Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8008229 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8008229

Odpowiedzi 37317

bcklvr1

bcklvr1

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam zdobyć teraz Młot Adanosa. Problem taki, że przeczesałem każdą świątynie (niejeden raz!) i Młota brak. Wszystkie kwestie dialogowe wyczerpane, nie wiem, co mam począć. Jest jakiś sposób, coś zrobiłem źle, czy muszę użyć cheatów, by Młot uzyskać?

I dodatkowo: po wykonaniu zadania z zaniesieniem listu Gerbrandta do Martwej Harpii poszedłem (oczywiście rozmawiając z Gerbrandtem) za budynek, gdzie Wambo miał być zabity. Stał tam sobie Wambo, Asmal i nic się nie działo, nie mogłem w żaden sposób wymusić walki. Wczytywałem save'y, ale to nic nie dawało. Dałem sobie spokój i już pewnie mam wątek z Zabójcami popsuty, ale chciałbym wiedzieć, czy coś jeszcze można zrobić z tym zadaniem?

Młot się nazywa "beach guards", musi być na ołtarzu w którejś ze świątyń, jest ich 4, dodatkowo jeszcze 5-ta jest w obozie piratów, także jeśli nie znajdziesz to pewnie bug ;/
a co do gildii zabójców to mam to samo juz 3 raz, specjalnie sprawdzalem rozne wariacje, np. nie będąc jeszcze w gildii złodziei, nie będąc w żadnej gildii, będąc nekromantą itp i za każdym razei to samo mam co Ty

agaran

agaran

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam zdobyć teraz Młot Adanosa. Problem taki, że przeczesałem każdą świątynie (niejeden raz!) i Młota brak. Wszystkie kwestie dialogowe wyczerpane, nie wiem, co mam począć. Jest jakiś sposób, coś zrobiłem źle, czy muszę użyć cheatów, by Młot uzyskać?

I dodatkowo: po wykonaniu zadania z zaniesieniem listu Gerbrandta do Martwej Harpii poszedłem (oczywiście rozmawiając z Gerbrandtem) za budynek, gdzie Wambo miał być zabity. Stał tam sobie Wambo, Asmal i nic się nie działo, nie mogłem w żaden sposób wymusić walki. Wczytywałem save'y, ale to nic nie dawało. Dałem sobie spokój i już pewnie mam wątek z Zabójcami popsuty, ale chciałbym wiedzieć, czy coś jeszcze można zrobić z tym zadaniem?

Młot się nazywa "beach guards", musi być na ołtarzu w którejś ze świątyń, jest ich 4, dodatkowo jeszcze 5-ta jest w obozie piratów, także jeśli nie znajdziesz to pewnie bug ;/
a co do gildii zabójców to mam to samo juz 3 raz, specjalnie sprawdzalem rozne wariacje, np. nie będąc jeszcze w gildii złodziei, nie będąc w żadnej gildii, będąc nekromantą itp i za każdym razei to samo mam co Ty

Czyli bugi, trudno, poratuję się cheatami. Dzięki!

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie znaleźć dobrą broń dwuręczną na 150-170 siły ? Rozdział II Jarkendar

Obecnie mam 130/165

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W domu uzdrowicieli jest topór 180 obrażeń. Potem to już GD.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie co do zadania "Missing Novices", po wykonaniu 2 zadań u zbieraczy ziela niedaleko czarnego trolla powinien się "pojawić" jakiś strażnik Tiraks, który daje kolejne 2 questy - gdzie powinien się pojawić? Obok tych zbieraczy? Nigzie go nie widzę..

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Powinien być w ich obozie. Może zapomniałeś pogadać z Gor Na Tothem?

