Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8009382 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8009382

Odpowiedzi 37317

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@hoze
Nie graj na 0065 bo to najgorsza wersja, ma bugi które uniemożliwiają przejście gry. W pierwszym rozdziale nie jest Ci potrzebne żelazo.

Można jakoś ulepszyć 065 do 066 tak żeby nie stracić zapisów? Czy muszę od nowa zaczynać? Szkoda mi tych 15h ;/

I byłbym wdzięczny, gdyby jakaś miła dusza mogła wrzucić linka do 066 i eng z translatora czy coś :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@Maciuś tak niestety trzeba
To własnie dobrze bo w ten posób podbiję alchemie do 50 punkcików, tworząc ektrakty do hp nie marnując bezcennych pn nadaremno :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak użyć tego zwoju na ożywienie NPC? nie mogę go wrzucić tak jak zwoju lub runy.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ruunaldo
Shift+9 na numerycznej klawiaturze.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanko. Czy ktoś ma albo wie gdzie znaleść dobrą kuszę max 220 siły?

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam buga na wersji 066, gdy przeszukuje regały na górze w wieży xardasa to wyskakuje mi error access violation i wywala do pulpitu. Na 065 nie było tego problemu, ktoś wie co zrobić?

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@MahBoi Słyszałem że najpierw trzeba zagadać z Nergalem który jest w piramidce koło obozu bandytów ale też czytałem że czar odpowiedzialny za wygnanie golema ma Ingmar

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MahBoi Chodzi o święte światło, czar paladyna, a nie zwykłe

Tengri

Tengri

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś mógłby wyjaśnić jak odpalić pochodnię? Mam problem z podpaleniem zapasów paladynów w zadaniu od Ur Karrasa

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@hoze idz pogadac z haradem skąd bierze pręty i wtedy do vipera i do snipesa

Pytanko co mam zrobic z klątwom rademesa bo nie mam zadnego pomyslu saturas jedyne co mi powiedzial to ze mam uzyc jakiegos artefaktu
Tak gram na wersji 065. Jesli nie na tej to jaka polecasz ? ;) bo prawde mowiac tego rannego orka tez nie moglem znalesc co jest niedaleko niclasa

Post połączony: 2017-07-08, 00:28
Można nauczyć się w pierwszym rozdziale wydobywać rude żelaza?(065)
Viper,Snipes,Hodges,Brian nie mogą mnie niczego nauczyć, nie mam już pomysłów gdzie szukać ;/
Patrzylem patrzylem tam tez nic, wychodzi na to ze nie mam go wcale gram na 065. Dziekuje za checxi :)

Bezio2012

Bezio2012

Użytkownicy
Kolega z Internetu
posty35
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Kolega z Internetu
Mam pewien problem, kiedy przychodzę do Ur-Trall i mówię mu o świątyni śniącego itp to on odpowiada coś w stylu że nie to nie moja sprawa i mam odejść. Gram na wersji 066.1, ktoś może wie czy muszę spełnić jeszcze jakiś dodatkowy warunek albo coś bo nie mam bladego pojęcia :|
I proszę nie odsyłajcie mnie w odpowiedzi do poprzednich stron tematu bo jest ich tu 450, zanim znajdę to samo pytanie to mi się odechcę w Returna grać ;D

Post połączony: 2017-07-08, 00:52
Czy ktoś mógłby wyjaśnić jak odpalić pochodnię? Mam problem z podpaleniem zapasów paladynów w zadaniu od Ur Karrasa
Klikasz 6 na numpadzie, jak masz Directx 11 zainstalowany to musisz włączyć opcje w ustawieniach "Włącz NumLock"

Poproszę 2 Johnny Walkery, 2 Ballantinesy, 4 Napoleony i 20 piw

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bezio2012
A zabiłeś bossa na bagnach i kopalnie orków?

Zapraszam na mój kanał!

Bezio2012

Bezio2012

Użytkownicy
Kolega z Internetu
posty35
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Kolega z Internetu
@Bezio2012
A zabiłeś bossa na bagnach i kopalnie orków?
Bossa na bagnach nie, nawet nie wiedziałem że coś takiego trzeba zrobić. Jeśli chodzi o misje u orków to Ur-Karras ominąłem ponieważ nie mogłem go znaleźć (o ile ten boss jest z nim związany :D)
A o którą kopalnie orków chodzi? O kopalnie żelaza czy kocioł?

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To bez tego nie wejdziesz do świątyni śniącego.

Zapraszam na mój kanał!

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Bezio2012 Żeby dostać pozwolenie na wejście do Świątyni Śniącego trzeba przede wszystkim ukończyć wątek orkowej kopalni (to jest ta w mieście orków, gdzie w końcowej fazie tego wątku trzeba pokonać demona na arenie, którego żeby pokonać to trzeba mieć nie lada rozwinięte staty i eq [na wyższych poziomach przynajmniej])

Bezio2012

Bezio2012

Użytkownicy
Kolega z Internetu
posty35
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Kolega z Internetu
@Bezio2012 Żeby dostać pozwolenie na wejście do Świątyni Śniącego trzeba przede wszystkim ukończyć wątek orkowej kopalni (to jest ta w mieście orków, gdzie w końcowej fazie tego wątku trzeba pokonać demona na arenie, którego żeby pokonać to trzeba mieć nie lada rozwinięte staty i eq [na wyższych poziomach przynajmniej])
Właśnie znalazłem jakieś posty na 250 stronie. Bo to chodzi o tą kopalnie w mieście orków, co stoi tam jakiś ork a krata jest magicznie zamknięta? To może jakaś mała podpowiedź jak tą kratę otworzyć? Bo niby trzeba złapać jakiś wątek z jakimś paladynem, Garondem i tymi myśliwymi? Dobrze kminie? :D

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie, na hardzie grając nekro ile trzeba mieć pierdolniecia zeby pokonac tego demona w orkowej kopalni?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr Kostur z 4 aktu, maks w 2h i jakieś 500 many.
Kopalnie, bagno, pustynie zostaw sobie na akt 4, walka ze smokami też będzie męczarnią, bo z każdym deszczem ognia przywołują dwa golemy. Smoki można zbugować do tego stopnia że nie wykonują one żadnych ataków tylko stoją w miejscu, tylko potem ciężko się odbugować i zapisać :) .
Wykonaj sobie runę przemiany w krwiopijcę, bo to chyba jedna z bardziej pożytecznych run w grze.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry