Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8832085 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8832085

Odpowiedzi 37317

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co robi LSift + numpad 9?

Post połączony: 2017-08-25, 16:39
Poprawa: LShift + numpad 7

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czego potrzeba do zrobienia pancerza ze skóry wargów? bo mam wszystko oprócz "tar" i tu kolejne pytanie co to jest "tar"?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie znajduje się Biały Górski Troll do misji z Dariusem (Lodowa Kraina za Wolną Kopalnią)? Podobno niedaleko obozu gdzie jest jeden najemnik ale nie mogę nadal znaleźć tej jaskini.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czemu Ur-Thrall nie chce mnie wpuscic do kopalni? 90/100 respektu u orkow

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A zadanie z zagionionymi paladynami robiłeś?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak na razie to gadalem z Yerganem, Talbinem i Garondem. Nie mowcie ze trzeba zabic demona z bagien przed wejsciem do kopalni

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr Jezu ten temat jest tu wałkowany w każdym tygodniu, aby dostać pozwolenie na wejście do kopalni musisz ukończyć zadanie "mroczne rytułały" związane z zabiciem demona na bagnach.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Witam wie ktos kto moze nauczyc wydobywania zelaza ?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wie ktos kto moze nauczyc wydobywania zelaza ?
Gość na farmie Lombarda (chyba Snipes) od misji z zaginioną rudą ale uczy tylko do 50 a reszty nauczy cię w kopacz w GD (chyba Grimes) w kopalni najbliżej zamku.

Post połączony: 2017-08-25, 21:09
Wie ktoś gdzie znajduje się Biały Górski Troll do misji z Dariusem (Lodowa Kraina za Wolną Kopalnią)? Podobno niedaleko obozu gdzie jest jeden najemnik ale nie mogę nadal znaleźć tej jaskini.
Idąc od szamana na wzgórzu w stronę klanu ognia wpadasz na dużą grotę w ziemi.

Post połączony: 2017-08-25, 21:10
czego potrzeba do zrobienia pancerza ze skóry wargów? bo mam wszystko oprócz "tar" i tu kolejne pytanie co to jest "tar"?
Translator podpowiada że smoła. Sprawdź czy masz w ekwipunku.

Post połączony: 2017-08-25, 21:12
Ponawiam pytanie:
Jeśli doprowadzę Parlafa do zamku to w jakim miejscu mam do niego zagadać, bo nie mam żadnych opcji dialogowych...
Zaraz po wejściu do obozu w lesie powinien ci się sam uruchomić dialog.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Ktoś wie czy można popłynąć Elsą, czy jest to dostępne tylko na wyższych poziomach trudności? Mam już 7 rozdział, a Skip dalej mi mówi, żebym przyszedł później -_-

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
czyli musze leciec do gd dzieki :( bo ze snipesem odmówilem misje

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Razakel Elsą nigdzie nie popłyniesz ,ja na razie nie ma więcej zadań związanych z tym statkiem.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
XDDD ten uczuć gdy latasz do skipa co rozdział pytać o elsę xD

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy łuk Holy Envoy w ogóle działa? W momencie gdy trafiam szkieleta i pokazuje się ten niebieski dym nie to ten nie dostaje żadnych obrażeń? To bug czy to tak jest?

jononion

jononion

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witajcie, mam taki problem: walcząc z lodowym smokiem, bije go i raz wcześniej, raz później wyskakuje mi okno z błędem "access violation", wcześniej takich problemów nie miałem, coś złego się dzieję dopiero gdy walczę z lodowym smokiem, ktoś miał podobną sytuacje? Wiecie jak sobie z tym poradzić?

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim, co potrzeba aby otworzyć przejście do lasu asasynów i w którym rozdziale można tam wejść. Poza tym jak nabić sobie dużo siły, punktami i tabliczkami nabiłem a teraz 5 siły kosztuje 20pn. Jakie eliksiry i skąd receptury wziąć, dzięki za pomoc

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, postanowiłem grać pod zręczność i teraz moje pytanie. Lepiej iść we włócznie itp. czy bronie jednoręczne pod zręczność ? Jeśli ktoś grał pod zręke to niech napisze co lepiej i jaką gildię wybrać.

KeReth

KeReth

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim, co potrzeba aby otworzyć przejście do lasu asasynów i w którym rozdziale można tam wejść. Poza tym jak nabić sobie dużo siły, punktami i tabliczkami nabiłem a teraz 5 siły kosztuje 20pn. Jakie eliksiry i skąd receptury wziąć, dzięki za pomoc
Siłę możesz nabić jeszcze ciastami które uczysz się u Thekli.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
0066 poziom hard - jak zdobyć oko innosa ? Podchodze do kregu, kazdy z poszukiwaczy musi mnie oczywiscie gnebic swoja gadka, a w tym czasie ten zjebany golem wypuszcza swoja drewniana nić żeby zadać mi dodatkowy dmg i tak padam po 3 gadkach z poszukiwaczami. Gram nekro. Przyzwanie zombiakow nic nie da poniewaz magia chroni swiety las przed moimi przywolancami i po prostu oni stoja w bezruchu. Aha mam 3 krag magii ale jeszcze sporo wody w wisle uplynie zanim bedzie mnie stac na spell z 3 kregu.

0 użytkowników
Do góry