Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8089433 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8089433

Odpowiedzi 37317

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki, ponawiam pytanko co do Lasu Asasynów : mam 44 lvl, łucznik, poziom medium, dam tam sobie radę?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś wyrzucić włócznię silver moon i edit focusem dać mi na nią kod ? Nie jestem cheaterem,po prostu włócznia powinna być w skrzyni dla złodzieja w Dolinie Ashtara,a jej tam niema.No chyga,że w wersji 0065 niema jej w grze.

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mraug Trzymaj, poszukaj tutaj: https://rpgrussia.com/index.php?PHPSESSID=mnjco6b68dsh3ksaumh3878jg2&topic=8731.0

Mam pytanko. Czy jeżeli nie uzdrowiłem Ur-Krassa w 1 rozdziale, to automatycznie cały wątek z orkami mi się zamknął, czy jednak jest jakieś rozwiązanie?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie cały wątek ale straciłeś parę questów, można powiedzieć, że to taki oddzielny questline, co prawda questy od Ur-Karrasa są potrzebne do zdobycia reputacji u orków, ale bez ich wykonania też się obejdzie

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to niestety nie wiem co robię źle... Gram na wersji 065. Jeżeli misje Ur-Krrassa się" Nie liczą" to oznacza to, że wykonałem WSZYSTKIE misję w mieście orków, zrobiłem część zadania z zaginionymi paladynami dla Garonda (mój ostatni wpis w dzienniku, mówi o tym, żeby popytać orków o Wenzela) oraz posiadam 52 punkty retoryki, a nadal nie mogę popchnąć wątku z orkami... U Ur-Thralla mam tylko dialog apropos świątyni śniącego, do której oczywiście mnie nie wpuszcza... Proszę was o pomoc, bo czuję się już bezradny.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morales112 To błąd wersji 065, na szczęście da się go naprawić za pomocą GVE.
Spoiler
Musisz zmienić zmienną "MustGoInIronMine" z 0 na 1. Co nie zmienia faktu że i tak musisz mieć 50 retoryki i ubitego demona na bagnach.

@Mraug Grasz na wersji 065 więc obstawiam że włóczni może zwyczajnie nie być  w grze. Tu masz kod: itmw_speer_silver

Quadarion

Quadarion

Użytkownicy
posty17
Propsy42
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kończę Jarkendar, pierwsze poważne podejście do jakiegokolwiek Returna...
Z tego co przeczytałem na forum, raz na jakiś czas pojawia się motyw ucieczki kruka, czy jakichś dusz do szponu beliara. Chciałem zapytać tak, żeby się nastawić... Gram Strażnikiem Świątynnym 2H, czy używanie szponu będzie worth it? Jak upierdliwe będzie korzystanie z niego? I w którym momencie gry się go uzyskuje?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Używaj z duszą S'enyaka (taki demon) jest lepszy od Uriziela z tego co pamiętam. Tylko trochę to zajmie, w trzecim rozdziale polecam ci wykonywać wszystkie poboczne questliny (miasto orków, pustynia adanosa, las asasynów itp, w tym quest z S'enyakiem właśnie)

O i pytanko, czy serio kur... potrzeba 800(!!!!!!!!!!!) many do tego dodatkowego levela na płaskowyżu w świątyni Adanosa? (tak pisało na rpgrussia) i pytanko prowadzące do tego jak mam tyle uzbierać grając strażnikiem świątynnym?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Niekoniecznie. Potrzebujesz 350 siły LUB 350 zręczności LUB 800 many. No i żadna z tych statystyk nie może być za górnym progiem.
Ale przede wszystkim potrzebujesz Szponu, a przez bug Szpon z duszą S'enyaka nie działa, mając taki musisz więc przywołać sobie zwykły kodem: Insert itmw_beliarweapon_raven.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mogę już tworzyć biżuterie ale mam pytanie. Można ją później ulepszać/zmieniać  czy zostaje tak jest ? bo za włożenie Diamentu 10 do obrony albo 10 Zręki za Emerald to szczerze mówiąc nic specjalnego tyle daję biżuteria znaleziona w skrzyniach itd.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do questa z Gallahadem, pisałem już wcześniej o tym na forum, gram pierwszy raz i źle go rozegrałem - wsadziłem Fernando do paki zanim wziąłem od niego ten list polecający. Chciałbym skończyć ten quest ale nie mam możliwości, czy jeżeli przyzwę sobie ten jego list kodem to zadziała? Czytałem gdzieś, że jak skorzysta się z kodów to jakieś komplikacje się pojawiają - nie można zapisywać gry czy coś, mógłby ktoś wytłumaczyć jak to działa?

I czy ktoś mógłby sprawdzić ten kod na list polecający od Fernendo i go podać? Będę bardzo wdzięczny..

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty406
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do questa z Gallahadem, pisałem już wcześniej o tym na forum, gram pierwszy raz i źle go rozegrałem - wsadziłem Fernando do paki zanim wziąłem od niego ten list polecający. Chciałbym skończyć ten quest ale nie mam możliwości, czy jeżeli przyzwę sobie ten jego list kodem to zadziała? Czytałem gdzieś, że jak skorzysta się z kodów to jakieś komplikacje się pojawiają - nie można zapisywać gry czy coś, mógłby ktoś wytłumaczyć jak to działa?

I czy ktoś mógłby sprawdzić ten kod na list polecający od Fernendo i go podać? Będę bardzo wdzięczny..

Niestety to nie zadziała, bo jest już odpalony skrypt Fernadno, który jest na nas obrażony, bo go wydaliśmy. Ten quest przepadł niestety :(.

while(false) Do();

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest klucz do skrzyni w obozie goblinów hermitów na Pustyni Adanosa?

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, dzięki za odpowiedź, a co do tych kodów? Można potem zapisywać czy nie?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ok, dzięki za odpowiedź, a co do tych kodów? Można potem zapisywać czy nie?

Raczej można

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie do misji "zapłata za niewolników" w Lesie Asasynów, Gonzalez zabił tego asasyna, ale ten drugi nie chce przyjąć ode mnie jego mieszka ze złotem obojętnie jaką opcję dialogową wybiorę, co zrobić?

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś wie może czemu, przy zalozonym ulu-mulu i wyciagnieciu jakiego kolwiek czaru wszyscy orkowie się na mnie rzucają wersja 0066 R1?????

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie wiadomo czemu tak jest, ale tak jest i tyle, czyli po prostu nie wyciągaj czarów xd

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wejść do tego magazynku/spiżarni asasynów w Lesie Asasynów? Podobno Nrozas daje jakiegoś questa z tym, ale mi nic nie dał pomimo tego, że inne u niego wykonałem (u innych także)

0 użytkowników
Do góry