Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8358433 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8358433

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@adum Na jakiej wersji grasz ?

adum

adum

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
rebalance v2.1  pl

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@adum Masz starą, przedpotopową wersję Returninga, to jest forum Returninga 2.0. Tu masz forum do swojej wersji :
https://themodders.org/index.php?board=471.0

adum

adum

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
a gdzieś ją pobrać

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

adum

adum

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
a jest spolszczenie do tego

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Andretriada

Andretriada

Użytkownicy
posty37
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto dokładnie miał klucze od dwóch drzwi do pomieszczenia z duchem Gomeza i skrzynią ze statuetkami?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak było na returning rebalance.Teraz nie wiem ale warto sprawdzić czy tak nadal jest

Klątwa Gomeza:
Aby dostać się do najwyższej wieży w Zamku będziemy musieli wykonać następujące czynności.
1.zdobyć klucz z pokoju Engora.
2.zdobyć klucz z pokoju Parcivala.
3.Klucz ze skrytki w magazynie paladynów.
3,1.Aby mieć klucz do magazynu musimy okraść Parcivala
3,2.Musimy także zdobyć klucz który zgubił Engrom(jest na dachu bramy w Zamku)
Zadanie pojawi się dopiero gdy spytamy ducha o Posążki Innosa z Czarnego Marmuru.Gomez da nam klucz do skrzyni z nimi w zamian za uwolnienie go od klątwy.Najpierw musimy uzykać błogosławieństwo bogów pomodlić się do Innosa,Beliara i porozmawiać z kapłanem Adanosa czyli Vatrasem.Z 1 i 2 bogiem możemy mieć problem bo jest wymagana odpowiednia karma.Gdy już uzyskamy błogosławieństwo bogu to idziemy do Starej Kopalni i uwalniamy od klątwy kopaczy.Rozmawiamy z nimi i wyganiamy ich z tego świata.Nakoniec musimy uzyskać wybaczenia magów ognia których magnat kazał zamordować.W tym celu idziemy do świątyni magów w zamku i stajemy na pentagram po czym czytamy notatkę Gomeza.Ukazują się nam magowie i rozmawiamy z duchem Corristo.Arcymag każe nam wygnać zło z groty nie opodal wieży Xadrada(Musimy przejść przez rzekę na drugą stronę)Gdy zabijemy nekromante wracamy do Corristo i Gomez otrzymuje przebaczenie.Teraz wracamy do barona i otrzymujemy od niego klucz do skrzyni za nim.

adum

adum

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
save do 0066 2 rozdział można prosić

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam. co musze zrobic zeby zrobic zadanie od parcivala tactical advantage? powybijalem orkow wokol zamku ale nie mam dialogu z nim, probowalem hosh paka zabic na tym wziesieniu i tez nic nie pomoglo..

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
witam. co musze zrobic zeby zrobic zadanie od parcivala tactical advantage? powybijalem orkow wokol zamku ale nie mam dialogu z nim, probowalem hosh paka zabic na tym wziesieniu i tez nic nie pomoglo..

Powybijałeś orków wokół zamku w którym rozdziale robisz ten quest ? Chodzi oczywiście o Orków którzy blokują przejście od strony HoshPaka na dole tam gdzie były wilki i ten martwy strażnik oraz na wzniesieniach aż do jaskini gdzie jest "Czarny Kamień" trzeba wybić ich wszystkich na końcu jest Ork Elita. HoshPak i reszta nie ma z tym nic wspólnego

Post połączony: 2018-01-14, 13:22
@paulpolska Znajdź pierścień pod zwodzonym mostem prowadzącym do miasta, i pogadaj z Vatrasem.
Most zwodzony

Myślałem, że się przewidziałem ale pewnie chodzi Ci o most gdzie jest Erol może nawet ten pierścień mam a o tym nie wiem.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Ari88

Ari88

Użytkownicy
posty50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulpolska orkow wokol zamku w 2r powybijalem, teraz jestem w 3r no i to zadanie od parcivala wzialem zeby dostac miecz dla gonzaleza, ok upewnie sie jeszcze czy tam dalej powybijalem

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska orkow wokol zamku w 2r powybijalem, teraz jestem w 3r no i to zadanie od parcivala wzialem zeby dostac miecz dla gonzaleza, ok upewnie sie jeszcze czy tam dalej powybijalem

Ale po wzięciu tego zadania tam zupełnie inni orkowie się pojawiająa w 2r to masz tylko orków pod przejściem paru tutaj będzie ich co najmniej 15 i o wiele silniejsi są.

///Czasem mój wojak strzela z kuszy jakby miał poziom "ZIELONY" jak to naprawić ??
Jak zwiększyć broń dwuręczną do 80%  żeby mógł mnie uczyć Lee  nie mam żadnych nauczycieli bo skończyli się na 75%

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Co do mostu to jesteś idiotą, tu daje ci przykład bardziej "średniowiecznego" mostu zwodzonego : https://www.canstockphoto.pl/most-zwodzony-23647524.html
Co do broni 2h, to Lee uczy cię od 90% a do 90 procent powinien cię uczyć henry w obozie piratów.
@Ari88 Wszystko masz opisane w Solucji i poradach.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jakie musze wymagania spełnić, aby dołączyć do gildi magów wody jako nowicjusz?
Jak zagaduje do Saturasa to cały czas nie chce mnie wpuścić a oddałem juz ornament, jestem w wodnym kręgu i zrobilem questa z zaginionymi ludźmi.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty Jeszcze nie zrobilem, ale podczas rozmowy z saturasem bezimienny mówi mu tylko o tym, że jest członkiem wodnego kregu oraz o oddaniu ornamentu nie ma nic wiecej zmianki o zaginionych, dlatego nie wiem czy handlarz bronią też jest wymagany?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Zatsuu  Tak, tylko pamiętaj aby wykonać to zadanie po zrobieniu listów polecających Galahada.

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy na poziomie normalnym da się kupić deszcz ognia w pierwszym rozdziale? Zuris go nie ma

Do jakiej gildii dołączyć grająć Łucznikiem?

0 użytkowników
Do góry