Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831984 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831984

Odpowiedzi 37317

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No spoko, rozumiem że lokalizacji sztabki złota nikt nie pamięta ? Bo wiem na pewno ,że gdzieś luzem/w skrzyni leżała tylko zapomniałem gdzie.

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone Na którym hotfixie R1 ukończyłeś gre?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja pierdole, 188 bledow wersji 0066, oni tego moda jeszcze z trzy lata beda poprawiac, jesli chca jeszcze Goetje wypuscic.

10h walczyłem z nim.. musiałem kilka dni na pustyni przeczekać lecząc się bo był upał... a zbugował mi się śpiwór nie wiem dlaczego.. to był kurwa dramat... Walka z krukiem na poziomie trudnym  w 2 rozdziale była masakrycznie trudna.

:lol2: :lol2: :lol2: :ok: Kruk to nic, pokonaj Azgalora bez bugowania. Good Luck :D

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Na którym hotfixie R1 ukończyłeś gre?

Nie wgrywałem żadnych hotfixów , przeszedłem na czystej wersji 066 R1 i bugów praktycznie nie miałem poza zadaniem z tabliczkami bodajże od Rordiana (Zadanie dodane w wersji 065) więc polecam ci zainstalować czystą wersie 066 R1 praktycznie pozbawiona bugów, z wersji 066 R2 zrezygnowałem po bugu ze strażnikami sfery

Grał ktoś tym Paladynem na hardzie? Jak nim wygląda gra ? Zastanawiam się aktualnie między Paladynem i Nekromantą chociaż magiem nie bardzo lubię grać

:D

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grałem Palem nie na hardzie ale na normalu i była to wyjątkowo nudna postać (ja zawsze cisne magami). Porzuciłem gre w polowie rozgrywki.

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, wywaliłem hotfix 7, wgrałem hotfix 5, wszystko wydaje sie w porzadku, skrypt uciekania działa i npce czekają na mnie.
Btw myślałem że hotfixy i kolejne patche mają za zadanie poprawiać gre, a nie psuć :P

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Grałem Palem nie na hardzie ale na normalu i była to wyjątkowo nudna postać (ja zawsze cisne magami). Porzuciłem gre w polowie rozgrywki.

A jak wygląda gra Nekromantą , chodzi o to czy ta postać daje radę na Hardzie zwłaszcza w walce z nieumarłymi z GD

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Palkiem na nieumarlych gra sie izi bo twoja bron dodaje dodatkowego dmg nawet jesli blokuja twoje uderzenia a nekrusem to przyzywalem zombiaki i pelnilem role dostarczyciela hp i many dla ich zycia (wyuczona sankta nomen - chyba wiesz jak dziala). Nekro w moim wydaniu to zawsze jest bardziej summoner niż mag.

Post połączony: 2017-07-12, 15:29
A co do nekro to bedziesz potrzebowal ogromnych ilosci zlota na start wiec najbardziej oplaca sie zostac czelanikiem harada i bugowac prety. Za 200 wykutych el-bastardo dostajesz 36,500 szt zlota

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Palkiem na nieumarlych gra sie izi bo twoja bron dodaje dodatkowego dmg nawet jesli blokuja twoje uderzenia a nekrusem to przyzywalem zombiaki i pelnilem role dostarczyciela hp i many dla ich zycia (wyuczona sankta nomen - chyba wiesz jak dziala). Nekro w moim wydaniu to zawsze jest bardziej summoner niż mag.

Post połączony: 2017-07-12, 15:29
A co do nekro to bedziesz potrzebowal ogromnych ilosci zlota na start wiec najbardziej oplaca sie zostac czelanikiem harada i bugowac prety. Za 200 wykutych el-bastardo dostajesz 36,500 szt zlota

Ze złotem jeszcze nigdy nie miałem problemu w returnie :) Jest tyle różnych źródeł że i tak mi zostaje na r2 koło 10k i to na trudnym. Magiem ognia gra była monotonna dla mnie, zobaczę tego nekromantę

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mowie tutaj o wykupieniu wszystkich ksiazek (premia do retoryki i int), mikstur many i leczacych i nauka sankta nomen :P

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ja mowie tutaj o wykupieniu wszystkich ksiazek (premia do retoryki i int), mikstur many i leczacych i nauka sankta nomen :P

Na trudnym te mikstury już nie są tak skuteczne , leczą czasowo co sprawia problemy przy bossach :/ co do książek to i tak skupuję większość poza tymi co kosztują 5k złota

Wyszły jakieś hotfiksy do najnowszej wersji returna? bo na stronie instalacji nic nie znalazłem

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 406 karmy u Belka (wytłukłem całe Etlu) i mam pytanie czy wystarczy sama dusza Senyaka czy potrzebna jeszcze jest karma by odblokować Szpona?

Edit: Thx

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam 406 karmy u Belka (wytłukłem całe Etlu) i mam pytanie czy wystarczy sama dusza Senyaka czy potrzebna jeszcze jest karma by odblokować Szpona?

Wystarczy jeszcze z nawiązką :) Są dwa rodzaje szponu , ulepszasz go albo duszą synaka albo 400 dusz złapanych przez runę mora ultaru

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie w wersji 66.1 mam iśc do swiątyni na kanionie żeby aktywować portal do pustyni w wchodzę do srodka a tam jest ogar czm nie zadaje mu żadnych obrażeń

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sa jakies zmiany w modzie jesli chodzi o czeladników o mistrzow? W sensie dla wojownika, który czeladnik będzie najlepszy?

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Sa jakies zmiany w modzie jesli chodzi o czeladników o mistrzow? W sensie dla wojownika, który czeladnik będzie najlepszy?

Harad , za zostanie jego czeladnikiem dostajesz +10 do siły

Mauro

Mauro

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam zadanie od Jacka z Latarnią morska w khorinis że niby tam straszy i teraz moje ytanie czym odpalić tą latarnie żeby świeciła , druga sprawa jak wejść w kraine lodu z wolnej kopalni ?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy prawdą jest że Raff uczy przebijania pancerzy? Jeśli tak to pod jakim warunkiem?

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpowie ktoś na moje pytanie ? Dlaczego  w wersji 66.1 mam iśc do swiątyni na kanionie żeby aktywować portal do pustyni w wchodzę do srodka a tam jest ogar czm nie zadaje mu żadnych obrażeń

0 użytkowników
Do góry