Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7852120 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7852120

Odpowiedzi 37317

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ognisty czy też magiczny łuk Cię wspomoże w tej batalii.

Chętnie dowiem się, gdzie taki zdobyć :D
Przepraszam :) miałem na myśli ogniste lub magiczne strzały...

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

bcklvr1

bcklvr1

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kompasu Garetta nie ma na pod X'em na południowej plaży, w Returningu się coś zmieniło?

A no i jak działają trofea z bossów? Jest napisane że dodaje konkretne bunusy, po kliknięciu na trofeum niby uruchamia się jakaś animacja, ale nie wyskakuje żadna informacja o nowych bonusach.

W returningu kompas ma boss szkielet - Drake.
Trofea z bossów działają w taki sposób, że bezi nosi je przy pasie - ale może nosić tylko jedno trofeum, więc wybierasz które Ci aktualnie najlepiej odpowiada ( czy obrona Karakusta np, czy szybsza regeneracja z czaszek smoka itp)

Post połączony: 2017-12-25, 12:31
Gdzie jest łuk Er'Hazir? Nie jestem łucznikiem,ale pytam z czystej ciekawości.Podobno miał być w Świątyni Łez,ale go tam nie widzę.
Potrzebuję pilnie samorodków złota,ale wykopałem już i przetopiłem je z kopalni w obozie bandytów i ze Sferą Wody. Wie ktoś,czy jeszcze gdzieś są(jakby co,to zadanie od Ferda,mam zapłacić Vakurow Shackowi)?

Kopalnia złota jest jeszcze w przejściu z Khorinis do Górniczej Doliny. nie wiem czy stamtąd nei wydobyłeś, bo nie napisałeś ;)
Ewentualnie jeszcze ja zrobiłem tak, że w 3cim rozdziale zabiłem kopaczy bez imion w kopalni złota Kruka w Jarkendarze, co dało mi jakieś 500 samorodków.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bcklvr1 Tak,wydobyłem,zapomniałem napisać.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy po zrobieniu misji w forcie Azgan mogę wybić wszystkich paladynów czy będą potrzebni w kolejnych rozdziałach?
Jestem w 3 rozdziale.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Powiedziałbym, że będą jeszcze potrzebni, do tego chyba niektórych nie da się zabić.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wld_InsertNpc(scavenger_sprint,"FP_ROAM_SLOKERS_01");
}
else if(ransl == 1)
{
Wld_InsertNpc(scavenger_sprint,"FP_ROAM_MEDIUMFOREST_KAP2_29");
}
else if(ransl == 2)
{
Wld_InsertNpc(scavenger_sprint,"FP_ROAM_NW_FOREST_PATH_80_1_MOVEMENT8_M_04");
}
else if(ransl == 3)
{
Wld_InsertNpc(scavenger_sprint,"FP_ROAM_CITY_TO_FOREST_32");
}
else if(ransl == 4)
{
Wld_InsertNpc(scavenger_sprint,"FP_ROAM_TAVERNE_TROLLAREA_03_03");
}
else if(ransl == 5)
{
Wld_InsertNpc(scavenger_sprint,"FP_ROAM_NW_FARM3_PATH_11_SMALLRIVER_03");
}
else if(ransl == 6)
{
Wld_InsertNpc(scavenger_sprint,"FP_ROAM_NW_BIGFARM_LAKE_03_MOVEMENT13");
}
else
{
Wld_InsertNpc(scavenger_sprint,"FP_ROAM_SLOKERS_01");
};
[/quote]

Umie ktoś rozszyfrować te lokacje?

@Jao, ok spróbuję zabić tylko tych bez imion

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak odpalić rozdział IV? Trójka magów zaczyna między sobą gadkę i nagle przestają i tylko kamera się kręci w nieskończoność. Nawet nie ma jak dać oka Vatrasowi, bo scenka odpala się automatycznie jak tylko jesteśmy w pobliżu i postać od razu się blokuje. Teleport pierścieniem do kręgu robi dokładnie to samo, a nawet czasem blokuje rozmowę, bo stoimy na miejscu Pyrokara. Wcześniej oka też nie dało się dać. Oko jest naprawione, ziela też mam przy sobie masę. Ktoś też tak miał?

