Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8825076 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8825076

Odpowiedzi 37317

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@pandomapl Ja gram pod zrękę. Strażnik Świątynny 65 Lvl, Trudność: Normal, 4 akt, Broń 2h (włócznie --> Dwa miecze). Strażnik Świątynny posiada genialne runy lecznicze. 3 runa kosztuje 75 many a odnawia 75% HP oraz 100% wytrzymałości. W runy należy pakować dopiero po zdobyciu głowy smoka która odnawia 1 punkt many na 3 sek. Nie opłaca się kupywać regeneracji many.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Prawidłowe wykonanie zadania, które zleca brutus w zamku w górniczej dolinie to pojawiajcy się demon czy jest jakaś inna możliwosć?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powtarzam pytanie, co jest potrzebne aby otworzyć przejście do lasu asasynów i w którym rozdziale jest to możliwe, drugie pytanie jak pokonać "nocnego łowcę" w kotlinie gdzie wcześniej był Lares. Ataki fizyczne na niego nie działają, w dodatku żadnych obrażeń nie zadaje mu nawet wojownik opiekunów (zapomniałem jak się nzywa).

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powtarzam pytanie, co jest potrzebne aby otworzyć przejście do lasu asasynów i w którym rozdziale jest to możliwe, drugie pytanie jak pokonać "nocnego łowcę" w kotlinie gdzie wcześniej był Lares. Ataki fizyczne na niego nie działają, w dodatku żadnych obrażeń nie zadaje mu nawet wojownik opiekunów (zapomniałem jak się nzywa).
Ależ ozywiście, że wojownik opiekunów zadaje mu obrażenia i to sporawe ~ 500 dmg. Magicznymi lub ognistymi strzałami można go dobić.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Gracekkam W lesie asasynów wykonujesz drugą część questa otrzymywanego w Bractwie w 3 rozdziale.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czesc, pewnie smiechu warte pytanie ale co trzeba do stworzenia kerennova arrow, nie wiem cos mi sie stalo ze przed tem robilem te strzaly bez problemu, mialem ore bary tworzylem keranove goroty i oczywiscie  drewniane patyki, a teraz narobiłem 1400 grotow i nie moge kliknac tych strzał, pisze ze brakuje mi jakiegoś skladnika i za cholere nie wiem czego?? mam groty i drewniane koncówki na 100%.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czesc, pewnie smiechu warte pytanie ale co trzeba do stworzenia kerennova arrow, nie wiem cos mi sie stalo ze przed tem robilem te strzaly bez problemu, mialem ore bary tworzylem keranove goroty i oczywiscie  drewniane patyki, a teraz narobiłem 1400 grotow i nie moge kliknac tych strzał, pisze ze brakuje mi jakiegoś skladnika i za cholere nie wiem czego?? mam groty i drewniane koncówki na 100%.
Pdobno potrzeba skrzydeł harpii.

Psalm 19

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Słyszałem że w Returning 2.0 można zdobyć cieniostwora na którym można jeździć ( nie wiem, ale chyba miał jakieś imie ) Czy to prawda? A jeśli tak to gdzie i jak go można zdobyć??

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Słyszałem że w Returning 2.0 można zdobyć cieniostwora na którym można jeździć ( nie wiem, ale chyba miał jakieś imie ) Czy to prawda? A jeśli tak to gdzie i jak go można zdobyć??
Jak grałem na wersji chyba 0056 to był do zdobycia w orkowym mieście ale nie na początku. Kupowało się go u jedynego kupca w mieście. Można było jeździć na nim i walczyć oraz dodatkowo walczył u twego boku jak z niego zsiadłeś a także zdobywał doświadczenie podczas walki. Ale miał buga - jak się z niego zeszło to czasami można było się wcielić w supermena;)
Co do późniejszych wersji to wiem że w 0066 nie spotkałem go już u kupca.
Musisz szukać na rosyjskim forum.

Post połączony: 2017-08-26, 15:10
Do zwykłych strzał a to super utrudnienie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak grałem na wersji chyba 0056 to był do zdobycia w orkowym mieście ale nie na początku. Kupowało się go u jedynego kupca w mieście. Można było jeździć na nim i walczyć oraz dodatkowo walczył u twego boku jak z niego zsiadłeś a także zdobywał doświadczenie podczas walki. Ale miał buga - jak się z niego zeszło to czasami można było się wcielić w supermena;)
Co do późniejszych wersji to wiem że w 0066 nie spotkałem go już u kupca.
Musisz szukać na rosyjskim forum.

Post połączony: 2017-08-26, 15:10
Do zwykłych strzał a to super utrudnienie.
Mozna je kupowć od bospera więc nie ma problemu. Nie warto tracić punktów nauki na to.

Psalm 19

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Kruk uciekł  co robic ???

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy zadanko od Skipa, to z laską od Bromora jest jakieś baaaardzo ważne, czy moge je pominąć?...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kruk uciekł  co robic ???
Graj od nowa.
@Nubuku
Nie jest ważne.

Psalm 19

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś Nie strasz go.
@Shadow34443 To normalne że ucieka. Odsyłam do solucji http://themodders.org/index.php?topic=26207.0 ,,Sekret świątyni Adanosa - jak dostać się na pustynię/do krainy Adanosa''

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr Deszcz ognia ? Burza? Klepanie wszystkich poszukiwaczy po kolei i na końcu golema?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie są wymagania by Tarinaks pozwolił zawalczyć z Asgardem? Mam 4 rozdział.

@Simen Thx

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Witam bo mam misje sekrety swiątyni adanosa byłem u tego smoka i w świątyni uczonych przy tym stole i nie mogę z tym zrobic

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebujesz runy przyzwania kamiennego strażnika oraz tej kamiennej płytki. Obydwa te przedmioty znajdują się w pokoju z teleportem gdzie walczyłeś z Krukiem. Musisz tego użyć na podwójnym pulpicie (nie na tym stole z misą). Przecież masz to wszystko napisane.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Co muszę zrobić by ten smok zemną pogadał  bo po rozmowie z tym wielkim strażnikiem nie mogę nawet  zacząć rozmowy

0 użytkowników
Do góry