Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8256803 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8256803

Odpowiedzi 37317

Siggat

Siggat

Użytkownicy
posty61
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zna ktoś może statysyki  najlepszego pancerza dla myśliwego czyli "Pancerza Mistrza Łowczego"?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pancerz Mistrza Myśliwych (tylko na Trudnym i Legendarnym) - ochr.siecz 150, ochr.obuch 130, och.kłuj 110, ochr.ogień 50, ochr.magia 30, ochr.od updadku 40.

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ludzie, jak rozwiązać ten problem z trollem w lesie assasynów? Skradam się do tego ścierwojada, zatruwam go, odchodzę, a trolla nadal nie chce podejść, mimo wpisu w dzienniku, że złapał się na pułapkę... Oczywiście gram na wersji 065. Można to jakoś GVE rozwiązać?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
1.Mimo iż mam Grimesa i jego kompana w obozie i już pracują dla mnie to Wąż nie chce do mnie dołączyć (tzn nie ma opcji dialogowej żadnej) i tylko siedzi w karczmie Kardiffa ciągle. Jak go ściągnąć do obozu ?

2.Jakie są sposoby na wbicie Retoryki prócz czytania ksiąg ?? ale jakieś sensowne do pozyskania w sensowny sposób a nie np. przez okradanie całej kolonii Górniczej.

3.Gdzie kupić przepis na Balsalm Widzenia oraz księge Bloki Dwuręczne ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1.Mimo iż mam Grimesa i jego kompana w obozie i już pracują dla mnie to Wąż nie chce do mnie dołączyć (tzn nie ma opcji dialogowej żadnej) i tylko siedzi w karczmie Kardiffa ciągle. Jak go ściągnąć do obozu ?

2.Jakie są sposoby na wbicie Retoryki prócz czytania ksiąg ?? ale jakieś sensowne do pozyskania w sensowny sposób a nie np. przez okradanie całej kolonii Górniczej.

3.Gdzie kupić przepis na Balsalm Widzenia oraz księge Bloki Dwuręczne ?

1. Z tego co pamiętam, to trzeba było mieć ileś retoryki żeby go przekonać, jeżeli nie miałeś tylko to zjebałeś xd, chociaż możliwe, że opcja się pojawi jak nabijesz 45 retoryki
2.Solucja

Post połączony: 2018-01-07, 14:59
Ludzie, jak rozwiązać ten problem z trollem w lesie assasynów? Skradam się do tego ścierwojada, zatruwam go, odchodzę, a trolla nadal nie chce podejść, mimo wpisu w dzienniku, że złapał się na pułapkę... Oczywiście gram na wersji 065. Można to jakoś GVE rozwiązać?

Chyba już to pisałem DayOsairPoisonReady np. 5 i PoisonResult 1 i idziesz do Nzorasa, źródło: RPGRussia, więc raczej nie mogę się mylić xd

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jaki sposób mogę przekonać Ramireza by uczył mnie otwierania zamków (Zabiłem Attile)

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@vladko A dołączyłeś do gildii złodzei?

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, dołączyłem. Cassia chce ode mnie 1k golda za to, że go zabiłem a Ramirez nie chce mnie uczyć bo tak.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Tak, dołączyłem. Cassia chce ode mnie 1k golda za to, że go zabiłem a Ramirez nie chce mnie uczyć bo tak.

Czar zapomnienia i musisz zapłacić 1 k golda za śmierć Atilli.

P.S: Ktoś wie gdzie te Bloki Dwuręczne kupić ?

Siggat

Siggat

Użytkownicy
posty61
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Jest jakiś skuteczny sposób na pozbycie się Blizny bez wzbudzania uwagi połowy miasta?
2.Gdzie można dorwać zwój zmniszenia potwora?

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zastosuj klasyk czyli go uderz i pobaw się z nim w berka za miasto i tam go zabij.

Tego zwoju nie ma w skrzyni obok wieży Dextera?

Co do tych stalowych prętów to u Harada również nie mam żadnej opcji dialogowej. Czy jesteście pewni, że nauka kopania rud jest możliwa w pierwszym rozdziale?

Siggat

Siggat

Użytkownicy
posty61
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zastosuj klasyk czyli go uderz i pobaw się z nim w berka za miasto i tam go zabij.

No tylko jak go walnę to na mnie pół miasta się rzuca.

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
On o północy powinien siedzieć z Blizną na ławeczce przy porcie.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy obrażenia kosturu składają się tylko z jego podstawowych obrażeń czy jeszcze brane są pod uwagę punkty inteligencji?

zakazany

zakazany

Użytkownicy
posty21
Propsy10
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Mam taki problem, że Gallahad nie chce w ogóle ze mną rozmawiać. Czy można coś zrobić w GVE by ten zaczął dawać mi questy?
Chodzi mi głównie o gildie zabójców.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co ma Gallahad do gildii zabójców? Daje tylko 2 questy: "Zadanie Gallahada" oraz "Magiczny proch"

Post połączony: 2018-01-07, 21:48
1.Jest jakiś skuteczny sposób na pozbycie się Blizny bez wzbudzania uwagi połowy miasta?
2.Gdzie można dorwać zwój zmniszenia potwora?

2. Dostajesz od Ignaza, za zrobienie questa z jego asystentem zamienionym w cienostwora

zakazany

zakazany

Użytkownicy
posty21
Propsy10
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Pomyłka, chodziło o Gerbrandta. (Którego Diego już wygonił z miasta więc gildie zabójców mam za sobą.)
Z drugiej strony wykonałbym zadania dla Gallahada więc pytanie ciągle aktualne.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś doradzić jak pokonać Azgalora magiem? Mam czar z Uriziela,ale to mu za dużo nie robi,a ma jednak te 75k życia.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Pomyłka, chodziło o Gerbrandta. (Którego Diego już wygonił z miasta więc gildie zabójców mam za sobą.)
Z drugiej strony wykonałbym zadania dla Gallahada więc pytanie ciągle aktualne.

To już chyba nie wykonasz. Te zadanie się robi w 1 rozdziale. Wygnanie Gerbandta z Górnego Miasta pewnie spowoduje to samo co w przypadku zamknięcia Fernando przed wcześnie do więzienia a więc ich listy przestaną mieć wartość. Tak przynajmniej logika podpowiada bo osobiście nigdy nie testowałem tego później zwłaszcza po misji dla Diego która wcale taka łatwa nie jest nawet na II rozdział

0 użytkowników
Do góry