Slither

Slither

Użytkownicy
Vocare Ad Regnum
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Vocare Ad Regnum
Powiem mi ktoś jak tworzyć strzały?
Pociąłem drewno piłą, zrobiłem groty strzał z rozgrzanego pręta i siadam do tego stołu a tam wyskakuje napis o brakujących składnikach.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Slither nie tniesz drewna piłą tylko za Thorbenem masz taki stół, na którym robisz z drewna strzały a potem u Bospera łączysz je z grotami

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz z tego klocka, który dostajesz z pocięcia drewna zrobić 30 patyków

Slither

Slither

Użytkownicy
Vocare Ad Regnum
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Vocare Ad Regnum
Dzięki, a teraz mam pytanie , jestem już po Jarkendarze i po 1 walce z Krukiem.
Doszedłem do zamku do Górniczej Doliny, mogę tych orków w koło zamku wybić? (gram łucznikiem)
Będą potrzebni do jakiegoś questa itp?

Quadarion

Quadarion

Użytkownicy
posty17
Propsy42
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy możliwym jest wyzwanie Falka na pojedynek bez ulepszania łucznictwa i kusznictwa dla dwóch myśliwych, żeby dali zgodę?

Gdzie znaleźć te wszystkie przedmioty dla tej tancerki z farmy Onara?

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Quadarion ja go wyzwałem nie mając zgody 2 myśliwych (Dragomira i Knicksa), więc raczej można

bcklvr1

bcklvr1

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, to i ja mam parę pytań:
1. Jak się wytwarza zwoje? uczyłem się zwoju deszczu ognia, niestety ani Gallahad mi nie powiedział o żadnych składnikach, ani nie mam zapisku w notatniku. Rozumiem, że u Xardasa na stole do zwojów, ale nie mam potrzebnego przedmiotu, mimo, że nakupywałem się dużo różnorakich przedmiotów :D
2. jak się lata na dywanie er'hazira co się go znajduje na ołtarzu przy drugiej walce z Krukiem?
 potrzeba 4 kręgu magii i 350many minimum, ale nie da się go użyc..

mp358

mp358

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile Trzeba Karmy Beliara Zeby ulepszyć szpon beliara grajac Paladynem ?????? Mam 400 i Nic

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Jak posunąc dalej watek z Ash'tarem? Mówi mi że muszę przynieśc mu Szpon beliara i nic wiecej. Wysłałem Saturasa do niego ale Saturas stanał tam gdzie w poprzedniej wersji był Ash'Tar(teraz tam jest kolejny portal)

mp358

mp358

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak Przyniesiesz mu Szpon beliara Wtedy Dostajesz misje z tymi sferami i amuletem thrimar czy jakos tak Bez Szponu nie ruszysz dalej

Post połączony: 2017-12-26, 12:15
I co Z Tymi duszami zeby ulepszyc szpon? mam 600 karmy i dalej nic Pomoze Ktos?

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Jak mam zdobyć Szpon jak nie mogę wejść na pustynie?

bcklvr1

bcklvr1

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak Przyniesiesz mu Szpon beliara Wtedy Dostajesz misje z tymi sferami i amuletem thrimar czy jakos tak Bez Szponu nie ruszysz dalej

Post połączony: 2017-12-26, 12:15
I co Z Tymi duszami zeby ulepszyc szpon? mam 600 karmy i dalej nic Pomoze Ktos?

ile masz dusz, lub czy masz duszę senyaka?

Post połączony: 2017-12-26, 15:16
Jak mam zdobyć Szpon jak nie mogę wejść na pustynie?

zabiłeś Kruka, przeczytałeś tabliczkę którą się tam znajdowało, potem rozmawiałeś z Ashtarem, aktywowałeś tabliczkę na ołtarzu który jest w świątyni pod piratami?

agaran

agaran

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam zdobyć teraz Młot Adanosa. Problem taki, że przeczesałem każdą świątynie (niejeden raz!) i Młota brak. Wszystkie kwestie dialogowe wyczerpane, nie wiem, co mam począć. Jest jakiś sposób, coś zrobiłem źle, czy muszę użyć cheatów, by Młot uzyskać?

I dodatkowo: po wykonaniu zadania z zaniesieniem listu Gerbrandta do Martwej Harpii poszedłem (oczywiście rozmawiając z Gerbrandtem) za budynek, gdzie Wambo miał być zabity. Stał tam sobie Wambo, Asmal i nic się nie działo, nie mogłem w żaden sposób wymusić walki. Wczytywałem save'y, ale to nic nie dawało. Dałem sobie spokój i już pewnie mam wątek z Zabójcami popsuty, ale chciałbym wiedzieć, czy coś jeszcze można zrobić z tym zadaniem?

0 użytkowników
Do góry