Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8358432 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8358432

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@vladko Strażnik miejski.

Serio strażnik? Zawsze wydawała mi się to mega nudna profesja XD Czy w tym returningu 2.0 jest On jakoś szerzej rozbudowany?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Albo najemnik albo milicja ogólnie lepiej do wojowników oczywiście .Jesli chcesz zero magii a tylko łuk i broń w zwarciu to tylko najemnik.

Gdzie mam szukać tego spisu z ukrytymi osiągnieciami.Wertuje forum ale nie moge tego znalesć chodzi mi o np przydz o tej i o tej na plac a dostaniesz 500 expa,pamietam ze coś takiego gdzieś było.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@vladko Strażnik może spokojnie okradać całe Khorinis, grając pod łuk i tak nie interesują cię zbroje jakie daje ci gildia. Strażnik ma kilka dodatkowych zadań.
łuk i broń w zwarciu to tylko najemnik.
No właśnie nie. Mało dodatkowych zadań, cięższe okradanie miasta, grając pod zręczność nie czerpiesz żadnych korzyści z bycia najemnikiem.

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oky rozumiem. A wiecie cokolwiek na temat tego deszczu ognia? Czy na poziomie normalnym trzeba sobie radzić bez niego?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pamietam że na wcześniejszych wersjach był dostępny u niektórych kupców, ale możliwe że poprawili to bo deszcz ognia był OP jeśli chodzi o zabicie bandytów Dextera itp.Jednak nie sugeruj sie tym moż egdzieś leży jak znajdę to napisze.

Gdzie najwcześniej można nauczyć sie regeneracji many ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gorys211034 Akt 2, musisz grać magiem.
@vladko Jeżeli chodzi o zwoje to poszukał bym u Goraxa w klasztorze magów ognia.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska Co do mostu to jesteś idiotą, tu daje ci przykład bardziej "średniowiecznego" mostu zwodzonego : https://www.canstockphoto.pl/most-zwodzony-23647524.html
Co do broni 2h, to Lee uczy cię od 90% a do 90 procent powinien cię uczyć henry w obozie piratów.
@Ari88 Wszystko masz opisane w Solucji i poradach.

Przyhamuj myslałem, że mówisz o moście gdzie był Erol wszak tylko ten most znajduje się na drodze do miasta a zwodzony to on nie jest czyż nie ? Ja Cię też idiotą od razu nie wyzywam jak twierdzisz, że w drodzę do miasta takowy most jest albo jak podajesz błędne informacje a takich też troche było/jest jak np to, że Lee uczy od 90%. Na Ruskim supporcie się dowiedziałem, że ...

Henry uczy do 75% i to się zgadza bo sam Ci to napisałem ale nie doczytałeś
Lee uczy od 75 % ale dopiero w IV rozdziale i również się to zgadza od razu gdy dobiłem do 4 rozdziału była opcja dialogowa o naukę broni 2H i wykułem do 100% więc problem się rozwiązał a naukę blokował limit rozdziału.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Brawo, sam poszukałeś informacji jestem z Ciebie dumny oby tak dalej.
Co do mostów to przeczytaj to co sam wrzuciłeś z wiki, jeżeli opis ci pasuje do mostu koło Erola to ze mną nie jest jeszcze tak źle.
Ale dość tego mierzenia mostów, ja popełniłem błąd, zdarza się.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska Brawo, sam poszukałeś informacji jestem z Ciebie dumny oby tak dalej.
Co do mostów to przeczytaj to co sam wrzuciłeś z wiki, jeżeli opis ci pasuje do mostu koło Erola to ze mną nie jest jeszcze tak źle.
Ale dość tego mierzenia mostów, ja popełniłem błąd, ty jesteś wolnomyśliciele, zdarza się.

Mniejsza z tym ale pierścienia żadnego tam nie znalazłem a może go mam sam nie wiem w każdym razie nie mogę pociągnąć questa dalej bo z Vatrasem nie ma żadnych opcji

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Pierścień jest koło jednej z bram pod mostem zwodzonym prowadzącym do miasta.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@vladko Jesli chodzi o deszcz ognia to możesz nauczyć sie tworzenia tego zwoju u Gallahada miejskiego maga(znajdziesz go w porcie i musisz wykonac dla niego misję z listami polecającymi),jak ogarniesz tę misje to on idzie do domu gubernatora,nastepnego dnia okolo 12 przychodzisz i wybierasz nagrode którą ma być nauka magii i tam za 10 PN i 2000 złota uczy cie tworzenia zwoju.
PS jak nie masz gildii i dostepu do domu to wchodzisz na dach po skrzyniach podchodzisz do rogu i zapadasz sie lekko w sciane a nastepnie rozmawiasz z Gallahadem.

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zasadzie to już wybiłem wszystkich bandytów Łukiem poza Dexterem ;p Ale z nim już sobie jakoś poradzę

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Co to jest Grah Shah i jak to użyć ? Mam w opisie, że dodaje 20 siły ale żadnych pomysłów jak to wykorzystać. Nie wiem skąd to mam

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ahh Vatras dobry kumpel dał mi burze za zabicie cieniostwora obok latarni ;) No to 1 gromada bandytów z głowy.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Arena orków, działa jako pas.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ahh Vatras dobry kumpel dał mi burze za zabicie cieniostwora obok latarni ;) No to 1 gromada bandytów z głowy.

Deszcz ognia masz na dachu małej piramidy na wykopaliskach

Btw. serio gównoburza o most zwodzony? :D

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobrze wiedzieć!Wybiore sie tam przy okazji.

A teraz :
Karras prosi nas, abyśmy przynieśli mu starożytne księgi ognia:
1.Latarnia Jacka                                                                                     Załatwione
2.Na szczycie wieży przy orku Ur-Karrasie (cóż za zbieg okoliczności xd)     Załatwione
3.Jaskinia w dolinie przy mieście                                                   To pewnie ta za gromadą wargów cienistworem?
4.Jaskinia od próby ognia, odnoga z pełzaczami                          Powiedzmy ze z fireboltem może dam rade
5.Skrzynia w małej piramidzie                                                     Raczej easy
6.Krypta Inubisa                                                                   To ta za farmą onara?Da sie tam wgl wejść?

Bez tej misji nie zrobie promocji na maga ognia.

Jak przeprowadzić tą laske dla Skipa?Głupia pinda pływa wokolo wolno jak diabli i nie da sie jej wciągnąć na skaly a o pływaniu nie ma mowy bo bym musiał mieć z 300 staminy.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@NobleOne Czemu nie. :D
@Gorys211034  4 i 5 można łatwo zdobyć jak użyjesz 'dark mist', ta mikstura która leci z demona z zadania pierwszego opiekuna, 6 tak wejdziesz do "przedsionka", ponadto potrzebujesz jeszcze starożytnego zwoju który leży obok krypty. Dobij do 200 staminy i załóż najlżejszą zbroję, stamina ci się przyda podczas gry magiem.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok jutro spróbuje może sie uda.

0 użytkowników
Do góry