Jakiś pomysł jak zabić blizne? Bo 3 kule ognia to on polyka.. a więcej nie mam?
Zbuguj wskocz na łódki w porcie on wpadnie do wody a potem skaczesz na tą kładkę tylko na krawędzi

Blizna będzie chciał wyjść z wody i się zbuguje a ty możesz go spokojnie okładać bronią aż padnie bez marnowania zaklęć

Ja go właśnie w taki sposób wykończyłem.
Post połączony: 2017-07-14, 10:58
Użyłem runy mora ulatru i żaden mob nie posiada duszy... Być może przez to że użyłem ja w kopalni a nie w zenie khorinis?
To nie ma nic do tego gdzie jej użyłeś , po użyciu dusze powinny wypadać z przeciwników do końca gry

Najlepiej wczytaj zapis przed użyciem runy i użyj jej jeszcze raz, być może trafił ci się bug a o to nietrudno bo najnowsza wersja ma ich ponad 180 i każdemu mogą się przytrafić chociaż ja buga z runą nie miałem

Post połączony: 2017-07-14, 11:09
O ile dobrze wiem dusze nie dropią z ścierwojadów i wilków, a z ludzi i orków.
1. Jak wykonać quest na wyciągnięcie Hannah z więzienia?
2. Gdzie jest kubek Harima?
3. Gdzie jest ten skarb rudy z questa z karczmy w porcie bo coś nie idzie znaleźć mimo że mam dialog już po rozmowie z duchem kopacza.
4. Gdzie jest ten eliksir do questa z stanowiskiem na targu w gildii kupców?
Dropią ze wszystkiego , poza nieumarłymi (ale to logiczne) , właśnie sprawdziłem i zarówno ze ścierwojada jak i wilka wypadła mi dusza

1) W skrócie rozmawiasz w kolejnosci jak podałem : Abigail (przyjęcie zadania) , Gaspar (gospoda Hanny), Lord Andre , Hanna(więzienie) , Gaspar, Hakon, Abigail, Coragon, Joe , Gaspar , Andre, Hanna, Abigail(koniec zadania).
2) Puchar Harima jest tam gdzie arena walk w Gothic 1 w SO
3) Skarb jest w jaskini pod mostem (most którym idziesz do starego obozu w g1 stało tam 2 strażników )
4) W opuszczonej kopalni na płaskowyżu ( Opuszczona kopalnia znajduje się nad kopalnią z której wychodzisz do GD w zwykłym gothic 2 NK , Najpierw idź do Grimesa (ten co kopie rude w kopalni Marcosa niedaleko starej kopalnii i pogadaj z nim o kluczu do skrzyni z płomieniem Eligora.
Post połączony: 2017-07-14, 11:13
Ponawiam pytania:
1) Jak w returnie 2.0 jest z uświęconą zbroją Paladyna , czy Paladyn nadal nie może nosić innych zbroji poza gildyjną czy dopiero jak się zbroję poświęci ??
2) Zadanie z listem bandytów które zleca Wulfgar, mam zabić bandytów w okolicach farm , tyle że ja zabiłem tych bandytów obok farmy Akila i Lobarta już wiele godzin wcześniej jeszcze zanim dołączyłęm do straży, czy zbuguje mi się to zadanie?