You didn't grow.
You didn't improve.

senho

senho

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak szybko mogę wbić sobie retorykę, pomijając księgi i kradzieże? (dosyć wolno, większość ksiąg mam przeczytanych i 23 retoryki a potrzeba mi do Ur-Thralla)

bcklvr1

bcklvr1

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie co do zadania "Missing Novices", po wykonaniu 2 zadań u zbieraczy ziela niedaleko czarnego trolla powinien się "pojawić" jakiś strażnik Tiraks, który daje kolejne 2 questy - gdzie powinien się pojawić? Obok tych zbieraczy? Nigzie go nie widzę..

Trzeba pogadać z ktoryms z guru, a nastepnie z gor na tothem ktory wysle straznikow by strzec tego oboziku ziela.
oczywiscie jesli wykonales poprzednie zadania. a Tiraks bedzie w obozie zbieraczy ziela, przy namiocie.

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do gildii zabójców to działa, ale jeśli się nie podchodzi, tylko stoi pod schodami sypialni paladynów (trzeba trafić w punkt, najlepiej się przesuwać po kroku lewo/prawo/przód/tył, ale tak by nie widzieć Wambo i Asmala i scena się sama załącza).

@Gueral Nie obóz przy trollu. W obozie w czarnym lesie, na klifie obok kręgu do którego idzie się z Laresem.

Ja z kolei wciąż mam problem z odpaleniem sceny naładowania oka. Kombinowałem godzinę, ale zawsze po gadce magów kamera kręci się w nieskończoność i nic. Od różnych stron zachodzę, ale nic to nie daje.

Andretriada

Andretriada

Użytkownicy
posty37
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Ktoś wie, jak ruszyć zadanie, które daje nam Loa po "randce" w latarni? (nazwa: Forgotten Memories Loa)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Spoiler
Koniec końców i tak tego nie ukończysz, ale na pewno musiałbyś ogarnąć żarcie od Coragona, picie od kogoś tam (pogadaj z handlarzami, aż tak wielu ich nie ma) i wrócić do Loi, dalej chyba ogarniesz, ale ostatecznie zadanie będzie wymagało podróży do nowej lokacji, której jeszcze nie ma (pojawi się w 0066.3).

You didn't grow.
You didn't improve.

senho

senho

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

#12307 Wczoraj o 21:07
 SZYBKA EDYCJA  WIĘCEJ
Jak szybko mogę wbić sobie retorykę, pomijając księgi i kradzieże? (dosyć wolno, większość ksiąg mam przeczytanych i 23 retoryki a potrzeba mi do Ur-Thralla)

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na jakim levelu najlepiej pójść do lasu asasynów z Gonzalezem? Mam 42 i zastanawiam się, czy dam sobie radę. Gram łucznikiem - poziom medium.

kioskarz

kioskarz

Użytkownicy
posty48
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem z naładowaniem oka rozwiązany, ale napiszę co się stało, jeśli by ktoś miał podobny problem. Scenka rozmowy magów przed naładowaniem oka blokuje się przez zmianę niektórych godzin np. w moim przypadku z 7:59 na 8:00. Trzeba odczekać z naładowaniem oka do godziny, od której przez 1h i 30minut żaden z magów nie zmienia swojego zajęcia w normalnym trybie dnia. Poczekanie aż minie 8 rano pomogło.

Slither

Slither

Użytkownicy
Vocare Ad Regnum
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Vocare Ad Regnum
Mam problem z zadaniem od Cassi, Muzyka Życia i śmierci, byłem w gorzelni Vino z tym kołowrotem już dawno i teraz zabójcy mają tam siedzibę a instrumentów nie ma. Pomoże ktoś?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Slither

Slither

Użytkownicy
Vocare Ad Regnum
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Vocare Ad Regnum
Już mam, nie było opcji dialogowych, musiałem zmienić na pancerz mistrza zabójców dopiero...
A i tak przy okazji, kiedy mogę iśc do Netbeka zabić tego trolla aby dał mi łuk Kudzu?
Mam 2 rozdział

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten troll z misji Netbeka?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gueral Tam gdzie był pierwszy kamień ogniskowy w G1.

0 użytkowników
Do góry