przy maks ustawieniach specjalnie zresztą z tego samego powodu DX wgrałem bo na Pustyni naprawdę idzie się zaorać

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Dobra metoda to DX11 bo wtedy widać całą mapę praktycznie przy maks ustawieniach

U mnie DX11 odpala się biały ekran i nic nie idzie zrobić. Korzytałem z różnych poradników instalacji, ale problem cały czas ten sam.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jaki system operacyjny, RAM itd ?

P.S: Znalazłem ten pierścień z zadania Dark Web i oddałem Vatrasowi który stwierdził, że ma on coś wspólnego z czarną magią i dalej znów nie wiadomo co robić. Twórcy Returninga chyba coś ćpali pisząc takie zadania kompletnie zero wskazówek co robić.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Trzeba poczekać jeden dzień chybaxd co ty się spodziewasz po autotranslate

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś kod na czaszkę demona? Senyaka zabiłem już wcześniej,a chciałbym zrobić niekończoną moc i wyprawę Magów Ognia(w demonie z zadania Magów Wody nie było czaszki).

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Trzeba poczekać jeden dzień chybaxd co ty się spodziewasz po autotranslate

Tyle to ja wiem. Już poczekałem jeden dzien i chodzi o to, że teraz nie wiem co robić. Nigdzie ale to nigdzie solucji na ten temat. Czy nikt tego questa nie ukończył  ? xD

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Po kolei, zdobywasz od Hodgesa zwój, podnosisz pierścień z pod mostu, dajesz wszystko Vatrasowi, on ci robi runę, teleportujesz się i walczysz z magiem (wydaje mi się, że muszisz oddać najpierw zwój, poczekać 1 dzień a potem pierścień i też odczekać 1 dzień, albo na odwrót, pokombinuj, na pewno zadanie jest głęboko powiązane z Vatrasem)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
To może w punktach:
1. Znajdujesz pierścień pod południową bramą.
2. Idziesz z nim do Vatrasa.
3. Czekasz dzień/dwa, on ci wtedy powie, że należał do poszukiwaczy, ale potrzebujesz czegoś więcej, żeby ich znaleźć.
4. Idziesz do Hodgesa, mając 50 retoryki wydobywasz z niego wszystko, łącznie ze zwojem.
5. Pytasz Vatrasa, czy zwój pomoże namierzyć zabójców, on mówi, że nad tym popracuje.
6. Znowu dzień/dwa, dostajesz od Vatrasa runę.
7. Zabijasz szefa poszukiwaczy.
8. Ponownie używasz runy, by wrócić.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Po kolei, zdobywasz od Hodgesa zwój, podnosisz pierścień z pod mostu, dajesz wszystko Vatrasowi, on ci robi runę, teleportujesz się i walczysz z magiem (wydaje mi się, że muszisz oddać najpierw zwój, poczekać 1 dzień a potem pierścień i też odczekać 1 dzień, albo na odwrót, pokombinuj, na pewno zadanie jest głęboko powiązane z Vatrasem)

z Hodgesem już nie mam więcej dialogów więc zakładam, że ALL is done pierścień oddany i dzień odczekany, ale runy żadnej nie mam Vatras tylko coś o czarnej magii wspominał że pierścień musiał nosić ktoś o mrocznej sile czy coś takiego (autotranslate xD) i tyle. Odczekam najwyżej jeden dzień bo teraz i tak Pustynie chce skończyć wreszcie, ale nie wiem czy to coś da ;]

To może w punktach:
1. Znajdujesz pierścień pod południową bramą.
2. Idziesz z nim do Vatrasa.
3. Czekasz dzień/dwa, on ci wtedy powie, że należał do poszukiwaczy, ale potrzebujesz czegoś więcej, żeby ich znaleźć.
4. Idziesz do Hodgesa, mając 50 retoryki wydobywasz z niego wszystko, łącznie ze zwojem.
5. Pytasz Vatrasa, czy zwój pomoże namierzyć zabójców, on mówi, że nad tym popracuje.
6. Znowu dzień/dwa, dostajesz od Vatrasa runę.
7. Zabijasz szefa poszukiwaczy.
8. Ponownie używasz runy, by wrócić.

No czyli jednak znów Hodges ok polece i zobacze oby się wszystko udało.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jaka trzeba miec postac by poradzic sobie w lokalizacji z teleportera od kruka tam na pustyni? Mam 54 lvl z 380 siły i miecz wole robara a tego pelzacza co ma 20k to ledwo smyramxD rozdział 4 świeżo po ubiciu kruka

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaki system operacyjny, RAM itd ?

P.S: Znalazłem ten pierścień z zadania Dark Web i oddałem Vatrasowi który stwierdził, że ma on coś wspólnego z czarną magią i dalej znów nie wiadomo co robić. Twórcy Returninga chyba coś ćpali pisząc takie zadania kompletnie zero wskazówek co robić.

Windows 7, 8 Giga Ramu, GTX 780, I7

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Kurcze w trakcie jak używam NUM 1 by się napić potki HP wokół mnie nagle "rośnie" w błyskawicznym tempie trawa na wszystkich teksturach wokół. Jak temu zaradzić ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju

You didn't grow.
You didn't improve.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie jak zabić tego maga z kosturem w Dolinie Cienia? Jak z nim walczę tracę hp w błyskawicznym tępie, a jak próbuje uciec to z automatu umieram ;/

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A mordowanie umarłych na niego nie działa?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Czy ktoś wie jak zabić tego maga z kosturem w Dolinie Cienia? Jak z nim walczę tracę hp w błyskawicznym tępie, a jak próbuje uciec to z automatu umieram ;/
Tutaj masz wybór dwóch opcji: blokujesz go o np. sarkofag i zabijasz z dystansu, albo walczysz wręcz, co wymaga wielkich umiejętności, bo nie możesz oberwać ani razu - nakłada to na ciebie niezdejmowalny efekt silniejszy od trucizny.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry